Бокс
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Бокс
Имаме световен шампион по бокс, ама нещо не е активна темата
https://nova.bg/news/view/2023/10/19/42 ... %B8%D1%8F/
https://nova.bg/news/view/2023/10/19/42 ... %B8%D1%8F/- justifymylofe
- Потребител
-
Ще гледате ли мача двубоя довечера Фюри - Нгану ? Надявям се на добър мач, но имам предчувствие че Нгану ще го надвие. Вие какво мислите ?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Тая тема нещо умряла...
Гледахте ли пародията на Коврата
Коментатора се беше нашмъркал яко
Коврата не можел да намери по-сериозен противник понеже всички се страхували да не загубят
Но истинската комедия беше мача на Уайлдър срещу Паркър... Топ нокаутьора на века го шамариха 12 рунда като маче у дирек...
Гледахте ли пародията на Коврата
Коврата не можел да намери по-сериозен противник понеже всички се страхували да не загубят
Но истинската комедия беше мача на Уайлдър срещу Паркър... Топ нокаутьора на века го шамариха 12 рунда като маче у дирек...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Гледах там някакъв репортаж, че Уайлдър не можал да бие и пропадал мача с Джошуа.
А нашият слушах по медиите, имах чувството, че предстои пак мач с Кличко или Джошуа докато са световни. А после и като победи, безапелационна победа, уви не разбрах на кой, нито го бях чувал, нито го запомних, ама аз толкова и следя бокса де.
А нашият слушах по медиите, имах чувството, че предстои пак мач с Кличко или Джошуа докато са световни. А после и като победи, безапелационна победа, уви не разбрах на кой, нито го бях чувал, нито го запомних, ама аз толкова и следя бокса де.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Уайлдър тотално неадекватен! Все едно за пръв път се качва на ринга
Накрая чак си вдига ръката, мисли че е победил
Аз много харесах турчина как преби големия руснак, това беше като по филмите. Иначе много бой си хвърлиха на тази гала, харесаха ми 
Накрая чак си вдига ръката, мисли че е победил " Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Тая вечер беше...
Китаеца с големите заявки седя като дърво 12 рунда и накрая даже се чуди, че е загубил... Абсолютен палячо...
А Джошуа - Нгану... Просто нямам думи... Такъв нокаут рядко се вижда в тежка категория
Китаеца с големите заявки седя като дърво 12 рунда и накрая даже се чуди, че е загубил... Абсолютен палячо...
А Джошуа - Нгану... Просто нямам думи... Такъв нокаут рядко се вижда в тежка категория
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
Малко ме е яд за китаеца, симпатяга е. Ако беше една идея по-активен, щеше да вземе мача. Много тежки удари вкара на Паркър, обаче тоя много носи на бой това си е огромен талант в бокса! Не можа да го претрепе до 6-стия рунд и оттам се умори, а Паркър имитираше голяма активност до края и си спечели. За Джошуа се изкефих максимално. Много красив нокаут, безпощадна класика. Дръпна му шалтера. Докога ще продължават тези експерименти не знам, явно докато не утрепят някого на ринга.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Е, Усик го направил, макар и с минимална разлика Честно казано все се чудех как такъв като Фюри толкова време се задържа и печелеше мачове, но явно не разбирам особено от бокс тежка категория.
In God we trust, all others we track.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Не очаквах Фюри да падне от тоя палячо...
Но много го подцени... И си получи заслуженото... Дано за реванша си вземе поука...
Но много го подцени... И си получи заслуженото... Дано за реванша си вземе поука...
Ако Усик е палячо, другите какви саdrago_pavlov написа:Не очаквах Фюри да падне от тоя палячо...

Рефера го спаси от нокаут.
В тази ситуация или трябваше да го остави или да спре мача, не да брои нокдаун, но...
Sweet science of boxing.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
Добре де, може ли на такъв мач да сложиш съдии ИСПАНЕЦ и КАНАДЕЦ?!!
Отделно Фюри го утрепа от бой, Усик се чудеше откъде да го подхване, не можеше да стигне до него. Беше пред срив, но понеже оня лигльо го подцени и се направи на много велик изпусна един десен и после ляв в брадата и почна танца и въпреки това не падна, оня не можа да го събори! А от Уайлдър падна. Има го в бокса. Усик не можа да повярва, че ония глупаци съдиите му дадоха мача. Счупена челюст, тотално без батерии, не съм го виждал никога в такова състояние. Мога да кажа, че определено Фюри е по-добрия и на реванша залагам апартамента за него. Ако е мотивиран и в това физическо състояние Усик го чака нокаут.
Отделно Фюри го утрепа от бой, Усик се чудеше откъде да го подхване, не можеше да стигне до него. Беше пред срив, но понеже оня лигльо го подцени и се направи на много велик изпусна един десен и после ляв в брадата и почна танца и въпреки това не падна, оня не можа да го събори! А от Уайлдър падна. Има го в бокса. Усик не можа да повярва, че ония глупаци съдиите му дадоха мача. Счупена челюст, тотално без батерии, не съм го виждал никога в такова състояние. Мога да кажа, че определено Фюри е по-добрия и на реванша залагам апартамента за него. Ако е мотивиран и в това физическо състояние Усик го чака нокаут." Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост