Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er

Re: Имотният пазар

Мнение от RaiN » 28 Яну 2023, 14:19

Ясно,благодаря :yes:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 30 Яну 2023, 1:17

Ей го боксьорчето, продължава напред със строежите в нивите :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Яну 2023, 10:19

zAcK написа:Ей го боксьорчето, продължава напред със строежите в нивите :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

Аве ко разбираш ти от строежи и парцели ве, тва е супер изчанчен парцел, 50 километра денивелация има, 500км до асфалтов път, тва и без пари да ти го дадат няма да го вземеш, ко ми са прайш, стига си плюл по хубавите момчета от залите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 30 Яну 2023, 10:40

А Регулацията видяхте ли, всичко е УПИ и пътя вече е взет от частните имоти. т.е документално е готов за сгради. Според мен след 10-15 години там ще са една до друга и вече няма да е в полето, не че го защитавам, но в преспектива не изгежда да е в полето, Всъщност мястото е малко кофти, там е блато, много високи подпочвени води, но това малко хора го знаят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 30 Яну 2023, 11:33

Вчера на гости ни бяха леля ми и калеко ми... Разказаха за къщата, която си е купила братовчедка ми с мъжа и в квартал на Бамберг (на 2-3км от самото градче)... Два етажа плюс тавански, който си е екстра за живеене, около 70-80кв на етаж на око, тераси, бани и тоалетни на всеки етаж, гараж и няколко големи, допълнителни, 'сервизни' помещения и мазета, локално парно, в центъра на квартала, двор/градина/поляна, граничещ с парк/горичка. Искала е лек ремонт, за да стане по вкуса им, но си е имала всичко необходимо още от ден първи... Цена 80хил.евро . Те са я купили с ипотека, като вноската им е 600Евро, колкото им е бил наема преди това. За мен, това е много по-подходящо за инвестиция, отколкото 'това' в БГ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 30 Яну 2023, 11:37

Ей го боксьорчето, продължава напред със строежите в нивите
Преди 2 месеца го обсъдихме вече строежа на Пулев в Малинова долина, евтино като за София, но в средата на нищото, гаражи по 20000 евро и т.н.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Яну 2023, 12:01

ildivvy написа:За мен, това е много по-подходящо за инвестиция, отколкото 'това' в БГ...

Кое е "това"? Дали е по-подходящо за инвестиция е субективно. Тва градче го гледам е баш на река майн, преди 2г. им се ева мамата мисля точно, като преляха тези големите реки и станаха адските наводнения. После викаш на 2-3 км. от самия град т.е. си вързан за колата. А до по-голям, предполагам областен град за 70км. Да не излезе накрая, че сравняваме домати с пъпеши :mhihi: Отделно не взимай думите на гурбетчиите в чужбина за чиста монета. Не казвам, че лъжат, просто го има тва преувеличаване тип "не иска голям ремонт", пък в реалност да иска основен например или "то на 2-3км от града", пък реално да се окаже в някаква джунгла на 10-15км. от най-близката цивилизация :mhihi: Не заради друго, ами и аз хвърлям по едно око от време на време в иммобилето и честно казано под 100к евракис не съм видял нищо, дето да не иска голям ремонт и да е на 2-3км. от голям град. Има, не че няма, но обикновено са в малки селца на по 50-100км. от голям град или ако са по-близо, в покрайнините на града са за основен ремонт или направо ребилд.

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 30 Яну 2023, 12:07

Естествено,че сравнението е тип домати с пъпеши.
Тук на 10км от малък град стара къща ще е по евтина от 80 хил. евра.

Ама най вероятно се сравнява 4 стаен на Витошка с тази къща за 80 хил. евра до Бамберг. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 30 Яну 2023, 12:39

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Как да не го обичаш този форум :ok: ? Не съм бил лично в Бамберг... Гледам го на картата! Не е голям... Това е негов квартал и дори транспорта си минава през него и наистина е 2-3км. Колко е разстоянието до 'голям' град не съм гледал! Нито леля ми, нито братовчедка ми ще ме излъжат, защото нямат причини... Отделно, дъщеря и на братовчедка ми, изпрати клипчета на имота на майка ми и ги гледах. И преди и след ремонта... Къщата си беше ОК и тогава! Квартала е на на едни хълмчета и е по-високо. Града се вижда в ниското, предполагам и реката... Наводненията не ги притесняват! Сравнението го правех с подобна къща в село до Пловдив, а не 4-стаен на Витошка... Плюс това, къщата не е стара! Не е чисто нова, разбира се, но не е стара... Както и да е!

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 30 Яну 2023, 12:47

Ами не сравняваш правилно.
Пловдив е вторият ни по големина град, трябва да го сравняваш с цените в Hamburg който е втория по големина в Германия. Успех :mhihi:

В Бамберг живеят под 80 000 души. Тук в Шумен живеят повече хора :mrgreen:

Бамберг дори не влиза в топ 100 по население в Германия. Много,много малък град е за тях.

Поне Nürnberg е близо, той е в топ 15 :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 30 Яну 2023, 13:13

Мисълта ми беше, какво може да се купи за определна сума, и за колко да се отдаде под наем след това... Търсенето си го има там и наема е нормален.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Яну 2023, 13:23

Направих си труда да пусна един сърч за къща в окръг бамберг, най-най-най-евтината е 130к евра и си иска доста ремонт. За баш в границите на бамберг, цената скача по 3, ако искаш да вземеш веднага :mhihi: Та 70 квадрата на етаж, с гараж, допълнителни постройки в рамките на града бамберг, дето се нуждае само от лек ремонт и за 80к евра...а дано, ама надали :mhihi: Виж, ако са го взели преди 10г.... :mhihi: И точно роднините лъжат и преувеличават най-много между впрочем. Ама айде, от мен да мине, може и да са ударили еваси и кьоравия късмет и да са улучили някакъв или супер тъпак, дето не е бил наясно с цените в района или някой супер на зор та са направили сделката на века :bchug:

Аз друго не мога да разбера на тези широко разпространени манталитет и мислене - кво печелят, като излъжат, каква им е изгодата :dunno: Все за едното "ейййй, глей го ве, излезе човек стана...виж ква яка къща си е взел супер евтино....виж ква яка кола си е взел супер евтино" ли е цялото театро :dunno: Или има и нещо друго :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Яну 2023, 13:26

Изглеждат по-тарикати :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Яну 2023, 14:18

DigitalExile написа:А Регулацията видяхте ли, всичко е УПИ и пътя вече е взет от частните имоти. т.е документално е готов за сгради. Според мен след 10-15 години там ще са една до друга и вече няма да е в полето, не че го защитавам, но в преспектива не изгежда да е в полето, Всъщност мястото е малко кофти, там е блато, много високи подпочвени води, но това малко хора го знаят.

В Манастирски ливади е същото, но това не спира нито строители, нито купувачи. Явно не спира и общината да им разрешава. Повечето мазета стават блата като спрат помпите :mhihi:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 30 Яну 2023, 14:31

Етаж от "къща" с "двор" за мЕлЬОн и половина :ok: Дори не мож' да я бутнеш на воля за тия къси пари :mhihi:

https://m.facebook.com/groups/522530304 ... 393237608/

Изображение

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата