Мъжете - застрашен вид
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Мъжете - застрашен вид
carmanf1 написа:carmanf1 написа:Е, то с тая толерастия и малодушие тип, слушам жената квОт каже, мир само да има и да ми е спокойничко, к'во да очакваме
Синове, зетьове ще водят![]()
Снощи ме запознаха с една, къде завела снаха на баща си
Ся ще се самоцитирам. Щот тва горното е много вярно.
И знам, че пак ще има колеги да кажат, няма как да стане, щом не съм го изпитал, не съм го видял, нАчи няма как да е истина![]()
Днес едно "птиченце" ми показва снимки и ми разказва за една история. Интересна история.
Вика, от 2 седмици бачкам по случай (и други такива ми е разказвало, ама тва е поредния) с домашно насилие от жена към мъжа си, ама брутално![]()
Оная го е била години наред ... с тигани, с точилки, с капаци от тенджери, с вази, с бутилки - брутално грозна история
Само да не се съгласи нещо с нея и е било яко кЮтек![]()
Отделно, от нейна страна редовно е имало вербални унижения пред роднини, колеги, приятели, съседи![]()
И класиката в жанра, когато тя разбира, че той отива при адвокат - тя се самонаранява ........ отива в съдебна медицина и така ... всички се сещаме, кой е виновния сега.
На въпроса, що си търпял толкова време - отговора бил, ами аз гледах да слушам жената, за да е спокойничко, да си запазим семейството и хората да не разберат какво се случва
И да, май мъжете сме изчезващ видМасово е пу*ьо маринкин
Та така за домашното насилие. Има го и е широко разпространено, за огромно съжаление.
НО винаги трябва да се има 1 на ум, че не винаги жената е жертвата. Щот по презумция на обществото - мъжа е агресора
Тип, пляснал й 2 шамара, ама никой не го пита, кво е направила тя с него преди това и дали не е било при самозащита - той после трябва да се скъса да доказва, че е било самозащита.
Много ясно, че мъжа е виновен. Ама какво ме интересува какво ми е направила преди това?

Нещата винаги са много прости, но понякога сами си ги усложняваме. Жена му не е виновна на този, той си е виновен, да не говорим, че това пак е версия казана, даже преразказана през три лица от гледна точка на мъжа. Накрая да не излезе, че той е пияница и комарджия, докарал я е до просешка тояга, тя го гони, а той не ще да си ходи защото в като паразит? Не казвам какъв е случая, ама да вярвам така сляпо на беззащитен мъж е съмнително.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Именно де - п*тьо маринкин е масово явление вече. На едно мнение сме.
Трябвало е да си тръгне веднага и да си търси правата, там където трябва.
Преди много години, още след първия случай.
Дали ще го млати, или ще го манипулира и тормози вербално, все тая - ще го контролира като кученце на каишка. Ама мъж бил
Слуша жената и се съгласява. К'вот каже тя, само мир да имало
Тип: "чакай да питам жената"
И не е 1 на 100 - много повече са, ама не смеят да си признаят от срам
Относно самозащитата - като те издебне в гръб и те измлати яката с тигана в тила, как ще я хванеш
Не всички са нинджи
ПП. И това по-горното не е само версия, казана и преразказана в махалата ... Ами на други места
ПП2: Относно гледането на време - то е като купуването на 12 годишна ф10-ка. Гледаш, ама нищо не виждаш
Докато не я покараш известно време, няма как да разбереш
Трябвало е да си тръгне веднага и да си търси правата, там където трябва.
Преди много години, още след първия случай.
Дали ще го млати, или ще го манипулира и тормози вербално, все тая - ще го контролира като кученце на каишка. Ама мъж бил

Слуша жената и се съгласява. К'вот каже тя, само мир да имало

И не е 1 на 100 - много повече са, ама не смеят да си признаят от срам

Относно самозащитата - като те издебне в гръб и те измлати яката с тигана в тила, как ще я хванеш

Не всички са нинджи

ПП. И това по-горното не е само версия, казана и преразказана в махалата ... Ами на други места

ПП2: Относно гледането на време - то е като купуването на 12 годишна ф10-ка. Гледаш, ама нищо не виждаш

Докато не я покараш известно време, няма как да разбереш

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Еми да е карал сега какво да кажа.
Не е гаранция пак, че като я вземе няма да се промени, но пак зависи, ако се е разкрила достатъчно от любов...ще види каквото трябва. Ако ли не, възможно е да го види после или никога да не го забележи, но то да си е там.
Между другото няма нищо лошо да питаш жена си за нещо, пак много зависи какви са ви отношенията. Ама една жена с акъл никога не се налага над мъжа си и не го манипулира. Ако за нея той е допълнение към самата нея, по-скоро винаги ще го подкрепя. Аз да ти кажа когато не съм послушал жена си, почти винаги бъркам.
Което се е случвало...често.
А относно нинджите, де да знам, за жена говорим, не за травестит.

Между другото няма нищо лошо да питаш жена си за нещо, пак много зависи какви са ви отношенията. Ама една жена с акъл никога не се налага над мъжа си и не го манипулира. Ако за нея той е допълнение към самата нея, по-скоро винаги ще го подкрепя. Аз да ти кажа когато не съм послушал жена си, почти винаги бъркам.

А относно нинджите, де да знам, за жена говорим, не за травестит.

In God we trust, all others we track.

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
гледам едни обяви m/w/d и си мисля нали men/woman/ и няква тъпотия ще да са измислили, и то било diversealekangg написа:Вчера на живо видях кръчма с три вида кенефи, мъже, жени и джендър!
В Англия беше.
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:А относно нинджите, де да знам, за жена говорим, не за травестит.
А бе на един приятел бившата беше по-висока от мен и беше поне +10кг... не знам

TNT написа:Top Gun Maverick написа:А относно нинджите, де да знам, за жена говорим, не за травестит.
по- висока от мене - прекрасно... даже като се качи на едни 10см токове ако е една глава над мене - обожавам... но по- тежка от мене - посмъртно не...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
TNT написа:Top Gun Maverick написа:А относно нинджите, де да знам, за жена говорим, не за травестит.
Без да знаем размерите, нищо не ми говори, ти може да се и 1,50.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
///M Power написа:TNT написа:Top Gun Maverick написа:А относно нинджите, де да знам, за жена говорим, не за травестит.
Без да знаем размерите, нищо не ми говори, ти може да се и 1,50.
Тогава бях 81кг и 181см

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
При сегашната метереологична обстановка и като се замисля колко теми има във форума от последните години в които се пита дали бенветата могат да се карат зимата е тоя пич за мен печели мъж на годината
Беле си пристигнал в мола вече към 10-11 часа без да чака да чистят малките улици или да пита в Порше форума дали може да кара зимно време.

Беле си пристигнал в мола вече към 10-11 часа без да чака да чистят малките улици или да пита в Порше форума дали може да кара зимно време.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Като гледам колко е чиста по-скоро не я е изкарвал от вчера от там просто.
А ти Порше форума ли следиш че знаеш че не е питал
Sent from my iPhone using Tapatalk
А ти Порше форума ли следиш че знаеш че не е питал

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
При поршетата е по-лесно, щото все едно си сложил два чувала цимент в багажника на BMW-то
Ако няма цимент 2ма човека седнали на багажника вършат добра работа за нагорнищата, където е слабостта на BMW-тата заради 50/50 разпределението
. Top tip.

Ако няма цимент 2ма човека седнали на багажника вършат добра работа за нагорнищата, където е слабостта на BMW-тата заради 50/50 разпределението

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
steeN написа:При поршетата е по-лесно, щото все едно си сложил два чувала цимент в багажника на BMW-то![]()
Ако няма цимент 2ма човека седнали на багажника вършат добра работа за нагорнищата, където е слабостта на BMW-тата заради 50/50 разпределението. Top tip.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Да не повдигам нова тема, мисля, че и тук става за дискусия.
Добре ли се облича съвременният мъж? За мен поне облеклото също е част от "мъжествеността".
Напоследък ми прави впечатление, че при нас нещата са тотал щета с облеклото. Никакъв стил, абсолютно неподходящи дрехи според събитието и т.н. Стана ми нещо като хоби да гледам кой как е облечен и да събирам идеи за себе си, ми то няма какво да видя.. Особено ми прави впечатление като излизат с половинките си - гледаш жената - приятно облечена, стилно, красота. Поглеждаш мъжа - анцуг и маратонки. Навън паднал сняг, 90% от мъжете са по маратонки - къде останаха ботите, да го ева? Имам чувството, че освен маратонки, шушлек за яке и голяма брада, почти нищо друго не виждам по улиците. Отиваш на сватба, половината мъже пак са с кецове или маратонки - the fuc? И други примери ми идват на ум, но предполагам схванахте идеята - обадете вие къде как ходите облечени, освен че сме форумът на милионерите, евачите и т.н, форумът на подходящо облечените мъже ли сме?
Добре ли се облича съвременният мъж? За мен поне облеклото също е част от "мъжествеността".
Напоследък ми прави впечатление, че при нас нещата са тотал щета с облеклото. Никакъв стил, абсолютно неподходящи дрехи според събитието и т.н. Стана ми нещо като хоби да гледам кой как е облечен и да събирам идеи за себе си, ми то няма какво да видя.. Особено ми прави впечатление като излизат с половинките си - гледаш жената - приятно облечена, стилно, красота. Поглеждаш мъжа - анцуг и маратонки. Навън паднал сняг, 90% от мъжете са по маратонки - къде останаха ботите, да го ева? Имам чувството, че освен маратонки, шушлек за яке и голяма брада, почти нищо друго не виждам по улиците. Отиваш на сватба, половината мъже пак са с кецове или маратонки - the fuc? И други примери ми идват на ум, но предполагам схванахте идеята - обадете вие къде как ходите облечени, освен че сме форумът на милионерите, евачите и т.н, форумът на подходящо облечените мъже ли сме?