Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Море 2024г.?!...
С две деца сме и това са цените от средния ценови диапазонalekangg написа:Цените, които си цитирал за Турция ми се виждат абсурдно високи, но за всеки влак си има пътници.
Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
На ден ? Абовет...да не е за седмица ? Какви са тия 500 евра дневно бре. В Гърция ми е около толкова /даже под/, ама 5 звезди, ултра ол инклузив и суит, а не стая...ква па тая Турция толко скъпа ? За четирима,нали. Не само за мен си.
Хм,хм...
- adovet
- старши ентусиаст
-
И аз ходя в Гърция доста, края на август бяхме там, но там е друг туризъм. Тази година бяхме решили да не ходим на Турция, но два дни преди края в Гърция букнах и за Турция. Горе долу най добри оферти дават Orient99, там може да разгледате цените. Говоря за горе долу хубави хотели и не от най скъпите. Ето колко точно платих сегаМоджо написа:На ден ? Абовет...да не е за седмица ? Какви са тия 500 евра дневно бре. В Гърция ми е около толкова /даже под/, ама 5 звезди, ултра ол инклузив и суит, а не стая...ква па тая Турция толко скъпа ? За четирима,нали. Не само за мен си.

ПС: ориента с отстъпка ми даде с 700лв по висока цена
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
За това казах, че за мен е супер скъпо. Такива пари не бих плащал за Турция, ако ще да е ултра на ултрата ол инклузив.
Явно има хора даващи, защото им е близко или ходят с кола или кой знае защо.
Пак казвам, това си е мое мнение.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Може, Абовет, не споря...ама според мен също е много за Турция. Нема лошо де, щом ви е било ОК , всичко е точно. Са ще го видя това. Супер е, нормални са цените за това.
Мен в такова не можеш да ме набуташ ако ще без пари да е, ама...
) Не харесваме такива големи хотели. И в Гърция като сме ходили по такива е било второ море за 2-3 дни.
Иначе скромна къщичка близо до плажа или на самия плаж - ако некой знае да казва...било то в Гърция или в Турция /и там ни е бъдеща дестинация, някога/.
Мен в такова не можеш да ме набуташ ако ще без пари да е, ама...

Иначе скромна къщичка близо до плажа или на самия плаж - ако некой знае да казва...било то в Гърция или в Турция /и там ни е бъдеща дестинация, някога/.
Последна промяна Моджо на 08 Сеп 2024, 20:40, променена общо 1 път
Хм,хм...
- adovet
- старши ентусиаст
-
Ходим навсякъде, за мен специално Турция с тези аллонклузиви ми е супер за с децата. Ето днес да речем сме ги оставили цял ден в кидсклаба и с жена ми все едно сме без деца на море. Там ги занимават, водят ги на плаж и т.н.alekangg написа:За това казах, че за мен е супер скъпо. Такива пари не бих плащал за Турция, ако ще да е ултра на ултрата ол инклузив.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
adovet написа:Ходим навсякъде, за мен специално Турция с тези аллонклузиви ми е супер за с децата. Ето днес да речем сме ги оставили цял ден в кидсклаба и с жена ми все едно сме без деца на море. Там ги занимават, водят ги на плаж и т.н.alekangg написа:За това казах, че за мен е супер скъпо. Такива пари не бих плащал за Турция, ако ще да е ултра на ултрата ол инклузив.
Това с децата е така навсякъде в подобни хотели, дори в 3-4 звездни се среща. За Бг не знам де, няма погледа как е.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Щом ви кефат, в Гърция - Elinotel Sermilia Resort. Препоръчвам ти го. През букинга е по-скъпо, можеш директно с тях да си пишеш, имат сайт.
Ако искате водни забавления, тогава другия Cronwell Platamonas / те са една верига/ , само че там много бързо става дълбоко.
Или
https://soniavillage.reserve-online.net/
В първите 2 сме били, в последното ни се ходи
)
Ако искате водни забавления, тогава другия Cronwell Platamonas / те са една верига/ , само че там много бързо става дълбоко.
Или
В първите 2 сме били, в последното ни се ходи

Хм,хм...
- adovet
- старши ентусиаст
-
Еее гледам и да ми е удобно и на мен-храна, стая, алкохол, обслужване
- adovet
- старши ентусиаст
-
В гърция си наемаме къщи и ходим по таверни и различни плажове. Както казах там ходим на друг вид туризъм. Определено мога да кажа, че Гръцкия туризъм по ми харесваМоджо написа:Щом ви кефат, в Гърция - Elinotel Sermilia Resort. Препоръчвам ти го. През букинга е по-скъпо, можеш директно с тях да си пишеш, имат сайт.
Или
В първите 2 сме били, в последното ни се ходи)
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Слушах интервю по радиото, че Турция мислели да сменят 'схемата'! Да не продължават с тези 'ол-инклузиви' повече, а да търсят друг вид привличане на клиентите...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Колеги може ли мнение за следващата почивка, която планувам за 2025. Като дестинации съм се насочил към следните 3 : Сицилия, о.Крит, Закинтос. Интересува ме основно как е най-добре да се пътува до там (2в+2д) - с ферибот+лична кола или със самолет+rent a car. Тази година с кола ходихме до Кефалония и пътуването ми се стори доста леко като за 900+км, така че ако ценово се вързва да се отиде с личен автомобил бих се жертвал отново да карам толкова. Като гледам са големи островите и е важно къде ще отседнеш, за да можеш да обикаляш и да видиш повече места, времето ще е нещо от сорта на 9-10 нощувки края на Юни.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Ходихме организирано преди няколко месеца до Сицилия няколко електрички. Според мен най ненатоварващия начин е газ до игуменица цял ден и от там хващате нощния ферибот за Бриндизи. На всяка цена си взимате каюта. Наспиваш се и на сутринта сте в Бриндизи. И от там газ към Сицилияdon_gori написа:Колеги може ли мнение за следващата почивка, която планувам за 2025. Като дестинации съм се насочил към следните 3 : Сицилия, о.Крит, Закинтос. Интересува ме основно как е най-добре да се пътува до там (2в+2д) - с ферибот+лична кола или със самолет+rent a car. Тази година с кола ходихме до Кефалония и пътуването ми се стори доста леко като за 900+км, така че ако ценово се вързва да се отиде с личен автомобил бих се жертвал отново да карам толкова. Като гледам са големи островите и е важно къде ще отседнеш, за да можеш да обикаляш и да видиш повече места, времето ще е нещо от сорта на 9-10 нощувки края на Юни.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Закинтос и като цяло Йонийските острови - каране, при всички положения.
До Крит е според зависи. През сезона има директни полети от София и цената им е съвсем поносима. С личен автомобил бих тръгнал само ако съм за поне 20 дена. В 9 вечерта са нощните фериботи от Пирея и някъде към 6-7 си на Хераклион. Също като за Италия, задължително с каюта.
До Крит е според зависи. През сезона има директни полети от София и цената им е съвсем поносима. С личен автомобил бих тръгнал само ако съм за поне 20 дена. В 9 вечерта са нощните фериботи от Пирея и някъде към 6-7 си на Хераклион. Също като за Италия, задължително с каюта.
А може ли някой да каже примерни цени (които е плащал) , понеже разбира се разгледах някакви опции и със самолети и със фериботи и ми се видя адски скъпо. По принцип в компанията сме фенове на по-дългите трипове и няма някой мрънкащ, така че за всички ще е по-фън да сме с колите.