Обезкосмяване
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Re: Обезкосмяване
Аз се обезкостявам по гърдите, корема и подмишниците с на жена ми епилатора. За онова нещо с мандрахулите ползвам машинката си за подстригване. Като нея я ползвам и за брадата.
Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Обезкосмен или не , важното да ти е добре 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Една вежда , мечтата на всяко куче със тривиалните две вежди
https://www.boredpanda.com/funny-dogs-with-eyebrows/

https://www.boredpanda.com/funny-dogs-with-eyebrows/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Колегите, които се обескосмявате. Моля Ви за малко ъпдейт по темата за епилацията!
За сефте ми е, минал съм се с тример на 1мм, но от скоро съм ерген, няма как да получа помощ от жена!(все пак получих помощ от жена- фризьорката ми каза, че съм нелеп и в 21в мъжете се бръснат
)
При мен трябва епилация навсякъде, защото Чубака изглежда като женчо в сравение с мен преди да се мина с тример!
и тъй като съм мързелив, ще ходя на някакъв козметичен салон, само че какъв тип епилация да ми направят? Кой метод държи по-дълго, с кой метод няма да пищя като момиченце!?...
За сефте ми е, минал съм се с тример на 1мм, но от скоро съм ерген, няма как да получа помощ от жена!(все пак получих помощ от жена- фризьорката ми каза, че съм нелеп и в 21в мъжете се бръснат

При мен трябва епилация навсякъде, защото Чубака изглежда като женчо в сравение с мен преди да се мина с тример!

и тъй като съм мързелив, ще ходя на някакъв козметичен салон, само че какъв тип епилация да ми направят? Кой метод държи по-дълго, с кой метод няма да пищя като момиченце!?...

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
После що има тема"Мъжете -изчезващ вид " 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Ивайло Димов написа:После що има тема"Мъжете -изчезващ вид "

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Тва да си като Чубака не те прави да си мъж
иначе по темата:..дреме ти ,лятото вече минА,догодина пак

иначе по темата:..дреме ти ,лятото вече минА,догодина пак

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Палиш долу на глезена, плюнчиш палеца и показалеца и гасиш с тях като стигне до врата.
Нагоре вече с тримера
Нагоре вече с тримера

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Grozdanoff написа:ще ходя на някакъв козметичен салон, само че какъв тип епилация да ми направят? Кой метод държи по-дълго, с кой метод няма да пищя като момиченце!?...
Путин не одобрява това...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Ми много забавно ама... тея които сте много "мъжкари" да се бръснете- млада гола жена няма да видите!
Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат
Пък може и да съм "мека китка", откъде да знаеш... попринцип педалите знаете ли кои ги осъжда най-много?!...
Ще питам в БГМама, защото там бръснатите мъже са ок!
Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат

Пък може и да съм "мека китка", откъде да знаеш... попринцип педалите знаете ли кои ги осъжда най-много?!...
Ще питам в БГМама, защото там бръснатите мъже са ок!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Grozdanoff написа:Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат![]()
Само това ше е. С нетърпение чакам резултатите след процедурите.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Окосмяването тип Буги Барабата може да създава дискомфорт лятото , но за зимата си е топ фичър . Вместо да се бори човек с природата по добре да стимулира по бързото обрастване с тая естествена термо изолация . В студените зимни нощи меката топлина която създава този натурален материал ще стопи ледовете между двамата влюбени . 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Spunky написа:Grozdanoff написа:Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат![]()
Само това ше е. С нетърпение чакам резултатите след процедурите.
Визията на Шрек и акъла на 13 годишен фен на Възраждане не са никакъв проблем... Маха космите и вече ще го гледат като Брад Пит и Ален Делон

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз няма да се шегувам, да едно време 90-те си бръснех краката заради колоезденето, после така ми остана като ученик и заради баскетбола. След това нищо освен оная си работа от време на време не бръсна с машинка за подстригване и подмишниците като реша, че са обрасли.
Ама това, че не пускали щото имаш някой косъм...е толкова вярно, колкото е вярно, че и на днешната мода с бради пускат щото...имал брада.
Някакви безумни стереотипи. Тая фризьорка като предпочита мъж без един косъм си е неин вкус и нищо повече. Плюс това аз ако имам сервиз и ремъка ти се сменя на 100-150000, аз ще ти кажа, че е хубаво на 60 да го сменяш, може и на 40 за всеки случай.
Тя и да не обезкосмява тази, пак е в бранша с космите.
Чакам да отмине и тая мода после да ви се смея искрено как ще си накъдряте космите по краката защото ще се харесват повече.
Както сега ги гледам с тия бради и се чудя ако има кажат, че е модерно да имаш лайно на лицето, дали ще си сложат?
Ама наистина се чудя, не се базикам.
П.п: Нямам нищо против това някой да се епилира, парфюмира, нито да има брада, нито да си сложи обеца на оная работа или носа, татуировка или каквото и да е подобно, стига да не ми говори клиширано как това е яко. Сигурно е яко за някой. Ама да не забравяме, че пак за някой е яко да се надупи някой и друг да му го вкара. Та бъдете свободни, ама не се водете по клишета.
Или ако искате се водете, ама не папагалствайте как нещо е така защото някой друг го мисли. Хората сме...разнообразни и за всеки влак си има достатъчно пътници.

П.п: Нямам нищо против това някой да се епилира, парфюмира, нито да има брада, нито да си сложи обеца на оная работа или носа, татуировка или каквото и да е подобно, стига да не ми говори клиширано как това е яко. Сигурно е яко за някой. Ама да не забравяме, че пак за някой е яко да се надупи някой и друг да му го вкара. Та бъдете свободни, ама не се водете по клишета.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5