OТКРАДНАХА МИ КОЛАТА-
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mich_29
- Потребител
-
- Кара: 525 I,525 TDS,E30 318
- Мечтае да кара: БТР
Абе колата си е ба6 тази
броните са остатаци от тунинга на ДЕВИЛ а кадето си остави рацете и я свалихме то4но преди да я откраднат
Така 4е снимката е правена след като е открадната .Ако ми кажете каде е правена и да ходя да я прибирам...
Преди това има6е отзад престилка която се скаса сама -толкова танка я бе6е направил Девил-висе6е на 4ерва и я свалихме два дни преди кражбата
Така 4е снимката е правена след като е открадната .Ако ми кажете каде е правена и да ходя да я прибирам...
Преди това има6е отзад престилка която се скаса сама -толкова танка я бе6е направил Девил-висе6е на 4ерва и я свалихме два дни преди кражбата

Компютрите са създадени, за решаване на проблеми, които не са съществували преди появата на компютрите...
- mich_29
- Потребител
-
Уф вьв паниката
да сетих се -правена е деня преди да я откраднат -до матрицата 7 в Лиулин-аз я спрях там (кога е успял някои да я 6тракне) през единствените 2 дни докато я карах след ремонтите
Е както и да е -снимка6та е тази така 4е се оглеждам именно за тази кола

Е както и да е -снимка6та е тази така 4е се оглеждам именно за тази кола
Компютрите са създадени, за решаване на проблеми, които не са съществували преди появата на компютрите...
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Снощи я видях на Ботев,малко преди кръстовището с Алабин и Скобелев...отпраши нагоре към петте кьошета...после не знам - беше голямо задръстване и го изгубих...всъщност още ли се води открадната?Иначе трябва да е супер нагъл тоя тип,да кара крадена кола в центъра....
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- mich_29
- Потребител
-
ПЛАТЕНА И ВАРНАТА
Мерси много приятел-аз бях
Платих си на тапанарите и я варнаха ....Сно6ти-бе6е в Западен парк пред един блок.Направих си КАСКО по савет на приятели и сега сам я спрял под прозореца и дебна с двуцевкатаотгоре:)
Мерси много на вси4ки които се оглеждаха....
Продалжавам да предлагам помо6т на вси4ки в беда -Званкаите-хаики не6то.....Аз сам ватре
За6тото докато не ядат дарвото 6те продалжават да пипат Баварците ни
Някои дето я е оплескал от форума сас данака са6то да званка -ако мога6те хелпна
МЕРСИ НА АДМИНИТЕ ДЕТО СЛОЖИХА ТЕМАТА ЗА ВАЖНА
0885 91 53 80 МИ6О
Платих си на тапанарите и я варнаха ....Сно6ти-бе6е в Западен парк пред един блок.Направих си КАСКО по савет на приятели и сега сам я спрял под прозореца и дебна с двуцевкатаотгоре:)
Мерси много на вси4ки които се оглеждаха....
Продалжавам да предлагам помо6т на вси4ки в беда -Званкаите-хаики не6то.....Аз сам ватре
За6тото докато не ядат дарвото 6те продалжават да пипат Баварците ни

Някои дето я е оплескал от форума сас данака са6то да званка -ако мога6те хелпна
МЕРСИ НА АДМИНИТЕ ДЕТО СЛОЖИХА ТЕМАТА ЗА ВАЖНА
0885 91 53 80 МИ6О
ти кат пла6та некаде остави кинтажа или го даде на 4овек неможахте ли да го хванете
6тот братов4ед ми по точно ба6та му дигнаха баварката 5 е34 525тдс перфектна бе6е и тия му званът и му викат 2500 лв и ти я връ6таме а той им казал 4е ако го били помолили за тия пари 6тял да им даде ама вика на крадци пари не давал и така не му я върнаха а той каза 4е някой ако я иска да отива и да дава 2500 . Та такива индивиди само под ножа

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- mich_29
- Потребител
-
Така е
Ама бях набил вьв нея 10000 .Много си я оби4ам ...Ни6то 4е е 18 год
За Е 39 ката ми няма6е да им платя ни6то 4е е по нова
Дадох ги на един приятел (незнам не е ли ватре но сас сигурност тои ги откри) Допреди да му пора4ам да я тарси никои не бе6е ми званял за откуп( наи вероятно пора4ана за 4асти)
Аз трагнах за колата кам указания паркинг а тои остана там с парите с уговорка 4е ако колата е цяла и не е смакнато ни6то им ги дава....
Не бяха те ли4но а посредник (така ми представи приятеля версията )
На вапроса ми кои са отказа да отговори
По всяка вероятност е изтекла инф от гаража кадето смених вси4ки 4асти на колата с нови немски
Между другото Собственика на гаража и този които откри крадците се познават и уж сме приятели(не сам сигурен какво да мисля )но изпратих да разпитат там кадето намерихме колата кои ме е накиснал да я в
дигнат
За Е 39 ката ми няма6е да им платя ни6то 4е е по нова
Дадох ги на един приятел (незнам не е ли ватре но сас сигурност тои ги откри) Допреди да му пора4ам да я тарси никои не бе6е ми званял за откуп( наи вероятно пора4ана за 4асти)
Аз трагнах за колата кам указания паркинг а тои остана там с парите с уговорка 4е ако колата е цяла и не е смакнато ни6то им ги дава....
Не бяха те ли4но а посредник (така ми представи приятеля версията )
На вапроса ми кои са отказа да отговори
По всяка вероятност е изтекла инф от гаража кадето смених вси4ки 4асти на колата с нови немски
Между другото Собственика на гаража и този които откри крадците се познават и уж сме приятели(не сам сигурен какво да мисля )но изпратих да разпитат там кадето намерихме колата кои ме е накиснал да я в

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
айде.....happy end
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2