Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Имотният пазар

Мнение от TNT » 05 Дек 2022, 11:07

Винаги ми е било смешно като втория по големина град се нарече провинция. В Нови Сад вече се усеща, че от Балканите влизаш в Европа :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 05 Дек 2022, 11:37

TNT написа:Винаги ми е било смешно като втория по големина град се нарече провинция. В Нови Сад вече се усеща, че от Балканите влизаш в Европа :mhihi:

Факт, доста по-добре от София изглежда.. Което не е нещо трудно постижимо, като цяло вече много малко градове в Европа са по-мизерни от София (освен тия превзети от мигранти може би)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 05 Дек 2022, 11:56

Нещо се обиждате от думата ми се струва. Всичко извън столицата се нарича провинция. И не е обидно. Справка _тълковен речник.
Хм,хм...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Дек 2022, 12:00

Jorixa написа:
TNT написа:Винаги ми е било смешно като втория по големина град се нарече провинция. В Нови Сад вече се усеща, че от Балканите влизаш в Европа :mhihi:

Факт, доста по-добре от София изглежда.. Което не е нещо трудно постижимо, като цяло вече много малко градове в Европа са по-мизерни от София (освен тия превзети от мигранти може би)

В Нови Сад съм бил само един път и си личи, че са били част от Австро-Унгария :bchug:
На мен доста ми допадна.

Друго, което ми направи впечатление бяха селата наоколо. Ако ги сравня със селата около София, тия нашите са много по-зле :idea:
Там бяха чистички, с нормални улици, подредени. Тук около София в селата, особено есента и зимата като завали, са си доста кални и т.н., да не изброявам :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 05 Дек 2022, 12:45

Австрийското много си личи :yes: И аз имам същото впечатление за селата. В една крайпътна кръчма ни караха на фирмен банкет тогава :mhihi: И тя беше по-качествена от нашенското :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Дек 2022, 13:18

Не. Не е гето. Не живеят цигани. А е затворен комплекс в престижен столичен квартал. Собствениците естествено са гъзари с коли далеч над средното. Вярвам и, че апартаментите вътре са обзаведени прекрасно. Но отвън е това.

Изображение

Изображение
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Дек 2022, 13:26

bum_bum написа:Не. Не е гето. Не живеят цигани. А е затворен комплекс в престижен столичен квартал. Собствениците естествено са гъзари с коли далеч над средното. Вярвам и, че апартаментите вътре са обзаведени прекрасно. Но отвън е това.

Изображение

Изображение

Който иска да ме хейти, но снимките ти от последните няколко дни показват, че ние сме сбирщина, не народ!
И че повече от 90% тук са страшни мизерници, които нямат никакви нормални човешки ценности :!:
И това не е столица, а гигантско гето :!:

Който иска да ми се сърди за тези думи! Това няма да промени гнусната българска действителност...

Сега ще дойде Пауъра да ми обясни, как навсякъде е така и как никъде по света няма място, където живеят нормални хора...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Дек 2022, 13:33

Имам хиляди такива снимки. Вероятно страдам от някакво психично разстройство, та постоянно снимам подобни кочини. :mhihi:

Е тук е едно малко албумче, което пращах по всичките инстанции, след десетките ми сигнали за свинщината, която се твори. Тежката техника, която си кара по пътя без регистрация и без органичация на движението.. Естествено никой не ми обърна внимание.

https://drive.google.com/drive/folders/1TgHmDF4z4tr-9UNyLt2MsI7iZnvjYXX3?usp=share_link
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Дек 2022, 17:48

zAcK написа:Сега ще дойде Пауъра да ми обясни, как навсякъде е така и как никъде по света няма място, където живеят нормални хора...

Не ми вкарвай твои разсъждения "в устата". Не съм казавал, че

zAcK написа:как никъде по света няма място, където живеят нормални хора...

никога. Бъди така добър, да го намериш и да ми го покажеш. Има неща, които се срещат навсякъде, а теб те възмущават. Показвам ти ги тях. Що се отнася до горните снимки, тук има едни луноходи на общината, които с това се занимават. Пускат писмо до домоуправителя с три-пет дневен срок, всичко да бъде изчистено. В противен случай глобяват блока. Същото се отнася и за графити. Видят ли ги, дори ти звънят и те принуждават да ги измиеш.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 18 Дек 2022, 18:08

BMW_POWER написа:Има неща, които се срещат навсякъде, а теб те възмущават. Показвам ти ги тях. Що се отнася до горните снимки, тук има едни луноходи на общината, които с това се занимават. Пускат писмо до домоуправителя с три-пет дневен срок, всичко да бъде изчистено. В противен случай глобяват блока. Същото се отнася и за графити. Видят ли ги, дори ти звънят и те принуждават да ги измиеш.

Тук не те разбирам! Хем казваш, че тия нашенските свинщини се срещат навсякъде, хем казваш, че там се отстраняват за 3 дни :!: :dunno:

Сега разбираш ли защо се възмущавам :?: Защото тук тия неща си стоят така с десетилетия и ти много добре го знаеш!

Ето ти снимка на подлеза на НДК. Същото НДК, което ремонтираха, премахнаха здравия мрамор по коридорите и т.н. и го заместиха с плочки за баня :!:

Изображение
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Дек 2022, 18:24

zAcK написа:
BMW_POWER написа:Има неща, които се срещат навсякъде, а теб те възмущават. Показвам ти ги тях. Що се отнася до горните снимки, тук има едни луноходи на общината, които с това се занимават. Пускат писмо до домоуправителя с три-пет дневен срок, всичко да бъде изчистено. В противен случай глобяват блока. Същото се отнася и за графити. Видят ли ги, дори ти звънят и те принуждават да ги измиеш.

Тук не те разбирам! Хем казваш, че тия нашенските свинщини се срещат навсякъде, хем казваш, че там се отстраняват за 3 дни :!: :dunno:

Сега разбираш ли защо се възмущавам :?: Защото тук тия неща си стоят така с десетилетия и ти много добре го знаеш!

Ето ти снимка на подлеза на НДК. Същото НДК, което ремонтираха, премахнаха здравия мрамор по коридорите и т.н. и го заместиха с плочки за баня :!:

Някои свинщини ги има навсякъде. Показвам ти ги тях. Понякога са по-големи, отколкото тези, дето ги имаме у нас.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 18 Дек 2022, 18:41

Бях си харесал една къщурка, ама замина бързо :( Не ми хареса само, че беше доста голяма, а на мен не ми е нужна - 3 етажа, но беше в доста добро здраве, поне на снимки. Ама шанс.

Междувременно понеже нагоре се говори за мизерия - срещу скромна сума си насипах пред гаража и пред къщата, тъй като улицата завива точно където е входната врата на къщата, та пред нея си беше пръст, камъни и тук таме парчета изронен асфалт, дето съседа е карал преди години от ремонтни дейности по пътищата. Много се каляше и си е неприятно да щъкаш насам натам като вали, а колата миех на улицата, за да не се каля. Сега е супер, днес мих разни неща из гаража, всичко попива изпод трошляка.

А и поне според мен изглежда доста приятно.
насип.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 18 Дек 2022, 19:05

bum_bum написа:Не. Не е гето. Не живеят цигани. А е затворен комплекс в престижен столичен квартал. Собствениците естествено са гъзари с коли далеч над средното. Вярвам и, че апартаментите вътре са обзаведени прекрасно. Но отвън е това.

Изображение

Изображение

Държавата няма как да каже на тези гъзари какво да правят със собственоста им. Тези снимки са съвсем не на място...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Имотният пазар

Мнение от bum_bum » 18 Дек 2022, 19:34

Кой говори за държава тук?

Колко тъп трябва да си да дадеш триста евра за да живееш там?

Или пък милион лева за редова къща на 20 метра от склад за инертни материали. Или отново 300 евра за апартамент в блокче, облицовано с плочки за баня от Бриколаж.

Държавата в тоя случай от снимките се издъни, когато позволи един пълничък млад предприемач (сещате се кой) да хареса комплекса и да го отнеме от чуждите инвеститори и после разпродаде чрез съдия изпълнител все още недовършен.

Сега вече иначе хубавото място е напълно похабено и ще си остане вовеки едно скъпо гето и гробище за парите на глупаци.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 18 Дек 2022, 21:22

bum_bum написа:Кой говори за държава тук?

Колко тъп трябва да си да дадеш триста евра за да живееш там?

Или пък милион лева за редова къща на 20 метра от склад за инертни материали. Или отново 300 евра за апартамент в блокче, облицовано с плочки за баня от Бриколаж.

Държавата в тоя случай от снимките се издъни, когато позволи един пълничък млад предприемач (сещате се кой) да хареса комплекса и да го отнеме от чуждите инвеститори и после разпродаде чрез съдия изпълнител все още недовършен.

Сега вече иначе хубавото място е напълно похабено и ще си остане вовеки едно скъпо гето и гробище за парите на глупаци.

Като знам хората какво купуват, нищо не ме учидва. Но държавата няма вина за това, но заради такива хора и частта на държавата е такава.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата