МУЗИКА

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

МУЗИКА

Мнение от NEMEZIS » 14 Фев 2007, 10:06

ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ ДА СИ СЛОЖА МУЗИКА В КОЛАТА,НО ДА БЪДЕ ЗАКРЕПЕНА ЗА ЗАДНИТЕ МИ СЕДАЛКИ ,И АКО МОЙЕ НЯКОЙ ,КОЙТО ИМА ИЛИ Е ПО-НАВЪТРЕ В НЕЩАТА ДА МИ ОБЯСНИ ИЛИ ДА ПРАТИ СНИМКИ И РАЗМЕРИ,ТРЯБВА ЛИ ДА ПРОБИВАМ КОРАТА.БАГАЖНИКА ЩЕ ИМА ЛИ НУЖНИЯТ ЛИТРАЖ И Т.Н.
МОДЕЛА МИ Е 316 и 95 г. 3 ВРАТИ
П.С.ГОВОРИТЕЛИТЕ ЩЕ СА 2-ХЕРЦ ЕС 300 Д 12" ,АКО МОЙЕ ДА КАЖЕТЕ И ЗА УСИЛВАТЕЛЯ.БЛАГОДАРИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 14 Фев 2007, 11:32

бас може да се монтира на задната седалка но трябва да е AIR bass незнам дали ще се получи това което си замислил тъи като този монтаж е за коли с затворен багажник(седани)получава се ефекта на бас бокс
Набързо ще ти обясня как се монтира (на седан) ако остане нещо неявсно или имаш някакви др.въпроси питаи
Ако си с подлакътник басът се монтира на отвора на подлакътника (за 1 басс) акорешиш да монтираш 2 баса (твоя случаи) изрязват отвори в задната приграда между купето и багажния отсег с диаметъра на басът и се монтира дървена плоскост на която се закрепят басовете.
Отново отбелязвам че това е за седан и при теб ми се струва че няма да има особен ефект.

Ако искаш качество и сила за предпочитане е да се монтират два моноблока (а не един четири канален амп)пр.
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 14 Фев 2007, 12:03

ако искаш погледни в галерията ми има снимки на багажника ми просто за идея

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Re: МУЗИКА

Мнение от t0sh » 14 Фев 2007, 13:41

NEMEZIS написа:...
МОДЕЛА МИ Е 316 и 95 г. 3 ВРАТИ

та седан не е със сигурност :mhihi:
остава ключовия момент, дали е компакт или купе... щото ако е компакт, напразно му говориш за затворен багажник :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 14 Фев 2007, 14:06

Пише че е 3 врати.
И затова предположих,че е компакт и споменах че при него няма да има особен ефект но все пак нека му е ясно как става :D
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hotch-Potch » 14 Фев 2007, 14:40

Едно приятелче с купе изряза ламарината под оригиналната кора, изряза и претапицира самата кора, сложи дървена под нея, на която закачи говорителите и в момента свири перфектно и без да сваля седалките :mhihi: /пък и не личи да има музика, като изключим вибрациите и шума отвън :mhihi: /.

Аз пък на компакта сложих дървена кора със среди и бас, отделно и тубе и съм доволен как треска. Жалкото е само че не мога да метна нещо по-якичко и отпред /не ми се режат вратите/ и определено смятам че това е един от недостатъците на Е36 /ако това въобще може да се смята за недостатък, нали.../!
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 14 Фев 2007, 22:36

Ако иска6 виж ми в галерията,но аз съм със седан

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hotch-Potch » 15 Фев 2007, 22:15

PIPERKOV написа:Ако иска6 виж ми в галерията,но аз съм със седан

ако се беше заиграл повече, щеше да скриеш всичко отдолу! не че има голямо значение де ама аз да кажа :lol:
иначе как тряска? децибели мерил ли си?
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIPERKOV » 16 Фев 2007, 9:00

Не не съм мерил,не съм 4ак такъв маняк.Ама си свири доста добре и ако сложа и о6те един усилвател 6тее о6те по добре.Единственото гадно не6то е 4е ми вибрира задния номер

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIPERKOV » 16 Фев 2007, 9:02

Смисъл как да скрия вси4ко отдолу.То вси4ко си е много естети4но.Облегалката ми е изрязана откъм донапрена и си ляга върху пайнера и не се вижда, кората си е много добре така

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hotch-Potch » 16 Фев 2007, 13:20

PIPERKOV написа:Смисъл как да скрия вси4ко отдолу

ама не че не е хубаво или че ще свирне по-добре! просто е малко повече наигравка ама с дървен плот отдолу и изрязване и претапициране на оригиналната кора става все едно няма музика! друг плюс е и това че като продаваш колата няма да има дупки като /ако евентуално ги махаш/ си махнеш колоните! ;) това е

Назад към Car аудио и видео