Последни парламентарни избори за 2024 - анкета
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Последни парламентарни избори за 2024 - анкета
С тоя "независимия " може и да е постановка може и да не е . Постановка в смисъл ако го знаят че взема пари са му пробутали белязаните пачки в специализирана акция за залавянето на корумпето . Ако това го наричат "постановка" - да постановка е , няма как да бъде друго за да сработи заложения капан и да се докаже че е корумпиран . Иначе без "постановка " няма доказателства , кой луд ще си признае че е взел подкуп без да го хванат с пачките ? Другия въпрос защо точно сега и кой го изпържи тоя е малко по сложен , прокуратурата твърди че го разработват от месеци но остава въпроса по какъв сигнал и дали някой заинтересован не отстрелва политическите си противници с които до вчера е пил мазно кафенце ??!! Напълно възможно , но това не изключва факта че въпросния индивид е корумпиран и търгува с влияние . Моралната страна на "изпържването " куклата на конци , няма особено значение за съда като прилага закона . Няма такова правило че си невинен ако те предаде на прокуратурата вчерашния ти ортак .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Top Gun Maverick написа:Да, винаги съм го казвал, ПП показаха, че трудно разделят на две магарета сламата. Не знам, не им позволяват ли, некадърни ли са, но извън базиците за тях...просто не се справиха. И аз ще гласувам за тиквата пак(не знам защо масово тука всеки крие, сякаш ще го обесят ако каже и се аргументира някак, дори за Слави да е)просто защото виждам, че нещо прави. .......................
Нищо не казвате за хванатия да купува за Доган. Оправдават го неговите щото било предизборно и що го хващали да купува точно сега. Е, кога да купува гласове, след изборите ли?
Преките ми лични впечатления и това което чувам от приятели сочат, че са некадърни. Само от един техен кадър, с който ми се наложи да работя служебно, имам положителни впечатления. Човекът добре разбираше материята на поста/ресора който заема, но до там. Когато нещата опряха до нещо реално да се свърши(без да има намесени подкупи), той не успя да задвижи административната машина около него....или не му беше позволено, не знам.
За човека на Доган нали в крайна сметка от парламента излезе, че е обвинен за търговия с влияние в МО. Няма нищо общо с купуване на гласове. То е ясно, че всички тия са в схемите и винаги има за какво да закопчаят, но това ми изглежда скалъпено. Отново схемата с белязаните пари като при Иванчева.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Те тея схеми съм сигурен, че са от отдавна, просто почетният се наигра и стратега ги разкарва от позициите, които са разработвали заедно.
Просто някакси не се разбраха , но това, което ние разбрахме е , че явно единият дърпа всички конци в тая държава. Един вид има чудовищно влияние!
Просто някакси не се разбраха , но това, което ние разбрахме е , че явно единият дърпа всички конци в тая държава. Един вид има чудовищно влияние!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Аз не знам да има хванат с подкуп който да твърди нещо различно от това че е "скалъпено" "постановка" и т.н . Особено тия които са обществени личности като кметове и политици това им е спасителната сламка за която винаги се хващат . Уж че са им подхвърлили парите , тяхната дума срещу тази на прокуратурата . Тоест продължават да търгуват с влиянието което имат и да манипулират общественото мнение . Трудно ми е да повярвам че един куп хора в полицията и прокуратура после и в съда са в организирана престъпна група за вкарване на невинни хора в затвора .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами сега логично е, този да получи същата присъда, като на бившата кметица на Младост.
Дори може би и така ще стане, като назидание на онези другите да не се закачат със стратега.
Дори може би и така ще стане, като назидание на онези другите да не се закачат със стратега.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Логично е ако не забременее в затвора като Иванчева и да му опростят остатъка от присъдата по майчинство 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Станало е сбиване между доганетата и пеевчетата в село в община Черноочене
.. Очакваше се!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Идват поредните избори.
Само да припомня, че "Не подкрепям никого" = "Не гласувах".
Никой не наказвате с "Не подкрепям никого", защото ако 10% са "Не подкрепям никого" то от 240 депутатски места 24(10%) няма да останат празни и после да заявите, че сте ги наказали да не влязат.
Винаги се запълват 240 депутатски места на базата на партиите, които влизат в парламента, тези които имат над 4% подкрепа.
Колкото по-малко хора гласуват и колкото повече са "Не подкрепям никого" то толкова по-лесно влизат нови партии с малко подкрепа.
Всеки сам си преценя, но пак казвам, ако ще се разхождате до урните за "Не подкрепям никого" по-добре не ги занимавайте хората то СИК да ви вписват и да ви отделят бюлетината.
Само да припомня, че "Не подкрепям никого" = "Не гласувах".
Никой не наказвате с "Не подкрепям никого", защото ако 10% са "Не подкрепям никого" то от 240 депутатски места 24(10%) няма да останат празни и после да заявите, че сте ги наказали да не влязат.
Винаги се запълват 240 депутатски места на базата на партиите, които влизат в парламента, тези които имат над 4% подкрепа.
Колкото по-малко хора гласуват и колкото повече са "Не подкрепям никого" то толкова по-лесно влизат нови партии с малко подкрепа.
Всеки сам си преценя, но пак казвам, ако ще се разхождате до урните за "Не подкрепям никого" по-добре не ги занимавайте хората то СИК да ви вписват и да ви отделят бюлетината.
Последна промяна bmwfan3 на 14 Окт 2024, 15:13, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
По-скоро малките партии с над 4% подкрепа ще получат повече депутатски места.

TNT написа:По-скоро малките партии с над 4% подкрепа ще получат повече депутатски места.
"Това, което прави "Не подкрепям никого" в пропорционалния вот, на практика само повишава избирателната активност, гласът е валиден, действителен, но не се отчита при формирането на 4-процентната бариера. Не подкрепям никого при мажоритарен вот - тогава той има ролята на кандидат. При балотаж е възможно да се стигне до куриоз, когато един кандидат се бори с "Не подкрепям никого", коментира още Светлин Тачев."
Има изписано много по темата.
Един от линковете: Каква е стойността на "не подкрепят никого" на изборите?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://youtu.be/UbX2qzZFc0c?si=Ra4JkV-APytYwCFS
Всичко си е постарому, някой да се е сетил за протест скоро? Има протест покрай Боко, получваш Шиши и Боко. Какво вика, не ми дадоха ДАНС, но ми дадоха държавата.

Всичко си е постарому, някой да се е сетил за протест скоро? Има протест покрай Боко, получваш Шиши и Боко. Какво вика, не ми дадоха ДАНС, но ми дадоха държавата.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Top Gun Maverick написа:някой да се е сетил за протест скоро?
Не дърпай дявола за опашката
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- St.Trinity
- Потребител
-
Как да няма протести, вижте каква гражданска енергия се изсипа вчера в триъгълника на властта.
Протест срещу номинацията на Сарафов за главен прокурор блокира центъра на София.

Протест срещу номинацията на Сарафов за главен прокурор блокира центъра на София.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
St.Trinity написа:Как да няма протести, вижте каква гражданска енергия се изсипа вчера в триъгълника на властта.![]()

- St.Trinity
- Потребител
-
Интересно кои точно 43 ги докарваш? ПП-ДБ (22) + ГЕРБ-СДС (10) + Възраждане (10) + ДПС-Ново начало (1) = 43 предполагам.
Ако някой е гласувал за анкетата след като си написал коментара, и преди аз да го прочета е възможно сметката да е друга.