Във форма ли сте?
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Във форма ли сте?
Левурда си е името на дивия чесън навсякъде,ама викам да не издребняваме чак толкоз
пс. още беше мъничък след седмица пак ще го проверя

пс. още беше мъничък след седмица пак ще го проверя

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kiko написа:викам да не издребняваме чак толкоз
Брането на левурда в троянския край не е просто да накъсаш малко див лук. Това е религия. Само който е от там ще ме разбере.

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Фитнес..... Знаете ли как американците наричат мексиканец, останал без кола? Carlos.... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не, от Плевен съм. Имаме вила в Троянско, да Левурда е, моя грешка.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
nickstorm написа:Фитнес..... Знаете ли как американците наричат мексиканец, останал без кола? Carlos....
https://www.youtube.com/watch?v=sown0l_Sxak&t=425s

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако ходя тая година мога да те заведа да видял неща, които не си вярвал, че мигат да се случватKroki написа:Не, от Плевен съм. Имаме вила в Троянско, да Левурда е, моя грешка.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Spit-Fire написа:Между другото я кажете колко ви е рестинг харт рейта (удари на сърцето в почивка) - аз в момента, седнал на бюро, ял, пил кафе и т.н. ми е 60. Сутрин след събуждане е към 50. Сутрин към 3-4 часа, докато спя, ми пада към 40-45.
Моят пада до към 45 напоследък. Спортувам 3-4 пъти седмично. Навремето като спортувах плуване, падаше и до 40.
Много рядко съм попадал на някой с като моят пулс...
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
По този въпрос не съм чел, за какво е показател ниския пулс?
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Дефнирай почивка. Моят като гледам ТВ или седя на компа стои около 65, но вечер пада под 60 обикновено.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
bum_bum написа:Ако ходя тая година мога да те заведа да видял неща, които не си вярвал, че мигат да се случватKroki написа:Не, от Плевен съм. Имаме вила в Троянско, да Левурда е, моя грешка.
И аз теб хаха
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Spit-Fire написа:Това дето бум бум го спомена никой не му обърна вниманиезащо ли
![]()
Спомням си, че и друг път го беше споделял това .. цитирам си мнението от 2020та . Тогава кардио не правех изобщо, наскоро поднових футбола с приятели и би трябвало да успея да добавя още поне 1-2 серии отгоре. Ще опитам тия дни и ще пиша отново.
///eMo написа:За заклет лостаджия - 19 и на лицевите на 20тото алармата звъннаКраката започнаха да ме предават накрая обаче..
И отново да споделя за bring sally up challenge - https://youtu.be/41N6bKO-NVI. Всичко над 2 минути го броя за постижение

Набирания, лицеви опори и клек са анаеробни упражнения и този тест не показва аеробен капацитет, което развива т.нар. кардио. Основният проблем с аеробният капацитет е че се изгражда малко по-бавно от други адаптации в тялото, но пък е малко по-траен.
Иначе пулсът в покой може да е индикатор за ефективен и развит сърдечен мускул, но е твърде индивидуален за да е показател сам по себе си. Моят пулс в покой когато съм в добра форма е между 42-48. Най-много е падал до 36. Жена ми е ултрамаратонец и може да избяга 70-80км с няколко хиляди денивелация, но нейният пулс се движи около 70. Твърде е индивидуално.
Иначе пулсът в покой може да е индикатор за ефективен и развит сърдечен мускул, но е твърде индивидуален за да е показател сам по себе си. Моят пулс в покой когато съм в добра форма е между 42-48. Най-много е падал до 36. Жена ми е ултрамаратонец и може да избяга 70-80км с няколко хиляди денивелация, но нейният пулс се движи около 70. Твърде е индивидуално.
- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
Моя пулс вмомента докато седя е 47. По време на спане пада под 40..снощи е бил 37 най ниско. Доста нисък пулс държа. С часовник на гармин е това. При бягане с някво не кой знае какво темпо аз ако съм на 150 пулс, брат ми и още един приятел са поне на 165-170.
Тая година ще правя 30г, 78 кила вмомента на 175см, леко поомазнил зимата
ама ще изкараме вените на корема пак.
Между другото ходенето ми е предпочитаната форма на кардио. Тренирам на лостове, крос кънтри байк от време на време.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Тая година ще правя 30г, 78 кила вмомента на 175см, леко поомазнил зимата

Между другото ходенето ми е предпочитаната форма на кардио. Тренирам на лостове, крос кънтри байк от време на време.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Ниският пулс може да е показател и за проблем по принцип. На мен лично около 40 като ми беше в покой, бях малко притеснен. Под 40 вече е стряскащо, може да има някакъв дефицит на минерали.