Електрошок
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Електрошок
Какво мислите за следното:
Превръщане на колата в ЕЛЕКТРОШОК против крадци. Защото ми писна все нещо да липсва (халогени, бъбреци ,огледалца и т.н.).
Превръщане на колата в ЕЛЕКТРОШОК против крадци. Защото ми писна все нещо да липсва (халогени, бъбреци ,огледалца и т.н.).
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Fking написа:Мисля че случайните минувачи и уличните кучета няма да бъдат очаровани :>
ХА ХА ХА Сетих се,как някой миловидно помиярче си вдига крачето да "маркира" някоя от гумите и вместо пиш-ш-ш ще има бзз-з-з-з
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
ама не става въпрос да е толкова силен тока че чак да трепе хора
а просто да е неприятно при допир и да нямат намерението да повторят допира с колата
а просто да е неприятно при допир и да нямат намерението да повторят допира с колата
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
sladkotobe4e написа:ама не става въпрос да е толкова силен тока че чак да трепе хора
Най-много да ги ядосаш и бух някой камък по колата и после ремонти

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:sladkotobe4e написа:ама не става въпрос да е толкова силен тока че чак да трепе хора
Най-много да ги ядосаш и бух някой камък по колата и после ремонти![]()
![]()
да ама от друга гледна точка счупено е по-добре от откраднато
защото каското не покрива кражба ама счупени неща покрива
- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Re: Електрошок
sladkotobe4e написа:Какво мислите за следното:
Това преди известно време го обмислях като план, защото ми беше писнало да си поръчвам чаркове (странични огледала, антени, лайсни...). Идеята беше да си е баш ток да удря здраво (за уличните кучета не ме е много грижа) и да си направя стикери "Не пипай ток!!!". Обаче го има момента,че ако тоя който бара е със слабо сърце или нещо е кекаф, може да се спомине и тогава ще има съд. Поразгледах дали няма някакви съдебни решения за подобни случаи и се оказа, че е много малък шанса презумцията за самозащита да се апликира. Това ме накара да се откажа от идеята.
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
Re: Електрошок
BlackAdder написа:sladkotobe4e написа:Идеята беше да си е баш ток да удря здраво
аз не искам да удря чак толкова здраво . а само да е неприятно на допир .
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
А замислял ли си се от каде ще се получи това напрежение?
акумолатор едвали
"Може да си пуснеш един разклонител от терасата ама има опасност да се прикачват комшиите 
акумолатор едвали

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:А замислял ли си се от каде ще се получи това напрежение?
акумолатор едвали"Може да си пуснеш един разклонител от терасата ама има опасност да се прикачват комшиите
ИНВЕРТЕР

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
ми...не знам как ше пуснеш високо по купето (аз не знам)
ама инак
идеи в случаен ред
пиропатрон тръба и пирон(ръждив) в седалката връзваш към датчика на вратата отворенгяс или не и даваш 25сек лаг
машинка за ел стъкло над педала на спирачката вързан към самата нея
според цената на колата и нивото на злоба в главата ти количество насочен взрив вързан пак към датчика за отваряне на вратата
..................
ама инак
идеи в случаен ред
пиропатрон тръба и пирон(ръждив) в седалката връзваш към датчика на вратата отворенгяс или не и даваш 25сек лаг
машинка за ел стъкло над педала на спирачката вързан към самата нея
според цената на колата и нивото на злоба в главата ти количество насочен взрив вързан пак към датчика за отваряне на вратата
..................
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
- Andronoff
- триногата
-
Е, те пък да няма да идват подготвени
Ток по купето мисля, че може да се пусне, ама колкото и безвреден да е за хората, ще има доста натръшкани кучета и котки наоколо
Идеята не е лоша, просто е трудна за реализиране
А аз бях гледал някъде, ама не помня къде.. дали беше филм.. - представете си аларма, която при задействане, вместо да пищи, мята огньове
някъде по праговете бяха дюзите, насочени така, че да не направят щети по колата. Кратък импулс, колкото да се стресне крадеца, който се опитва да отвори колата
Смятам, че няма да има крадец с толкова железни нерви, че да продължи необезпокояван да си работи.. Ще се шашне, гаранция
А когато дойде на другата вечер, вече подготвен.. то и вие ще сте подготвени, понеже алармата ви е отчела , че се е задействала снощи...
Колкото до тока по купето.. инвертора мисля, че прави променлив ток и го прави, когато колата върви.. (не споря де)
А дори и да има наличие на променлив ток, когато колата е изгасена, мисля, че трябва акумулатора да е откачен (ама и затова не споря) Трябва да направя една опитна постановка - от една страна акумулатор с плюс и минус, а от другата контакт с фаза и нула..
да видим кво ще излезе
малко съм
тъй, че.. ако има нещо, извинявайте

Ток по купето мисля, че може да се пусне, ама колкото и безвреден да е за хората, ще има доста натръшкани кучета и котки наоколо

Идеята не е лоша, просто е трудна за реализиране

А аз бях гледал някъде, ама не помня къде.. дали беше филм.. - представете си аларма, която при задействане, вместо да пищи, мята огньове

А когато дойде на другата вечер, вече подготвен.. то и вие ще сте подготвени, понеже алармата ви е отчела , че се е задействала снощи...
Колкото до тока по купето.. инвертора мисля, че прави променлив ток и го прави, когато колата върви.. (не споря де)
А дори и да има наличие на променлив ток, когато колата е изгасена, мисля, че трябва акумулатора да е откачен (ама и затова не споря) Трябва да направя една опитна постановка - от една страна акумулатор с плюс и минус, а от другата контакт с фаза и нула..

малко съм

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Andronoff написа:...представете си аларма, която при задействане, вместо да пищи, мята огньовенякъде по праговете бяха дюзите, насочени така, че да не направят щети по колата....

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2