МУЗИКА
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
МУЗИКА
ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ ДА СИ СЛОЖА МУЗИКА В КОЛАТА,НО ДА БЪДЕ ЗАКРЕПЕНА ЗА ЗАДНИТЕ МИ СЕДАЛКИ ,И АКО МОЙЕ НЯКОЙ ,КОЙТО ИМА ИЛИ Е ПО-НАВЪТРЕ В НЕЩАТА ДА МИ ОБЯСНИ ИЛИ ДА ПРАТИ СНИМКИ И РАЗМЕРИ,ТРЯБВА ЛИ ДА ПРОБИВАМ КОРАТА.БАГАЖНИКА ЩЕ ИМА ЛИ НУЖНИЯТ ЛИТРАЖ И Т.Н.
МОДЕЛА МИ Е 316 и 95 г. 3 ВРАТИ
П.С.ГОВОРИТЕЛИТЕ ЩЕ СА 2-ХЕРЦ ЕС 300 Д 12" ,АКО МОЙЕ ДА КАЖЕТЕ И ЗА УСИЛВАТЕЛЯ.БЛАГОДАРИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
П.С.ГОВОРИТЕЛИТЕ ЩЕ СА 2-ХЕРЦ ЕС 300 Д 12" ,АКО МОЙЕ ДА КАЖЕТЕ И ЗА УСИЛВАТЕЛЯ.БЛАГОДАРИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
бас може да се монтира на задната седалка но трябва да е AIR bass незнам дали ще се получи това което си замислил тъи като този монтаж е за коли с затворен багажник(седани)получава се ефекта на бас бокс
Набързо ще ти обясня как се монтира (на седан) ако остане нещо неявсно или имаш някакви др.въпроси питаи
Ако си с подлакътник басът се монтира на отвора на подлакътника (за 1 басс) акорешиш да монтираш 2 баса (твоя случаи) изрязват отвори в задната приграда между купето и багажния отсег с диаметъра на басът и се монтира дървена плоскост на която се закрепят басовете.
Отново отбелязвам че това е за седан и при теб ми се струва че няма да има особен ефект.
Ако искаш качество и сила за предпочитане е да се монтират два моноблока (а не един четири канален амп)пр.
Набързо ще ти обясня как се монтира (на седан) ако остане нещо неявсно или имаш някакви др.въпроси питаи
Ако си с подлакътник басът се монтира на отвора на подлакътника (за 1 басс) акорешиш да монтираш 2 баса (твоя случаи) изрязват отвори в задната приграда между купето и багажния отсег с диаметъра на басът и се монтира дървена плоскост на която се закрепят басовете.
Отново отбелязвам че това е за седан и при теб ми се струва че няма да има особен ефект.
Ако искаш качество и сила за предпочитане е да се монтират два моноблока (а не един четири канален амп)пр.
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: МУЗИКА
NEMEZIS написа:...
та седан не е със сигурност

остава ключовия момент, дали е компакт или купе... щото ако е компакт, напразно му говориш за затворен багажник

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Пише че е 3 врати.
И затова предположих,че е компакт и споменах че при него няма да има особен ефект но все пак нека му е ясно как става
И затова предположих,че е компакт и споменах че при него няма да има особен ефект но все пак нека му е ясно как става

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Hotch-Potch
- кандидат ентусиаст
-
Едно приятелче с купе изряза ламарината под оригиналната кора, изряза и претапицира самата кора, сложи дървена под нея, на която закачи говорителите и в момента свири перфектно и без да сваля седалките
/пък и не личи да има музика, като изключим вибрациите и шума отвън
/.
Аз пък на компакта сложих дървена кора със среди и бас, отделно и тубе и съм доволен как треска. Жалкото е само че не мога да метна нещо по-якичко и отпред /не ми се режат вратите/ и определено смятам че това е един от недостатъците на Е36 /ако това въобще може да се смята за недостатък, нали.../!

Аз пък на компакта сложих дървена кора със среди и бас, отделно и тубе и съм доволен как треска. Жалкото е само че не мога да метна нещо по-якичко и отпред /не ми се режат вратите/ и определено смятам че това е един от недостатъците на Е36 /ако това въобще може да се смята за недостатък, нали.../!
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- Hotch-Potch
- кандидат ентусиаст
-
PIPERKOV написа:Ако иска6 виж ми в галерията,но аз съм със седан
ако се беше заиграл повече, щеше да скриеш всичко отдолу! не че има голямо значение де ама аз да кажа

иначе как тряска? децибели мерил ли си?
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Не не съм мерил,не съм 4ак такъв маняк.Ама си свири доста добре и ако сложа и о6те един усилвател 6тее о6те по добре.Единственото гадно не6то е 4е ми вибрира задния номер
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Смисъл как да скрия вси4ко отдолу.То вси4ко си е много естети4но.Облегалката ми е изрязана откъм донапрена и си ляга върху пайнера и не се вижда, кората си е много добре така
- Hotch-Potch
- кандидат ентусиаст
-
PIPERKOV написа:Смисъл как да скрия вси4ко отдолу
ама не че не е хубаво или че ще свирне по-добре! просто е малко повече наигравка ама с дървен плот отдолу и изрязване и претапициране на оригиналната кора става все едно няма музика! друг плюс е и това че като продаваш колата няма да има дупки като /ако евентуално ги махаш/ си махнеш колоните!

11 мнения
• Страница 1 от 1