Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Re: Политическа.

Мнение от Ивайло Димов » 06 Юни 2023, 11:31

Е кво е по-различен ЕС от едновремешния СИВ ? Все авторитарни структури които са на принципа "Ако слушкаш ще папкаш " едни комунисти бяха заменени от други неокомунета прикрити като зелени еуглени ,либерал-фашизоиди и откровени социопати :ok: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 06 Юни 2023, 11:32

steeN написа:Според мен си в някакво объркване как работи прокуратурата.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/05 ... niteta_na/

Софийската градска прокуратура предложи на главния прокурор да поиска от Народното събрание да снеме имунитета на бившия министър председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Това съобщиха от държавното обвинение.

А сега предложението за Кирил Петков идва от Софийска районна прокуратура.

Иначе си признавам, че не разбирам изобщо структурата на СГП/СРП. Нито пък властовите им борби вътре в учрежденията.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Юни 2023, 11:35

Е.Димитров написа:...

Отидох да уча в един университет, създаден благодарение на дарението на едни братя българи с гастърбайтерски душички, работили в чужбина :mhihi:

Щом говориш за парвенющина, тва издава някакви дълбоки комплекси по темата, може би се смяташ за аристократ или бедняк, не знам кое от двете е :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Юни 2023, 11:39

Отидох да уча в един университет, създаден благодарение на дарението на едни братя българи с гастърбайтерски душички, работили в чужбина :mhihi:
Чувстваш се тясно свързан с България , нали ? Вярвам че ще оставиш всичките грошове накрая на държавата ! :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 06 Юни 2023, 11:48

TheDriver написа:...

Аха, разбрах. Но все пак прокурора е този, който решава, а той вече отказа за Делян Добрев.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 06 Юни 2023, 12:00

То и сега не е ясно Гешев дали няма да откаже. :dunno:
Аз го виждам като "намигване" към ПП/ДБ пък после може и нищо да не се случи.

Както и с Бойко, искането за имунитета на Добрев дойде от СГП. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 06 Юни 2023, 12:21

Ахахахаха Киро Мазната коса реди хвалебствени думи за ГЕРП и Боковата калинка Мимето Габриел :mrgreen: ,ей богу баси коврите продажни .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 06 Юни 2023, 13:05

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Я, купона на куролацията е започнал :mhihi: :mhihi: :mhihi: https://www.facebook.com/BonchevPress/v ... 7761226863

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 06 Юни 2023, 13:11

В политиката всичко си тече но не се променя ,само агрегатното състояние на участниците .........някой са безгръбначни ,други с диария ,трети със запек .....анално податливи ,душевни педерасти ,сган и майките си ще продадат ако се налага.Untermensch

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Юни 2023, 13:29

Димитров, тия журналисти от Нешънъл ги гледах и аз. Обаче нали се сещаш колко свободно се разхождаха сред народа? Снимаха където и каквото им кажат, но най-вече когото им кажат. :mhihi: Някаква девойка помня обясняваше колко хубаво било в Северна Корея точно в това видео. :mhihi: И как навън се показвало не знам си какво грешно нещо, те имали всичко, техния лидер бил едва ли не Бог каза, но такъв добър Бог и те просто са му благодарни защото без него били загубени. :shock: После ги показаха как се кланят там като луди буквално. Извинявай, малко беше като в онзи виц когато онези създания изпълзяло от задника и като видяли колко е светло навън се върнали обратно с някакви думи, че вътре са си по-добре. :mhihi: Аз помня онези отвличания на актьорите обаче от страна на Северна Корея. Не виждам какво има да говорим за тази държава и власт там.

А Киро още с обявяването за искането на тоя имунитет каза, че ще си го даде доброволно Стийн, та когато го писа това ти, той вече го беше казал. Но...когато предоставили всички необходими документи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юни 2023, 13:50

Top Gun Maverick написа:Димитров, тия журналисти от Нешънъл ги гледах и аз. Обаче нали се сещаш колко свободно се разхождаха сред народа? Снимаха където и каквото им кажат, но най-вече когото им кажат. :mhihi: Някаква девойка помня обясняваше колко хубаво било в Северна Корея точно в това видео. :mhihi: И как навън се показвало не знам си какво грешно нещо, те имали всичко, техния лидер бил едва ли не Бог каза, но такъв добър Бог и те просто са му благодарни защото без него били загубени. :shock: После ги показаха как се кланят там като луди буквално. Извинявай, малко беше като в онзи виц когато онези създания изпълзяло от задника и като видяли колко е светло навън се върнали обратно с някакви думи, че вътре са си по-добре. :mhihi: Аз помня онези отвличания на актьорите обаче от страна на Северна Корея. Не виждам какво има да говорим за тази държава и власт там.

А Киро още с обявяването за искането на тоя имунитет каза, че ще си го даде доброволно Стийн, та когато го писа това ти, той вече го беше казал. Но...когато предоставили всички необходими документи.

В Япония ходил ли си?!
Отиди и виж, положението там е същото, че и по-зле по позицията император спрямо народа.
Хората реват с глас, само когато императора им се появи и каже една две думи.
Също така в Япония има големи части, които са меко казани "не урбанизирани" както и доста бедно население.
Между другото направили проучване, което в последствие прераснало в разследване а повода , който бил голям брой столетници в някаква префектура, и не само в тази префектура.
Оказало се, че в голяма част от семействата , където имало столетници, ми те починали, но не обявили този факт заради...пенсиите, които получавали семействата им.
Я виж и Южна Корея, там също са изключително привързани към управляващите. Това е психологията на тези нации и не може да ги гледаш с твоите учи, разбирания и религия!
Между другото, виж какво е положението в най-голямата демокрация в света- Индия!
Това е световно признат факт, Индия е най-голямата демокрация в света!
Там не са така извисени, един вид върха на хранителната верига , както някой тук, нямат тоалетна в дома си , живеят в пълна мизерия и съм убеден, че живота им на по-голямата част е по-зле от тези в Северна Корея, но някакси не се повдига въпроса за Индия, че няма да бъде полит коректно и да съвпадне с общата риторика по въпроса.

По темата и днешните събития
Напълно е логично (в едно идеално общество) да има обединение на партиите.
Логично е, защото да речем една част са гласували за едните, друга част за другите и заедно ще формират благополучието на общото народонаселение.
Проблема обаче тук е , че в никакъв случай обединението не е в полза благополучието на електората а прокарване на определени чужди интереси и политика, които не са съвсем в полза на живеещите в територията.
Но ще поживеем и ще видим, еле първите или поне вторите гласувания за какво ще са. Съмнявам се, да са свързани в процесите в България

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 06 Юни 2023, 13:52

:mhihi: кво значение има кво казва лъжеца
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Юни 2023, 14:00

И аз това се чудя Бинев, кой, каквото и да казва знай, че става дума за пари. :dunno:
Димитров, в Токио имам добър познат от детските години още, бая ми е разправял, имам покана даже, но ще видим някой ден дали ще литна, оженил се за някаква японка. Там работата е друга, не ми се нищят разлики, а и не съм пак такъв спец, но малко императора на Япония да ги сравняваме с Ким или с на Южна Корея този...зор. Да, те имат повече уважение към хората азиатците, поне това показват, дори и да е лицемерно малко това със секса между малолетни в Япония, но как да е.

Радев от това да има правителство и уж се молеше на партиите, сега взе да обвинява Боко, че подарил цялата власт на ПП, които по думи на Боко от няколко месеца щели да съсипят държавата. Свърши ви мандата господин Радев, време е да се върнете към края обичайните си занимания от първия мандат - лаене по всеки и по Борисов най-вече. Сега ще е основно по Петков. :mhihi:
Доказан разединител на нацията.

П.п: Дори Гълъб Донев днес каза, че България има нужда от работещо правителство и че те са свършили добра работа(още преди време той каза, че ако го викат в редовно няма да приема)през тези 10 месеца, но Шрек си иска властта за още...абе докогато може да я има. След фактът, че имаме работещо правителство, слизането от власт на Радев е втория ми душевен плюс. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 06 Юни 2023, 14:18

Top Gun Maverick написа:А Киро още с обявяването за искането на тоя имунитет каза, че ще си го даде доброволно Стийн, та когато го писа това ти, той вече го беше казал. Но...когато предоставили всички необходими документи.

Докато не си го даде, не вярвам аз.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 06 Юни 2023, 14:28

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
оооо.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата