Искате ли да бъде върната 8ма серия ?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
genezis написа:
Мерси колега!
Почти сигурно е че скоро ще бъдат задоволени мечтите ни за голямо спортно купе (купе-кабриолет може би), доколкото следя шпионските снимки в интернет, но най-вероятно няма да бъде нова 8-ма серия, а по-скоро Z?
Така че 8-ма серия си остава еднорогът 
динко....
колега сега прочетох какво си написал и като се замиля....май имаш право,няма да е зле да има една кола която да е "еднорог" в жанра като бесния осмак
Мерси колега!
Почти сигурно е че скоро ще бъдат задоволени мечтите ни за голямо спортно купе (купе-кабриолет може би), доколкото следя шпионските снимки в интернет, но най-вероятно няма да бъде нова 8-ма серия, а по-скоро Z?

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Със сигурност ще има в скоро време някоя нова Осмица,но на автомобилите след 2002/3 година вече трябва да им гледам емблемите и надписите за да резбера каква марка и модел е.Всичките са ми еднакви
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
dinko_sd написа:genezis написа:динко....
колега сега прочетох какво си написал и като се замиля....май имаш право,няма да е зле да има една кола която да е "еднорог" в жанра като бесния осмак
Мерси колега!
Почти сигурно е че скоро ще бъдат задоволени мечтите ни за голямо спортно купе (купе-кабриолет може би), доколкото следя шпионските снимки в интернет, но най-вероятно няма да бъде нова 8-ма серия, а по-скоро Z?Така че 8-ма серия си остава еднорогът
Има нещо вярно в това. 8-ма серия е продължение на легендарното М1, така че от БМВ предполагам целят всеки техен "супер автомобил" да остава като един еднорог в историята, а не да ги слагат под общия знаменател на някаква серия. По тая логика и аз смятам, че следващото такова спортно купе ще е с означение "Z", но всички ще знаят че предшествениците му са Е31 и Е26

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Да искам,ама попринцип на мен и 7-ма серия ми стига 

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
Прилепът
Когато е излязла 850 са и викали "Прилепа"защото е била изключително безшумна и германците се бъзикат,че през първите години техническите прегледи се състояли само от запалване на двигателя-ако не се чува всичко е наред и няма нужда да се отваря капака.
Според мен по-добре да няма нов модел,както и при шестиците-новите са по-бързи и по-технологични ,но я няма "душата" и уникалността на колата-старите 6ци имат несравнимо излъчване,подобно на първите 911 турбо с Моби Дик спойлера и тапицерията шотландско каре.
За съжаление маркетинговите специалисти ще имат тежката дума.
А ако излезе е ясно какви ще се насадят в нея....
Според мен по-добре да няма нов модел,както и при шестиците-новите са по-бързи и по-технологични ,но я няма "душата" и уникалността на колата-старите 6ци имат несравнимо излъчване,подобно на първите 911 турбо с Моби Дик спойлера и тапицерията шотландско каре.
За съжаление маркетинговите специалисти ще имат тежката дума.
А ако излезе е ясно какви ще се насадят в нея....
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW M5 super написа:Всяко начало си има и своя краи
ами форд мустанг и шелби кобра...къде им е края...ама марките си държат на традицията и клиентите им също
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5