BMW 1-ва Серия с предно ?!?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Като говорим за глупостите , много съм им ядосан заради изцепката им във 2 брой в немското издание
актуалния БГ брой
В теста за возия при различни коли,които те са събрали , така плюха по БМВ ,абсолютно неправомерно и на всичкото отгоре сравняват 116i с runflat гуми с Мерцедес 211 купе Е-клас с "еър матик" окачване
Как "подскачали" тест редакторите в БМВ-то по фугите,разбираш ли а ето ,колко хубаво возел Мерцедеса
И как в днешно време возийте на различните фирми отиват към твърдо и как "ни го насаждали" като "удоволствието от шофирането"
Ей тия хора са се самозабравили
Аз чета списанието от 17 години насам,времето когато беше доста постно,когато нямаше някаква стабилна концепция и много техническа информация.Аз знам пътя по който минаха до тук и сега се е*ават ,както с мен ,така и с останалите ,на които дължат съществуванието си и успехите си
Аз искам да знам,ако на нечий мейл пратя писмо за редакцията в Германия,ще може ли някой да направи превод на немски език и да им го пратя по пощата
Георги Пенчев

В теста за возия при различни коли,които те са събрали , така плюха по БМВ ,абсолютно неправомерно и на всичкото отгоре сравняват 116i с runflat гуми с Мерцедес 211 купе Е-клас с "еър матик" окачване

Ей тия хора са се самозабравили

Аз искам да знам,ако на нечий мейл пратя писмо за редакцията в Германия,ще може ли някой да направи превод на немски език и да им го пратя по пощата

Георги Пенчев
Да наистина в последно време доста работи изписват по списанията, които нямат нищо общо с реалността. Колегите са прави за Auto Motor Und Sport, за сега статиите са верни и няма такива изпецки. Тъй, като купувам всико що е авто списание Auto Motor Und Sport и донякъде Авто Журнал, другото е фира. Чудя се родните редактори на Ауто билд непроверяват ли преди да пишат такива статии? Няма да се учудя ако се появи М6 със GSI двигател или X5 със TDI :-)
е те за тях говоря ..
Мъкааа..
Истината е, че тази гилдия има супер непрофесионално отношение към нещата, което много ме натъжава .. Грешки, чул-недоразбрал, написал, измислил .. няма проблеми!
Имам един брой на една притурка, която излизаше много малко време с Авто Оказион. Там на страница имаше написани по 20 глупости и на ред по 10 правописни грешки .. това за сега държи рекорда!
М/у другото някой да има българското издание на BMW Magazine? Не съм получил още английския вариант, за да проверя, но на корицата (печатана в Германия) има новото Е70 до емблемата на капака, дизайнера или пича от предпечатната подготовка е позабравил още една емблема, която според мен трябва да се намира отстрани на ръба на списанието (забравих термина).
Отделно прочетох една статия за М6 Pace Car-а на Moto GP и разбрах как Пратола пуска съединителя и се изстрелва ..

Истината е, че тази гилдия има супер непрофесионално отношение към нещата, което много ме натъжава .. Грешки, чул-недоразбрал, написал, измислил .. няма проблеми!
Имам един брой на една притурка, която излизаше много малко време с Авто Оказион. Там на страница имаше написани по 20 глупости и на ред по 10 правописни грешки .. това за сега държи рекорда!
М/у другото някой да има българското издание на BMW Magazine? Не съм получил още английския вариант, за да проверя, но на корицата (печатана в Германия) има новото Е70 до емблемата на капака, дизайнера или пича от предпечатната подготовка е позабравил още една емблема, която според мен трябва да се намира отстрани на ръба на списанието (забравих термина).
Отделно прочетох една статия за М6 Pace Car-а на Moto GP и разбрах как Пратола пуска съединителя и се изстрелва ..

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Ми като са толкова зле да вземат един тест пилот на работа.Няма да им обеднее списаниицето с 500-600лв на месец.Все пак тия неща не се четат от блондинки а от такива като нас.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
че какви сме ние и кои ни е*е в кълбалъка
и аз много се ядосах на теста за возията 116и със е класа
всевъзможни глупави тестове, несъответстващи по нищо
има един начин да се оправи работата - спираме да купуваме списания и те фалират

и аз много се ядосах на теста за возията 116и със е класа

всевъзможни глупави тестове, несъответстващи по нищо

има един начин да се оправи работата - спираме да купуваме списания и те фалират

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Turturelo написа:е те за тях говоря ..![]()
Мъкааа..
Аз го имам на български и при мен е така има я малката емблема.
Niki Lauda
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Dimo написа:МИ дааа имаме си БМВ с предно и X5 e куатро, а най-готината кола е Е36 320 с V6 мотор![]()
Тия от Аутобилд ме разсипват понякога!
тука за малко да познаеш

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
MaXimal написа:Д**ба тва предно предаване
![]()
![]()
БАХТИ ЯКАТА РЪЧНА!
Е тфа с другите коли не мое се напраи, толкова натегната ръчна

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Това списание сина ми започна да си го купува като трагна да излиза на български, и след няколко броя спря. На мен не ми харесва нито тона му, нито техническата информация. Въпросния последен брой го имаме, и само затвърждава мнението ми. 

Явно нещата тенденциозно ще стават необективни. Днес гледах едно предаване по Explorer (несе сещам за името му) та сравняваха няколко джипа из между, които тойота рав4, Нисан , хюндай, Ланд Роувър и.тн Та водещия, който се водеше някакъв експерт започна да обеснява колко много хюндая е по-добър от Нисана и тойотата
та мисълта ми е че или "новите" попълнение в автопредаванията и списанията неса в час или има парата започва да играе. От моят скромен опит ще споделя че на скоро ми се наложи да използва служебни коли за една седмица. Колите са чисто нови на по 10,15к километра. След, като седнах в БМВ-то ми разбрах за какво става въпрос, и че БМВ-то е в ПЪТИ повече от другите автомобили. Идеята е че с един кратък автотест на няколко автомобила едвали може да се установи същината на нещата. А това с оплюването на БВМ и аз го изчетох, Шофьорчето ако е карало друсащи автомобили доста време и в един момент се е качил в БМВ то вероятно друсането му е станало нещо нормално и не е почувствал разликата. Нямам думи просто. Управлявал съм 1-рва серия на БМВ, наистина комфорта не е като при 3-та или 5-та серия но чак да друса и подскача
...

Последна промяна redex на 15 Фев 2007, 22:50, променена общо 1 път
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Идеята е че с един кратък автотест на няколко автомобила едвали може да се установи същината на нещата.
Много хубаво казано

Аз лично казано съм против даването на оценки. Нека се казва кои са добрите, лошите страни на автомобила - подобно на Auto Motor und Sport. Какво означава примерно - "вижте новата 3 серия на БМВ, не е ли грозна" - АМИ НЕ Е!! Ама чичката Кларксън прави по някой и друг паунд, дрънка глупости на хората и те са доволни

Сещам се за теста на Топ Гиър на БМВ Х3 - чичката го шибна в една кал дето и Рейндж Роувър би се озорил и каза че не става за офроуд - ами много ясно - то не е кола за офроуд - то e SAV, както и това че М3 била "uncool car" и още ред други безмислици

dinko_sd написа:Идеята е че с един кратък автотест на няколко автомобила едвали може да се установи същината на нещата.
Много хубаво казано![]()
![]()
Аз лично казано съм против даването на оценки. Нека се казва кои са добрите, лошите страни на автомобила - подобно на Auto Motor und Sport.
Именно! Но явно, когато неможе да се намерят слаби страни или технически или дизайнерски недостатъци е най лесно да се каже колата е грозна или неможе да направи еди какво си.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3