Нов внос Холандия
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Нов внос Холандия
Какво е мнението Ви за внос на автомобил от Холандия!?
Вярно ли е ,че повече гниели ,заради лугата ,с която се третират пътищата им?!
Вярно ли е ,че повече гниели ,заради лугата ,с която се третират пътищата им?!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Нов внос Холандия
Каква луга бе приятел, там сняг практически не вали, но е влажно. За автомобил, като БМВ нямаш грижи за корозия, стига да не е блъскан. Принципно автомобилите са по-добре поддържани от италиянските.SLY написа:Вярно ли е ,че повече гниели ,заради лугата ,с която се третират пътищата им?!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
а принципно е доста далеч от което следва високи транспортни разходи,ако е за един автомобил 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
От Холандия не съм чул някой нещо да внася,а да изнася.А ни сме спецове по износа на гледачки на "червеи".

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Последващите мнения на колегите са абсолютно вярни и ще купиш добър баварец само ако имаш човек там и обикаляте в търсене.
Хората (особено младежите) са много дружелюбни и коректни и нямат нищо общо с фрицове и жабари.
Каките са много едри и високи(тип: кобили
), носят обувки с мъжки размер и младите каки карат велосипеди (внимавай много с това, че стават инциденти). Има специални алеи за велосипеди, светофари и пр. Държавата е добре уредена и затова ми харесва. 

Каките са много едри и високи(тип: кобили

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
През 2000г. от Холандия (гр. Ултрехт) докарах на баща ми Ауди 80. Още си я кара, като не е някой маниак да го вкарва в сервизи, профилактики и т.н. (абе само сипва бенц. и кара) - досега никакви проблеми с колата. Може би късмет, може би наистина е била добре поддържана колата там незнам
Но като цяло си трябва и доза късмет за да улучиш нещо читаво, без значение от коя държава ще я внасяш, навсякаде има и таласъми!
Успех!

Но като цяло си трябва и доза късмет за да улучиш нещо читаво, без значение от коя държава ще я внасяш, навсякаде има и таласъми!
Успех!
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Баща ми се взе колата от там. Каза, че на практика предпочита холандските коли дори пред тези от Германия - повече ги пазели, а и в Германия зимата слагали по пътищата някакви осолители, от които корозирали ламарините. Това са все пак негови думи, аз лично нямам достатъчно впечатления да ги потвърдя
Някой, ако има мнение по въпроса с корозията ще ми е интересно да го чуя.

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги не знам само дали при нас е жило така ама преди 6 години от там на баща ми му вкараха едно Рено Лагуна и беше пълен кенеф... Едно с едно не беше , като хората !!! За щастие преди половин година отпатува към Варна и сега си чакам Баварката
....

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
15 мнения
• Страница 1 от 1