Inspection
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
да километража ми работи савсем нормално!даже вчера свалях таблото заради една лампа и проверих състоянието на батерийтв.бях решен да ги сменям,но те се оказаха добре.като ги замерих даваха 3.2 волта а на тях пише 3 волта.освен това моите са на точкова заварка към металните пластини към платката!като гледам това табло маи аз му направих първо сваляне,даже малко го увредих с едната закрепваща пласмаса но я оправих.доста е крехко сигурно старее от нагряването от слънцето.не ми пречи но ми се искаше да си работи.скоро маи ниама да свалям но някои ако има идеи сте ги приема
BMW forever

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
err0r написа:... Акумулаторните решават ли проблема веднъж за винаги?
За "завинаги" не знам

Мойте ги смених преди 6 години

От последното нулиране съм минал 1600км а са изгаснали 4 зелени

gbkmkw, общо казано, за да работи Service Indicator нормално, до него трябва да стигат сигнали за километри, температура на мотора и обороти. Ама как и откъде тия сигнали стигат до SI - идея си нямам, да кажат знаещите

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
това за споиките сам го чувал!виждал съм доста платки все пак сам жичкаджия,такава изработка........все едно вчера е правено.цялата е залята и никакло окисляванв не видях.не ми се искасхе да я барам честно казано.сте пробван да я зануля отново,като ми остане малко времв и да видим.така или иначе ми свети и инспекшана!благодаря че все пак споделяте мнения и съвети
BMW forever

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
А някой има ли идея откъде мога да си купя такива батерии, защото от този вид не мога да намеря никаде. Предлагат ми само някакви които трябва да поя с жички и пр.
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми просто махни цялата платка/таз дето са диодите/ да не свети 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
аз имам друга теория по въпроса.
при мен ситуацията е следната. батериите са здрави но след като го загася със окасяване на крачетата след няколко паления пак светва.
според мен проблема е следния:
Тъй като накладките ми не са с датчик и сътответно лампата за спирачките ми свети. съответно компютъра приема че има проблем със спирачките и те праща на сервиз да ги оправиш като ти светва лампата на инспекшъна.
дории да не ти свети лампата за спирачките, провери да не би крушката да е махната /както съм направил аз/ или изгоряла.
при мен ситуацията е следната. батериите са здрави но след като го загася със окасяване на крачетата след няколко паления пак светва.
според мен проблема е следния:
Тъй като накладките ми не са с датчик и сътответно лампата за спирачките ми свети. съответно компютъра приема че има проблем със спирачките и те праща на сервиз да ги оправиш като ти светва лампата на инспекшъна.
дории да не ти свети лампата за спирачките, провери да не би крушката да е махната /както съм направил аз/ или изгоряла.
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
sonny написа:err0r написа:ivantchoG написа:Та, err0r, нови акумулаторни ли сложи, или ... ?
Алкални. Акумулаторните решават ли проблема веднъж за винаги?
Копеле, ти ме размаза. Може ли да туриш батерии за стенен часовник у колата веееее![]()
![]()
![]()
![]()
Оригиналните са литиеви и не са акумулаторни

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
акумулаторни са, на по-старите 3ки са никел кадмиеви, на по-новите са литиево не знам си какво 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
sonny написа:Копеле, ти ме размаза. Може ли да туриш батерии за стенен часовник у колата веееее![]()
![]()
![]()
![]()
Тая тема е от 100 години. Тогава помня, че просто разглобих таблото, видях какви са батериите вътре, отидох до магазина и купих същия вид.... Какви са по дефаут?

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Стига го дъвкахте Ерорчо, бре
! Всеки си има черните петъци
...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2