Вашето мнение за Топ Гиър!?!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Какво мислите за Top Gear?

Харесва ми защото научавам много неща от него!
26
21%
Харесва ми защото е забавно!
66
54%
Не ми харесва, понеже не е обективно!
11
9%
Не ми харесва, понеже се набляга на шоуто!
5
4%
Гледам го, но не съм от феновете на чичката :)
15
12%

Общо гласове : 123
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Вашето мнение за Топ Гиър!?!

Мнение от dinko_sd » 15 Фев 2007, 22:22

Понеже има доста хора които се дразнят на компетентното мнение което се опитва да налага чичката Джереми, а пък от друга страна много хора боготворят предаването като нещо уникално, та пускам тази анкета да видя какви са настроенията в БМВ лагера :mhihi: Искам да си направя заключение дали в крайна сметка предаването е обективно или има за цел да моделира мисленето на зрителите си ;)
P.S. Не твърдя че анкетата е много добре структурирана като възможни отговори, но винаги може да се напише каквото душа иска под формата на мнение!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 15 Фев 2007, 22:25

Аз лично го гледам, но не слушам коментарите на водещите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 15 Фев 2007, 22:25

Ами гласувай де :)
Явно си за номер 5 ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Фев 2007, 0:25

Гледам го заради простотиите (шоуто), че е необективно и, че Джереми е най големия дразнител и татолно пристрастно оценява в полза на Англииското или това което му изнася е ясно. ;)

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 16 Фев 2007, 0:36

И все пак е N1,всеки може да отдели житото от плявата сам,стига да чете,слуша м/у редовете...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 16 Фев 2007, 1:53

Колебая се между отговор 1 и отговор 2. Не съм гласувал, но определено ми харесва!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Фев 2007, 2:07

ами тая тема явно е провокирана от темата - гледахте ли мотоавангард м6 срещу сл55,в чиито краи зафорихме малък спор за топгиър с туртулеро...там е всичко което може да се каже...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 16 Фев 2007, 10:37

Ами тази тема е провокирана от много теми, в които съм писал и чел и ми беше интересно как стоят нещата в БМВ форума! До тук от анкетата става ясно че Топ Гиър е по-скоро шоу на автомобилна тематика, отколкото автомобилно информационно предаване. Предаването събира и двете, но явно частта със шоуто надделява и е причина за голямата популярност на предаването.
Гледам Топ Гиър с информационна цел, стремя се да отсявам плявата както се изрази NeoPrint :) И въпреки това много често ме дразнят шутовщините на английският пациент и за това открито заявявам че не съм му фен :!:

Потребител
Аватар

Мнение от PPP » 16 Фев 2007, 13:08

Fifth gear е истината :mhihi: Мнооо по-яки водощи които наистина могат да карат и просто става дума за автомобилни фенове.
Чичката и другите 2-ма си имат някво мнение и го казват пред всички,а вече секи си преценя с плюсовете и минусите на дадена колата , така че и от там се научава нещо ;)
Изображение

Не карай с крака и ръце,а с ум и сърце!

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 16 Фев 2007, 13:57

Особено оня дебелия къдравия е пълна скръб завалията.Бива да иде първо на фитнес да си оправи собствената форма и тогава да говори за формите на БМВ. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 16 Фев 2007, 14:34

Тъй като съм си в България и гледам и Топ и Фифт гиър на компютъра, аз не ги приемам като конкурентни предавания от различни телевизии, а като две британски предавания, които ссе допълват взаймно.
Много ми харесва русичкото момиче от Фифт-а, особенно като кара БМВ М5 срещу формулата, просто си показва емоциите без да ги прикрива и това ми харесва. Няма лъжа. Но и много се кефя на Тиф, харесват ми водещите не Топ-а. Абе и двете предавания ми харесват. Готино е да гледам как дават състезания от Лондон до Италия, или до Швейцария и т.н.
От анкетата маркирах 2-рия ред.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Фев 2007, 14:59

кефи ме щото се лигавят,иначе за коя каква каква е според зависи..понякога казват някоя и друга истина,понакога с АНГЛЙСКИТЕ КОЛИ СА ВЪРХА :mhihi: :mhihi: мега ме дразнят
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Фев 2007, 16:18

NeoPrint написа:И все пак е N1,всеки може да отдели житото от плявата сам,стига да чете,слуша м/у редовете...

;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 16 Фев 2007, 17:03

7 по шестобалната!!! :yes:

От 8 години го гледам и винаги е било N#1 предаване за коли заедно с Fifth Gear (от няколко години) ;)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Фев 2007, 17:56

още една 7ца по шестобалната..

Анкетата е пристрастна, затова ще си напиша мнението ..

Top Gear е смесица от много интелигентни шеги, много интересни неща за автомобили, униклано заснета, невероятен сценарии и изключително добри водещи! Както писах в още един пост това е предаване направено за британци от британци. Не очаквайте да разберете хумора и фолклора .. това обаче не прави предаването лошо, а по-скоро нас не достатъчно в час! Извоювали са си глас и изразяват позиция, който не е съгласен с нея - прав му път! Това изключително много ми харесва като принцип на работа!

Fifth Gear е коренно различно предаване, като в последния му сезон е по-скоро трудно за издържане от колкото интересно. За първи път от толкова години прескачам неща и гледам тестовете само.

Следваща

Назад към Основен Форум