:))) на право не ми се верва свещите какво могат
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
zAcK написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А бе вие съвсем изтрещяхте бре. Всички да отивате на преглед с тия покварни помисли
![]()
![]()
![]()
Аааа, за вас не знам, ама аз поне си имам оправдание:
от 24 дена не съм карал кола и ако трябва да перефразирам оня виц за трудовака ще звучи така:
"... малей, така съм озверел, че и Хонда да ми излезе ше я опъна ..."

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
sonny написа:Абе изверги, я раздуйте за тва дензо иридиум, че и аз треа да сменям деа. Диляне, дай модел, цена и местонахождение.
Имаше един пич тука nikicar беше давал ценова листа на Denso свещи.
Иначе прочетох на сайта на Denso, че ей тия ги внасят и виж какво ми писаха за Denso Iridium Power IW16
"Здравейте,
Може да ги закупите и от София.
тел.+359 2 831 01 67
+359 2 831 31 38
+359 2 868 84 40
Това са магазини на Ауто Хит в София.
Цената е 31 лв."
На бройка

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
31х6 ,не мога да смятам до толкова
но това със свещите си е проблем ,главно щото са ментета .. Бош никога ,Беру - и те не са каквото очаквах макар че съм с тях вече 10к на 5к ги развих и имаха видимо износване ,според мен повече от 15к няма да изкарат ,а НГК има и по 6 лв/бр точно за М50 модела 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Да бе
И аз като използвах елката и сметнах 6 х 31лв. и щях да припадна
Ама ако изкарват по 100,000 км. както пише
Пише още че имали по-голяма температура на искрата, колата на празен ход работела по-равномерно, по-добро ускорение имала, икономия
(това много ме кефи), много по-трудно се износвали заради иридия, по рязко откликвала като дадеш газ и какво ли още не. Японска му работа
Ша се прежаля и ще ги пробвам. Само да не нацеля ментаци

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Не знам защо, ама това ми звучи като някаква реклама на ДураЛюб или РЕСУРС - сипваш и всичко се оправя 

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
И аз бях сложил "NGK BKR6EK" и изкараха около 3к км, вчера ги смениш пак със същите и тоя път дано изкарат повече, ако не изкарат ще почна да се съмнявам в колата 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Бош и шампион некупувам, освен ако просто няма друго или не ми се разкарва. Попринцип карам с Беру, но напоследък и те се изгавриха. Слагал съм няколко пъти свищи на NGK и останах доста доволен, въпреки, че свещите бяха по 4.5 бр. Обаче сега искам на е30ката да сложа нещо по-качествено. Ама по 31лв на бройка да забраат.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
ge_a написа:И аз бях сложил "NGK BKR6EK" и изкараха около 3к км, вчера ги смениш пак със същите и тоя път дано изкарат повече, ако не изкарат ще почна да се съмнявам в колата
От Дару кар ли ги взе? И как разбра, че са изкарали толкова какви бяха симптомите?
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Auto Lite Double Platinium е свеща която си заслужава да се купи от Канекс. Малко по скъпа от предписания за М20 Бош (около 10лв/бр)
но колата се усеща една идея по добре с тях.
На тях също им дават 100 хил. км пробег!!!
Мойте са на около 10 хил. км пробег проблеми нямам, но се не остава време да ги сваля и да ги погледна.
но колата се усеща една идея по добре с тях.
На тях също им дават 100 хил. км пробег!!!
Мойте са на около 10 хил. км пробег проблеми нямам, но се не остава време да ги сваля и да ги погледна.
re
И аз отдавна се отказах от няколко-полюсни Бош-ки! Карах доволно NGK щото почти нямаха /може и още да нямат / ментаци, но сега пробвам и съм повече от доволен от BRISK Premium http://www.briskracing.com/content/multi-spark.php
искра като гирлянди на коледна елха
http://www.tuninglinx.com/html/dyno-tes ... emium.html ...повтарям..повече от доволен съм
! И поне на тях ментаци все още няма със сигурност. И за мотори БМВ също: http://www.briskusa.com/test_results04_germany.htm
Ето малко тяхна намеса и по спортовете : http://www.briskusa.com/photo_gallery.htm

Ето малко тяхна намеса и по спортовете : http://www.briskusa.com/photo_gallery.htm
Последна промяна NESH на 09 Фев 2007, 10:53, променена общо 1 път
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Колко пари са тези BRISK и от къде?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
re
Почват нормалните от 6-7 лв, Премиума са към 11-12, а Рейсинг са от 28-30 някъде.А в София не знам кой продава но там е вносителят със сигурност! Все някой от форума ще знае.Може и връзка за по-ниски цени да изкарате
да и ние да влезем в промоция!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Se7ven написа:ge_a написа:И аз бях сложил "NGK BKR6EK" и изкараха около 3к км, вчера ги смениш пак със същите и тоя път дано изкарат повече, ако не изкарат ще почна да се съмнявам в колата
От Дару кар ли ги взе? И как разбра, че са изкарали толкова какви бяха симптомите?
Взех ги от местни авто части, а симптомите бяха че като загре колата почва да прекъсва и кат и даваш гас все едно повръщам, също така като ги свалих имаха много як черен нагар, принципно имам и малки съмнения и във колата ама сега с новите ще се убедя напълно ако и те заминат за 3к км, ще търся причината в колата

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4