Защо пак няма БМВ в шампионатите?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Защо пак няма БМВ в шампионатите?
Защо за поредна година никой не се наема да подготви или кара БМВ в нашите шампионати? Защо при толкова информация и опит в БМВ Performancе-а никой не кара марката дори на писта? Защо доста от пилотите в нашите шампионати имат лични автомобили БМВ , а никой състезателен? Какво куца пак в родината месец преди старта на пистовия и планинския у нас ?!? Аз лично не знам......
ре
Eто класирането за 2002-ра на Х/4 и Х-генерално http://216.239.59.104/search?q=cache:-Y ... cd=1&gl=bg .....а може да тупа наред!!!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Лично според мен е в цената на частите и трудното им набавяне
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

re
Частите вече се намират,а и цените са като на другите коли! Желязо се намира всякакво ама мераклии няма....само добре подготвени фенове на марката!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
според мен частите за една истински подготвена спортна кола са малко по скъпички и трудни за намиране поради простата причина че масово караните рали коли в БГ са оРели,VW,фордове....... а и както виждаме не само по родните шампионати рядко се срещат БМВ явно причинета не е в ентусиазма 

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
re
Да де ама да се поддържат Форд RS Coswort или Ланча Делта си е същата скупотия, а и има доста момчета от форума който като наденат сликовете ще отупат повечето измислени бегачки! От доста време съм покрай състезателите и повярвайте ми нито колите са им в топформа нито със истенски компоненти....така че ако някой от турбобратята /по фирма братя....аз съм атмосферен/ чете сега тази тема да се замисли!
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Е стига бе колега, всеки който е карал повече от 1 БМВ трябва да е осъзнал че това не е кола за състезания!
Като кажа БМВ си представям 5-ца или 7-ца с обем не по-малко то 3 литра, която си е истински Аутобан-маратонец и се движи в най-лявата лента където нямат място голфове, фордове и 316-ки
Ако си говорим за кола подобна на колите от WTCC шампионата то поради спецификата на БМВ автомобила като такъв са нужни доста по-бързи писти в сравнение с нашите регионални такива (измислени такива) за да покаже истинските си възможности
За мен е нормално че няма БМВ в нашия шампионат, а пък не искам и да има, по-важно е за мен да има БМВ във Формула 1
Като кажа БМВ си представям 5-ца или 7-ца с обем не по-малко то 3 литра, която си е истински Аутобан-маратонец и се движи в най-лявата лента където нямат място голфове, фордове и 316-ки

Ако си говорим за кола подобна на колите от WTCC шампионата то поради спецификата на БМВ автомобила като такъв са нужни доста по-бързи писти в сравнение с нашите регионални такива (измислени такива) за да покаже истинските си възможности

За мен е нормално че няма БМВ в нашия шампионат, а пък не искам и да има, по-важно е за мен да има БМВ във Формула 1

bmw няма защото потребителите са много.
а марката за всички които не знаят се е родила по автомобилните писти. и наистина е жалко че хора с възмойностти не искат да подготвят състезателна кола.
може и друго да има, че наистина хората в последно време залагат на автомобилната "мода".
ако бмв искарат да речем кола за планинско в световният ще цъфне и тук.
а за пистовият наистина е учудващо, как някви хора наливат хиляди левове за 20 годишни изпърдяни коли да не споменавам марки.
а марката за всички които не знаят се е родила по автомобилните писти. и наистина е жалко че хора с възмойностти не искат да подготвят състезателна кола.
може и друго да има, че наистина хората в последно време залагат на автомобилната "мода".
а за пистовият наистина е учудващо, как някви хора наливат хиляди левове за 20 годишни изпърдяни коли да не споменавам марки.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Това за как марката се е родила по автомобилни писти малко не го разбрах, дай инфо?! По-скоро легендата М се е родила по пистите!
Аз доколкото си мисля на БМВ не им и минава през акъла да правят рали автомобил, все пак говорим за марка от Премиум сегмента
Дали на ЮП-то в тройка за 100000 лева или на адвоката в 530 му пука за това дали БМВ участва в рали шампионата или в българския шампионат
Пука ни на нас, завалиите които се дразним на Голфачовците по светофарите, ама в крайна сметка на хората в маркетинг отдела не им и минава през главата за подобни герои
И слава богу ...
Аз доколкото си мисля на БМВ не им и минава през акъла да правят рали автомобил, все пак говорим за марка от Премиум сегмента

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Съгласен съм че гореспоменатите автомобили са изградили спортният дух на марката
Това за Порше не го разбрах (примерно Порше нямат лимузина, нито седан) а и няма значение! Да не разводняваме темата, каквото мислех вече съм го написал

Това за Порше не го разбрах (примерно Порше нямат лимузина, нито седан) а и няма значение! Да не разводняваме темата, каквото мислех вече съм го написал

re
Тройките та дори и единичките се вписват чудесно във доста класове подходящи за планинско ,та да не говорим за писта! А М3 си се вписва доста добре във класа 2000+ ! Резултатност ще има но май писта няма за такава кола като 320 от WTCC
......Абе щом спонсорите подкрепят покупката на малки Фиятчета Палио и Пунто или Ситроен С2 за по 120 000 евра, значи си заслужава дори нова тройка! Но аз отворих темата заради по стара турбинирана Баварка подготвена ако ще в Хобикар .Това е евтино решение при все че с тренировките годишно не се кара повече от 3-4000 км.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
според мен причините са няколко, първо подготовката на бмв е доста скъпа... то железа се намират ама със стари железа се съмнявам да стане нещо
и другото е че бмв-тата не са от най-лесните коли за каране по ралита. може би на бързи асфалтови отсечки - да.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
ре
[steeN] написа: може би на бързи асфалтови отсечки - да.
на асфалт де....писта и планинско без ралита,щом е БМВ

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2