Кон боб яде ли?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Благодаря за препоръките.Едно приятелче ще ходи този месец към Холандия , ще кара хора за покупка на коли.Към буса ще е с ремарке , та ще се оглежда и ако намери нещо което си струва според него...Насочвам го към 318 или 320 , като гледа мотора да не е М40/свалих му снимката от форума/.Ха да видим.Иначе съм късметлия - от лотарията от два билета по левче печеля 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
t0sh написа:нали се сещаш тази 97 за 4 бона в какво състояние е, и как ще се кърпи набързо ! и как ще иска още 3-4 бона в кратко време, ако искаш да е в състояние с което не си рискуваш живота...
Нали се сещаш, че колата може и да е читава.. нито си я видял, нито я знаеш коя е, ама си компетентен.... адаш, недей така....

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
шанса да е читава за мен е под 2% примерно, така че защо да не я отпиша..
а за 5 бона ис 96-та... от които само мито към 2700 щото си я взел преди 2007-ма.... дори докарването да ти е било безплатно, значи колата за 2300... ако има и транспорт - 1500 лв / 750 евро... как ми звучи? невероятно
ела този четвъртък на ЕКО да я разгледам пък и на по бира
а за 5 бона ис 96-та... от които само мито към 2700 щото си я взел преди 2007-ма.... дори докарването да ти е било безплатно, значи колата за 2300... ако има и транспорт - 1500 лв / 750 евро... как ми звучи? невероятно

ела този четвъртък на ЕКО да я разгледам пък и на по бира

- Mollov
- Мародератор
-
Абе чакай бе..... 5 бона без митото бре, човек....
това имах в предвид.... мойта 5, оная 4.... не е кой знае ква голяма разлика... ако е същата, само че с нормален салон (не плюш или кожа) и някоя друга забележка.... сещаш ли се...
Ма тебе е трябвало да те кръстят Тома...... че лесно после да ти се добавя "Неверни"

Ма тебе е трябвало да те кръстят Тома...... че лесно после да ти се добавя "Неверни"

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
напротив, вярвам че такава цена имашп НЯКАКЪВ шанс (минимален) само ако отидеш до Германия/Италия сам (или твой човек).
Много ровене по селцата (автокъщи - забрави, там са в час и не им е соешно), та пътните и нощувките докато намериш изгодно НЕ-купено - ти товарят и пак не излизаш толкова изгодно.
Остава да компенсираш с тези дребните дето викаш 'сещаш ли се' и да се молиш да не са хиляди сметнати в пари
т.е. или яко късмет или далеч не съвсем читава - с кое не си съгласен?
не ми подесетвай примери 1/100 защото знам такива, говоря масово
и човека като си вземе за 4 бона и се окаже след месец че за да я кара му трябва ремонт за 1000 примерно кво прави.. седи и ръждясва. поговорката 'евтиното излиза скъпо' е вярна в много от случите за съжаление.
и пак ще кажа - колата не зависи от събраните пари, а от доходите, защото човек си купува РАЗХОДИ така, и самото купуване е най-евтиното нещо в една кола втора ръка
п.с. Honzik нищо не пречи да минеш на ЕКО да се похвалиш най-накрая с придобивката
Много ровене по селцата (автокъщи - забрави, там са в час и не им е соешно), та пътните и нощувките докато намериш изгодно НЕ-купено - ти товарят и пак не излизаш толкова изгодно.
Остава да компенсираш с тези дребните дето викаш 'сещаш ли се' и да се молиш да не са хиляди сметнати в пари

и човека като си вземе за 4 бона и се окаже след месец че за да я кара му трябва ремонт за 1000 примерно кво прави.. седи и ръждясва. поговорката 'евтиното излиза скъпо' е вярна в много от случите за съжаление.
и пак ще кажа - колата не зависи от събраните пари, а от доходите, защото човек си купува РАЗХОДИ така, и самото купуване е най-евтиното нещо в една кола втора ръка
п.с. Honzik нищо не пречи да минеш на ЕКО да се похвалиш най-накрая с придобивката

- Mollov
- Мародератор
-
Ае аз се точа да идвам от 100 години... ама четвъртък и неделя по това време почти винаги съм зает.... утре може и да се пробвам... отново....
Иначе по темата - ти и за 10 бона можеш да купиш гробница.... дето има една приказка - "колата струва точно толкова, колкото платиш за нея..."
Иначе по темата - ти и за 10 бона можеш да купиш гробница.... дето има една приказка - "колата струва точно толкова, колкото платиш за нея..."

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Много интересно явление наблюдавам напоследък : хора,които карат
БМВ няма и от година,взеха да разбират от всичко,да оценяват пазара
из Европа,като и колите на колегите.Аз карам моето близо 4 години и
не се наемам да давам компетентни съвети,а тези хора с лека
ръка ръсят ъкъл за щяло и нещяло,където е нужно и където не е.
Това са просто размисли на глас,да не вземе да се засегне сега някой
БМВ няма и от година,взеха да разбират от всичко,да оценяват пазара
из Европа,като и колите на колегите.Аз карам моето близо 4 години и
не се наемам да давам компетентни съвети,а тези хора с лека
ръка ръсят ъкъл за щяло и нещяло,където е нужно и където не е.
Това са просто размисли на глас,да не вземе да се засегне сега някой

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
е, bmwdriver, и ти не си съвсем прав.
все пак това е форум и човека сам си вкара таралеж в гащите като попита за съвет
всеки си казва мнението...някои по няколко пъти
все пак това е форум и човека сам си вкара таралеж в гащите като попита за съвет

всеки си казва мнението...някои по няколко пъти

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Въпросът е мнението да е на място и да носи някаква достоверна информация за питащия
С офтопика дотук

С офтопика дотук

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ако си се насочил към дизел тези пари няма да ти стигнат за читав такъв!
И един съвет - забрави 318tds
Забравяш за всички 4 цилиндрови агрегати - ако не са разтропани - ще са много немощни Вземи си едно 320, ако може с ванос, още по-добре
колегите много умни съвети ти дават

за първия симпатяга карал/имал ли си такъв дизел или имаш мнение от митовете и легендите по форума ?
а за втория .. тои няма пари за 4 цилиндра ти го караш за 6 ... помисли ли преди да го напишеш

еххх мъка мъка ... иначе си прав .. ако има кинти да земе най якия модел 320 няма да сгреши

пич бих ти дал 1 съвет намери си читава е30ка и си свиркай ... и да не забравиш поне 320 да е

за 4 бинки може да е много запазена и новичка

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
според мен може да се намери сносна 316/318 с М43 за тея пари - около 1500 евра там ,тука ще доде на 4к .. но си приготви поне 500 за консумативи и дреболии .. ако си късметлия
Извинявам се на колегата,че използвам темата му.
Но искам и аз да попитам за покупката на кола от чужбина.
Става въпрос за 325 тдс.
Дали ще се олучи "читав" за 3000-3500 евро примерно.
благодаря
Но искам и аз да попитам за покупката на кола от чужбина.
Става въпрос за 325 тдс.
Дали ще се олучи "читав" за 3000-3500 евро примерно.
благодаря
Последна промяна player на 08 Фев 2007, 2:26, променена общо 1 път
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
bam-bam написа:
Очаквах да има обидени за това ми мнение, но никой не може да ме накара да си мисля че дизел 1700 кубика може да е БМВ, та дори и с интеркулер
Без лоши чувства колега, не съм карал 318tds, возил съм се. Карал съм 525tds и ми беше смешно че 318-ката докарва почти същия разход като петицата, а е само 90 коня и се зачудих за какво по дяволите е създаден този двигател
Да не говоря за вървенето
Ако искаш по някакъв начин да ме убедиш в противното, моля пиши ми на лична, че аз само провокирам към разводняване на темите 
за първия симпатяга карал/имал ли си такъв дизел или имаш мнение от митовете и легендите по форума ?
Очаквах да има обидени за това ми мнение, но никой не може да ме накара да си мисля че дизел 1700 кубика може да е БМВ, та дори и с интеркулер

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
dinko_sd написа:bam-bam написа:за първия симпатяга карал/имал ли си такъв дизел или имаш мнение от митовете и легендите по форума ?
Очаквах да има обидени за това ми мнение, но никой не може да ме накара да си мисля че дизел 1700 кубика може да е БМВ, та дори и с интеркулерБез лоши чувства колега, не съм карал 318tds, возил съм се. Карал съм 525tds и ми беше смешно че 318-ката докарва почти същия разход като петицата, а е само 90 коня и се зачудих за какво по дяволите е създаден този двигател
Да не говоря за вървенето
Ако искаш по някакъв начин да ме убедиш в противното, моля пиши ми на лична, че аз само провокирам към разводняване на темите
колега няма обидени просто има заблудени

не знам в каква 318ка си се возил ама и аз возих 5 човека и гледаха много странно как си върви добре така че ... даже единия е от форума

за какво е създаден ли .. ами по дяволите защо има 520 да не би да е много бърза на това купе .. или да не говорим за 525 тдс или за 725 тдс ... малко тъпо така да се твърди това не е кола онова не е нали УЖ сте биемве ентусиасти .. бранете си марката

само не ми казвай че 320 е много яката раута че влизаме в друга тема
та така в общи линии 316 не е кола 318 не е кола ... еи бреи деи тая ЯКО бръза 320ка нема как да ме убедиш ти в това за мен и едното и друготи си е куцо как и да го гледам

зимам гофо и знаеш как се въртим на другата страна по сфетофарите така че след теб некои друг ще прочете кфо си писал после друг и така новобранците влизат в некаф як филм .. това не е онова не е само 320 оле оле ... айде нема нужда

а за пича плеъра .. мислиш ли че някои може да ти каже ДА ще си намериш .... а и реално замисли ли се преди да питаш ?
отиваш гледах кефи те нова година сверяваш и ВИН-а и другото е божа работа дали ще се прибереш до БГ .. ако успееш черпиш и готово
мобиле.де го знаеш там има цени на живо свалят малко и така ... тука не знам да има некои баба ванга да предсказва кои кфа кола да си земе и колко читава е

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Mamouk написа:Аз само да вметна, че продадохме за 4200лв. перфектно е36 318и '91ва... и го гледаха всяки изтурбушници... и накрая го взе някъв... и не че някой много е искал да го продава- просто тогава ни ставаха много колите, а тая и без тва не се караше от около година... така че... голяма доза късмет ти трябва
Мамуче, що не ги пускаш тия коли из форума преди да ги продаваш на случайни хора

Тош, много си прав, че човек с колата си купува разходи, затова съм написал на колегата, че може да не вземе перфектна кола, а после да си я оправя, стига да няма проблеми с двигател, скорости... Много хора в този форум са правили така, аз включително. Цените на коли над 10 г. в Германия и Италия доста падат, почти всеки ден съм в мобиле-тата, защото си търся кола. И се намират доста прилични автомобили там за около 2000 евро, особено ако нямаш претенции за екстри и мощност, какъвто за съжаление не е моя случай. С търсене всичко се намира, не бързайте да отрязвате ентусиазма на човек с крайни изказвания. По темата - Zhiv, прецени си финансите и ако смяташ, че можеш да поддържаш БМВ (цифрите можеш да ги намериш из форума), моят съвет е да вземеш Е36. Все пак в този ценови диапазон избягвай дизелите, защото се намират трудно, а и е много вероятно да имат някакъв проблем. Освен това поддръжката и ремонтите им като цяло са по-скъпи, което понякога не успява да се компенсира от ниския разход на гориво. Надяваме се,че сме били полезни

Never mistake motion for action...
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3