проблем с жабката Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с жабката Е30
пичове,случая е следния:жабката ми ей така от нищото се самозаключи и няма отваряне.едни "умни" глави я напънаха и я откъртиха половината.обаче другата половина,която остана е с вапросната самозаключила се част и не мога да я махна.някъв съвет как да я махна без да си троша таблото.пък и ако някой ми предложи и нова жабка...
шото вече много ме дразни така наполовина счупена и неможеща да се махне.направо ме вбесява!
шото вече много ме дразни така наполовина счупена и неможеща да се махне.направо ме вбесява!
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Колега, значи моята беше по абсолютно същия начин. Самоче не е самозаключена, ами се е повредил механизма за отваряне и затваряне. Та аз в моя случай си изкъртих само дръжката с ключалката. И после с едни клещи стинснах механизма и си отворих жабката. За в момента така я отварям и затварям, но утре мисля да си зимам нова от моргата.
Re: проблем с жабката Е30
0885721222, имам и жабка и мога да ти отстраня проблема, ако си от София звънни през уикенда.maioneza написа:пичове,случая е следния:жабката ми ей така от нищото се самозаключи и няма отваряне.едни "умни" глави я напънаха и я откъртиха половината.обаче другата половина,която остана е с вапросната самозаключила се част и не мога да я махна.някъв съвет как да я махна без да си троша таблото.пък и ако някой ми предложи и нова жабка...
Аве момчета при мене е абсолиотно същия проблем с тъпата кючалка от както сам го купил е скапана и от тогава си тарся по моргите в ст.загора ама няма и няма вече потчи 4 години не сам я ползвал.бахти жабките ше кажеш че са беследно изчезнали някой ако може да помогне с нещто щте сам му много благодарен
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Re: проблем с жабката Е30
sonny написа:0885721222, имам и жабка и мога да ти отстраня проблема, ако си от София звънни през уикенда.maioneza написа:пичове,случая е следния:жабката ми ей така от нищото се самозаключи и няма отваряне.едни "умни" глави я напънаха и я откъртиха половината.обаче другата половина,която остана е с вапросната самозаключила се част и не мога да я махна.някъв съвет как да я махна без да си троша таблото.пък и ако някой ми предложи и нова жабка...
колко?

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
7 мнения
• Страница 1 от 1