Айде на пързалката...

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Фев 2007, 15:07

Аз викам ПЛАНА, ебем ти и паветата на алекото. Уф деа, па треа слагам зимнаците :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Фев 2007, 15:17

sonny написа:Аз викам ПЛАНА...

Чудех се и аз дали го предложа, ама ме реших да си затрая... :uups:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 15 Фев 2007, 17:13

Gol'Kosh!

Къф е тоя план? Ае, че треа се знае ще се ходи ли да слагам ли бензин, кога да идвам и т.н.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 15 Фев 2007, 17:40

ПЛАНА е планинъ... :mhihi: , зад Витошата... :mhihi: , и става за планиране... :yes: :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Фев 2007, 18:31

аз понеже няма да идвам на ЕКОто ,по някое време,като се отвори възможност ще се кача към Алеко ,та каквото ще да става :!:
Аз лично тоя път към с.Плана не го харесвам толкова много :confused: Там е равно :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Фев 2007, 19:04

KickingKing написа:Gol'Kosh!

Къф е тоя план? Ае, че треа се знае ще се ходи ли да слагам ли бензин, кога да идвам и т.н.

Плана е село ве. Намира се след Железница, пътя за Самоков. Оттам има една отсечка, дето води към въпросното селце, 4км, нощно време е спокойно, всички състезатели лъзгат там. Мястото е уникално, равен асвалт, луди завой, и спокойствие, ако е натрупал сняг и са минавали снегорини, отстрани няма опасност от сериозни щети по колата щото ще се буха само в сняг.

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Фев 2007, 10:10

Lok-Tar!

Я раздуйте за t0sh
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 16 Фев 2007, 10:49

за нов мигач е, тва дето държи фаровете е съвсем леко изкривено и бронята е малко ужулена, сега го чакам да му сложа фолио вместо стъклото отпред на мигача да може да се движи в тоя дъжд :roll:
малко по късно като има време предполагам че тои ще си разкаже какво стана най добре ;)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Фев 2007, 10:54

Ма какво е станало бре?
Нали всички слезнахме нормално?
Или :roll:
Последна промяна vld на 16 Фев 2007, 11:25, променена общо 1 път
Изображение

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 16 Фев 2007, 11:03

аз Тош и Слави сме изключения :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Фев 2007, 12:14

Lok-Narash!

А как точно стана? То там аз си минах бате с задницата напред и нямах никви проблеми...
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 16 Фев 2007, 18:13

как стана, стана така че на станцията за чистене на завоя поднесе повече на слизане... бая заледено, без пясък, и най-гадното че ме подхванаха едни коловози и си *ба майката....

да спомена, че пътя беше УЖАСЕН, нищо не ставаше за дрифт, освен човек искащ да си потроши окачването.. изключение 1 отсечка МОЖЕ БИ...

та за завоя - напрактика нищо особено, само дето докато се носех настрани и се опитвах да изляза от зааддената от коловоза неприятна траектория, цъфна срещу мен риска да грабна с 20 км/ч централно лопатата на един снегорин, почти стърчащ на пътя... и концентрирах прекалено много върху тази неприятна гледка, явно

та забърсах един вартбург скрит зад него, и той паркирал с носа напред... и цъфна бая. м/у другото колата беше на 60-80 см по-навътре от лопатата на снегорина, та сметката е интересна ;) излизам аз псуващ от колата, а оня като ми се накара, и вика 'как ме уцели бе, къде го бях скрил зад машината...' :mhihi: (са ми е смешно, ама...)

нещо беше ядосан, извика КАТ веднага, щото преди (2 седмици?) някакво БМВ пак го било ударило ма избягало. :shock:
а имаше само гражаданска ?!
явно да ме сецне ако съм пил или нямам всички документи, ма леко беше объркал джокерите :mhihi:

благодарности на диабло666 слизащ след мен че спря и ме изчака за евентуални проблеми ;)

ей ви снимки ударена и пооправена основните неща - мерси на Сонито за спешно отделеното време за бързо закърпване ;)
то цял ден насам-наатм отиде с части и документи...

щети: мигач счупен, фар понадран и счупени щипки/захвати но работещ, спукан бъбрек десен, спукана и надрана броня, надрана маска, леко надран десен калник, изривена предна греда на която се държи фара.

нови части - 2 мигача и бъбрек. бъбрека се продаваше по един (40 китна в аутофешън 3003), но се оказа че моите мигачи тука били по 40 лв бройката и ги продават само комплект навсякъде. ако някой случайно търси точно такъв ЛЯВ, му го давам за 35 без пазарлъци - иначе само комплект 80 от магазин се намира или някви врътки, аз нямах нерви и време за такива ;)

незнам колко ще ми дадат от ДЗИ, но се надявам да покрие поне голяма част.. този път не избрах техен сервиз, че щях да си карам счупен, с лесен за сваляне и течащ на дъжд фар + грозно закърпен мигач сигурно 2 седмици докато се вредя. още 1 път благодарности на Sonny :)

п.с. както е мръсна яко си личи кое е ново май :mhihi: ма нямах нерви и за автомивки... засега

п.п.с. прокапва ми хидравликата със скорост 50 грама на година, плюс преди седмица се оказа че вече имам за смяна семеринг на колянов вал - да изпреваря забележителните с коментарите относно омасления картон в гаража :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Фев 2007, 19:09

Абе почти нищо й няма на колата ма си е неприятност да му се невиди :confused: аз отидох доста късно , след едно гости нагоре и се отвратих от състоянието на пътя :puke:

Лед,дупки,грапавини, ужасът на ужасите :!:

Наистина имаше само една отсечка ,що-годе ставаща за каране и точно там застигнах КАТаджийте ,които отиваха за Тош, та много се очудих какво правят след полунощ нагоре по Витоша :shock:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 16 Фев 2007, 19:41

е па са се сетих,че точно докато се събирахме долу на драгалевци мина една 5ца с вратите напред,ма явно си обърнал повече внимание на газта,отколкото на околността :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 17 Фев 2007, 1:43

а то за събирането стана ултра-разпокъсано, как решихте да чакате на Бояна, аз върнах от ОМВ, то пък полицаи ви арзкарали оттам и стана салата и телефони нонстоп :)

а после докато на Драгалевци кажа че идват още хора с колоната на дънк машината и то потеглихте...

а за колата - нищо и няма почти, щото не уцелих лопатата на снегорина, за което съм ултра-доволен, да си призная... иначе 1 ден загубен и нерви... за каското ще има ъпдейт какви ще ми ги врътнат в ДЗИ, но засега се очаква към 70-80% да взема и ще съм доволен... така като гледам към 350 отива сметката + акта 50-100 ми казаха, и евентуално точки.. за единия лед... а бях без никакви нарушения/удари досега с 39 точки
:bcry: :bcry: :bcry:
:banghead: :banghead: :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия