Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Море 2024г.?!...
kiko написа:TNT написа:Те може и документи на колата да искат, но ми се е случвало само към Сърбия и Македония. Аз винаги давам минимума. Важното е всичко да е налично в колата, при поискване, а не да се почват 1 час проверки![]()
Сега ми трябва за Гърция. За Сърбия същата ли е схемата
Е! и това ли те учудвабаси не сме в Шенген все още,малко си нагъл
Top Gun Maverick написа::yes:![]()
![]()
Тоест носиш си копие и ако имаш време за заяждане умишлено не го показваш, а ако нямаш го показваш и летиш. Май измислих върховният начин, който си е направо джедайски мъдър!
Не ставаш за джедай,най много някъв долен сит да излезе от тебнищо не си измислил
![]()
пак мислиш само за себе си!Ок решил си да се оправиш на отворен и да си търсиш свещенните права и върховенството на закона и тн. ама другите зад теб какво са виновни?Сума ти пъти гледам как една кола я държат 5мин а аз минавам за под 1мин.Как става този номер не знамНе казвам,че винаги е заради тъпия акт за раждане ама ако мога да си спестя предварителни главоболия,въпроси,чакане и тн. защо да не го направя?
Не бе, то и аз съм така, просто търсих формула тип угодия на всички. Светият граал един вид.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
kiko написа:TNT написа:Те може и документи на колата да искат, но ми се е случвало само към Сърбия и Македония. Аз винаги давам минимума. Важното е всичко да е налично в колата, при поискване, а не да се почват 1 час проверки![]()
Сега ми трябва за Гърция. За Сърбия същата ли е схемата
Е! и това ли те учудвабаси не сме в Шенген все още,малко си нагъл
Не разбрах кое ме учудва и за какво съм нагъл

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
И на кулата и на дунав мост са ми искали документи 

Миналата седмица на отиване и онзи ден на връщане ми искаха талона на колата на Илинден. Оказа се че сме погубили някъде и ни пуснаха и в Гърция и обратно 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Изкарал си късмет.Ако не дай си боже нещо се беше случило в Гърция птп или да те спрат за дребно нарушение и без документи щеше да го загризеш доста сериозно.
Аз също съм минавал само със зелената карта от гражданската поради забравени документи и мен ме пуснаха като им се примолих ама през целия път ми беше в шише дет се казва
Аз също съм минавал само със зелената карта от гражданската поради забравени документи и мен ме пуснаха като им се примолих ама през целия път ми беше в шише дет се казва
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

По преценка вече граничарите могат да искат и допълнителни документи за колата (пълномощно) или децата в нея

Забелязах го това за книжката при последното минаване, но пък никога не съм я давал и не са ми я искали. До колкото знам само граничарите от "Летищтна сигурност" могат да извършват проверки по ЗДвП, та не е ясно защо са сложили тоя надпис.
Live it like you Love it
kiko написа:Изкарал си късмет.Ако не дай си боже нещо се беше случило в Гърция птп или да те спрат за дребно нарушение и без документи щеше да го загризеш доста сериозно.
В затвора няма да ме вкарат, не е чужда кола това, имам снимка на талона и т.н. Всеки път бих го рискувал, вместо да се връщам. Но морала на историята е, че питат за талона, макар и исторически да не помня да са ми искали.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Spunky написа:kiko написа:Изкарал си късмет.Ако не дай си боже нещо се беше случило в Гърция птп или да те спрат за дребно нарушение и без документи щеше да го загризеш доста сериозно.
В затвора няма да ме вкарат, не е чужда кола това, имам снимка на талона и т.н. Всеки път бих го рискувал, вместо да се връщам. Но морала на историята е, че питат за талона, макар и исторически да не помня да са ми искали.
Исторически, на едно влизане от Гърция в БГ ми искаха всичко за колата, имах всичко и минах бързо /въпреки че като никога ме провери първо Гръцката страна, после и нашата. Ама тия до мен седяха 40+ мин без да мръднат щото май нямаха нещо...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
В затвора няма да те вкарат, но ще ти свалят номерата за няколко месеца и ще те глобят 1000-2000 евро. Не е болка за умиране, просто трябва да намериш начин да се прибереш до България и като изтече наказанието, да идеш да си вземеш номерата и да се прибереш с колата си. Това е ако не си причинил ПТП, ако си, тогава и в затвора могат да те вкарат, но не заради липсата на документи само.Spunky написа:kiko написа:Изкарал си късмет.Ако не дай си боже нещо се беше случило в Гърция птп или да те спрат за дребно нарушение и без документи щеше да го загризеш доста сериозно.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Факт, рискът е малък, но го има. И санкциите са сериозни.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Сетих се за страха от риска.
Та купувам си един "автомобил" и понеже виждам, че прекрасният му оригинален теглич е отрязан в частта , дето се закача ремаркето , а отрязаната част стои вътре, като разбира се, това никога не може да се оправи за да служи като теглич.
Питам го защо е отрязан и човека ми обяснява, че два месеца преди да го обяви за продажба (бус) щял да пътува (и пътувал в последствие) за Гърция и му обяснили, че заради теглича щели да му сложат солидна глоба. Та човека отишъл някъде да му го махнат.
Ама този, вместо да го разглоби, както е хванат за шасито, решил да го изреже частта, дето стърчи след бронята.
Изрязал го е перфектно , нямам представа с какво точно го е срязал, ама един изключително гладък срез на много дебелото желязо.
Ето така изглежда теглича
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това с тегличите и децата е скандално наистина , в същото време туристи и прасета си делят гръцките плажове ...
https://skandal.bg/news/17226890707532/ ... v-mrezhata

https://skandal.bg/news/17226890707532/ ... v-mrezhata
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Аз на Самотраки съм плажувал с кози
Сега съм на Шкорпиловци, водата е толкова топла, че излизам от морето да се разхладя
И в този ред на мисли, сезона спокойно може да продължи до средата на октомври