Електрошок

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Електрошок

Мнение от sladkotobeb4e » 16 Фев 2007, 21:25

Какво мислите за следното:
Превръщане на колата в ЕЛЕКТРОШОК против крадци. Защото ми писна все нещо да липсва (халогени, бъбреци ,огледалца и т.н.).

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Фев 2007, 21:30

Мисля че случайните минувачи и уличните кучета няма да бъдат очаровани :>

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 16 Фев 2007, 21:46

Fking написа:Мисля че случайните минувачи и уличните кучета няма да бъдат очаровани :>

ХА ХА ХА Сетих се,как някой миловидно помиярче си вдига крачето да "маркира" някоя от гумите и вместо пиш-ш-ш ще има бзз-з-з-з

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sladkotobeb4e » 16 Фев 2007, 21:57

ама не става въпрос да е толкова силен тока че чак да трепе хора
а просто да е неприятно при допир и да нямат намерението да повторят допира с колата

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Фев 2007, 22:30

sladkotobe4e написа:ама не става въпрос да е толкова силен тока че чак да трепе хора
а просто да е неприятно при допир и да нямат намерението да повторят допира с колата

Най-много да ги ядосаш и бух някой камък по колата и после ремонти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 16 Фев 2007, 22:31

Gottlos написа:
Fking написа:Мисля че случайните минувачи и уличните кучета няма да бъдат очаровани :>

ХА ХА ХА Сетих се,как някой миловидно помиярче си вдига крачето да "маркира" някоя от гумите и вместо пиш-ш-ш ще има бзз-з-з-з

--- :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това ми хареса :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sladkotobeb4e » 16 Фев 2007, 22:49

zAcK написа:
sladkotobe4e написа:ама не става въпрос да е толкова силен тока че чак да трепе хора

Най-много да ги ядосаш и бух някой камък по колата и после ремонти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

да ама от друга гледна точка счупено е по-добре от откраднато
защото каското не покрива кражба ама счупени неща покрива

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Електрошок

Мнение от BlackAdder » 16 Фев 2007, 22:52

sladkotobe4e написа:Какво мислите за следното:
Превръщане на колата в ЕЛЕКТРОШОК против крадци. Защото ми писна все нещо да липсва (халогени, бъбреци ,огледалца и т.н.).

Това преди известно време го обмислях като план, защото ми беше писнало да си поръчвам чаркове (странични огледала, антени, лайсни...). Идеята беше да си е баш ток да удря здраво (за уличните кучета не ме е много грижа) и да си направя стикери "Не пипай ток!!!". Обаче го има момента,че ако тоя който бара е със слабо сърце или нещо е кекаф, може да се спомине и тогава ще има съд. Поразгледах дали няма някакви съдебни решения за подобни случаи и се оказа, че е много малък шанса презумцията за самозащита да се апликира. Това ме накара да се откажа от идеята.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Електрошок

Мнение от sladkotobeb4e » 16 Фев 2007, 23:01

BlackAdder написа:
sladkotobe4e написа:Идеята беше да си е баш ток да удря здраво

аз не искам да удря чак толкова здраво . а само да е неприятно на допир .

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 16 Фев 2007, 23:08

А замислял ли си се от каде ще се получи това напрежение?
акумолатор едвали :confused: "Може да си пуснеш един разклонител от терасата ама има опасност да се прикачват комшиите :mhihi:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sladkotobeb4e » 16 Фев 2007, 23:18

LAST RIDE написа:А замислял ли си се от каде ще се получи това напрежение?
акумолатор едвали :confused: "Може да си пуснеш един разклонител от терасата ама има опасност да се прикачват комшиите :mhihi:

ИНВЕРТЕР :evil:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 16 Фев 2007, 23:27

ми...не знам как ше пуснеш високо по купето (аз не знам)

ама инак

идеи в случаен ред

пиропатрон тръба и пирон(ръждив) в седалката връзваш към датчика на вратата отворенгяс или не и даваш 25сек лаг

машинка за ел стъкло над педала на спирачката вързан към самата нея

според цената на колата и нивото на злоба в главата ти количество насочен взрив вързан пак към датчика за отваряне на вратата

..................
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 17 Фев 2007, 0:27

Добре има някакъв ток по купето ами ако чичко крадец е с противотокови ръкавици?

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 17 Фев 2007, 1:10

Е, те пък да няма да идват подготвени :)
Ток по купето мисля, че може да се пусне, ама колкото и безвреден да е за хората, ще има доста натръшкани кучета и котки наоколо :)
Идеята не е лоша, просто е трудна за реализиране :)
А аз бях гледал някъде, ама не помня къде.. дали беше филм.. - представете си аларма, която при задействане, вместо да пищи, мята огньове :) някъде по праговете бяха дюзите, насочени така, че да не направят щети по колата. Кратък импулс, колкото да се стресне крадеца, който се опитва да отвори колата :) Смятам, че няма да има крадец с толкова железни нерви, че да продължи необезпокояван да си работи.. Ще се шашне, гаранция :)
А когато дойде на другата вечер, вече подготвен.. то и вие ще сте подготвени, понеже алармата ви е отчела , че се е задействала снощи...

Колкото до тока по купето.. инвертора мисля, че прави променлив ток и го прави, когато колата върви.. (не споря де)
А дори и да има наличие на променлив ток, когато колата е изгасена, мисля, че трябва акумулатора да е откачен (ама и затова не споря) Трябва да направя една опитна постановка - от една страна акумулатор с плюс и минус, а от другата контакт с фаза и нула.. :) да видим кво ще излезе :)

малко съм :drink: тъй, че.. ако има нещо, извинявайте :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Фев 2007, 1:16

Andronoff написа:...представете си аларма, която при задействане, вместо да пищи, мята огньове :) някъде по праговете бяха дюзите, насочени така, че да не направят щети по колата....

:shock: :shock: :shock: :shock: Колеги вие съвсем изтрещяхте. За едни халогени ще опечете на комшиите децата я с ток я с огньове. Бах мама му и халогени. Минава някво дете, бара колата и тока го перва, то пада зашеметено на земята и в това време огньовете от праговете го запалват най-брутално пред погледите на другите дечица от мах'лата :shock: :shock: :shock: :shock: Вие не сте хора бре. Я пийнете нещо да се успокоите :shock: :shock: :shock: :shock: Някой от вас замисли ли се, че освен кучета и крадци има и деца и те като си играят барат навсякъде :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата