Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от integral » 17 Юли 2022, 16:26

Минус един HIMARS, за днес:winky:
В районе населенного пункта Красноармейск Донецкой народной республики высокоточным оружием наземного базирования уничтожены пусковая установка и транспортно-заряжающая машина реактивной системы залпового огня HIMARS производства США, сообщил официальный представитель Минобороны России генерал-лейтенант Игорь Конашенков.

Ще си позволя да кача и снимката която колегата Никола59 която той е качил малко по-горе (що тъй никой натюфски тигър нищо не каза за нея :dunno: )

Изображение

Това в ляво с очилцата и секси-кафевият чорапогащник е Сэм Бринтон / Сам Бринтон - заместник помощник на министъра на ядрената енергетика на сащ. Въпросното нещо сам се определя като
небинарная гендерфлюидная персона
небинарна джендърфуидна персона :lol: :mhihi:
Приятелката му до него в ляво с бръснатата тиква е - американски трансджендър-адмирал :mhihi: Рейчъл Левин. Адмирала в своето недалечно минало се е индентифицирало като мъж, но била женена и имала 2 деца, но през 2011 година си е сменил/а пола (вече се обърках :lol: ), а през 2013 се е развел/а :kuku: :mhihi:
В прошлом Левин идентифицировала себя как мужчину, была жената и имела двоих детей, но в 2011 году сменила пол и в 2013 году развелась.

https://vz.ru/news/2022/7/16/1167982.html
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Юли 2022, 16:50

Това горното не говори много на почти никого в бг-то. Затова и тук има няколко човека, дето със зъби и нокти защитават либерастията. Мен не ме бърка кой какво прави в кревата си. Това си е нещо лично. Но ме бърка, когато такива същества ходят в основните училища и изнасят лекции. Не искам да си представям реакациите ви, когато 9-10 годишният ви син ви заяви, че вече се чувства момиче и иска да си смени пола.

И това са факти оттук. Ако имате нужда от опреация в чужбина и се нуждаете от $50К затова, правителството няма да ви даде. Но ако искате $200К за смяна на пола, никакви проблеми. Досега няма отказ на такава интервенция...

Дълга история :OT:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 17 Юли 2022, 16:52

carmanf1 написа:
vladobate написа:
Комунизъм никога не е имало, толкоз ти разбира главата. Питам те лично какво ти унищожиха … .

Честно ли не е имало :shock:

Какво унищожиха, от моя лична гледна точка:

Баба ми и дядо ми са били мега репресирани.

Рашъните, през 43-44г. като са били тук са изнасилвали, грабили и колели наред.

Баба ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цялата девическа гимназия по онова време в Пловдив. Тя е учела там по онова време, за съжаление.

Дядо ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цяло село Мрамор на времето.
Ама не са изнасилвали само момичета и жени. А и момчета и мъже :cry:

После естествено са им взели всички земи и имоти. И в Пловдив на баба ми и в Мрамор на дядо ми (тогава не са се познавали, че са били малки, но едно и също им се е случило).

През 90-те, баба и дядо си върнаха доста имоти, ама най-апетитните, вече бяха узурпирани от мръсни ДС-та.
Естествено, доказателства нямаше, щото тия са палили цели архиви, да няма доказателства.

После баща ми, много го репресираха, просто защото не искаше да е член на партията.

После леля ми, я преследваха като бясно псе години наред, че се залюбила със сириец.
Е, този сириец, е верен и прекрасен баща и съпруг вече 35+г., ама тогава искаха да вкарват леля ми в Сливен.
Уволниха й баба ми от работа заради тая история.

И така. Пък ти си говори, как нямало комунизъм у нас.

Съжалявам за роднините ти. И моя дядо е бил на война, която не е искал. Но това не е комунизъм по определение. Аз не съм пострадал , родителите ми също, работници, това не ги прави агенти, гъзолизачи или русофили. Израснах щастлив в здраво семейство и създаденото ми лично мнение не ме прави лош , комуняга нито путинофил. Омръзна ми да обяснявам едно и също , а русофобската пропаганда да се ебава запушили очи и уши. Всеки има драма, но не си го изкарва другимо нямащ общо и то с цената на всичко защото е временно модерно. И турците са клали, може би наши пра пра роднини и не ми е гот четейки история, та коя от всичките истории е истинска за руските изстъпления или турските. Защото приятели с турски корени живеещи в БГ имам няколко и са по-българи от повечето сънародници.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юли 2022, 17:05

500 години турско робство се нарича турско присъствие а 2 години руско присъствие го наричат окупация ... :kuku:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 17 Юли 2022, 17:42

... ето за това не се хабя да пиша. Не може цял живот промит мозък да се събуди от 10 реда у форума...

Sent from my IN2015 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 17 Юли 2022, 18:14

България през 1944 няма конституция , тя е потъпкана и поругана от фашисткия режим на кобурга . 9 юнския преврат от 1934 я суспендира и разпуска партиите и парламента . Царя управлява еднолично с наредби до 1938 , след което парламентаризма е възстановен но царя остава най важната фитура и продължава да взема решения и да диктува българската политика до смърта си през 1943 . Тогава незаконно са назначени тримата регенти които продължават да тикат страната към краха . Хитлер по същия начин суспендира ваймарската конституция през 1933 и управлява еднолично като български цар , пардон като диктатор до 1945г . Едва 1946г след проведен референдум България се отказва от монархията и става република . Фашизоидните промити мозъци отиват в небитието завинаги . Даже само заради това си е струвало да влязат тука руснаците . Така че не се абете излишно , това време никога повече няма да се върне в България .
Последна промяна Jordana на 17 Юли 2022, 19:55, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 17 Юли 2022, 19:21

vladobate написа:
carmanf1 написа:
vladobate написа:
Комунизъм никога не е имало, толкоз ти разбира главата. Питам те лично какво ти унищожиха … .

Честно ли не е имало :shock:

Какво унищожиха, от моя лична гледна точка:

Баба ми и дядо ми са били мега репресирани.

Рашъните, през 43-44г. като са били тук са изнасилвали, грабили и колели наред.

Баба ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цялата девическа гимназия по онова време в Пловдив. Тя е учела там по онова време, за съжаление.

Дядо ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цяло село Мрамор на времето.
Ама не са изнасилвали само момичета и жени. А и момчета и мъже :cry:

После естествено са им взели всички земи и имоти. И в Пловдив на баба ми и в Мрамор на дядо ми (тогава не са се познавали, че са били малки, но едно и също им се е случило).

През 90-те, баба и дядо си върнаха доста имоти, ама най-апетитните, вече бяха узурпирани от мръсни ДС-та.
Естествено, доказателства нямаше, щото тия са палили цели архиви, да няма доказателства.

После баща ми, много го репресираха, просто защото не искаше да е член на партията.

После леля ми, я преследваха като бясно псе години наред, че се залюбила със сириец.
Е, този сириец, е верен и прекрасен баща и съпруг вече 35+г., ама тогава искаха да вкарват леля ми в Сливен.
Уволниха й баба ми от работа заради тая история.

И така. Пък ти си говори, как нямало комунизъм у нас.

Съжалявам за роднините ти. И моя дядо е бил на война, която не е искал. Но това не е комунизъм по определение. Аз не съм пострадал , родителите ми също, работници, това не ги прави агенти, гъзолизачи или :shock: русофили. Израснах щастлив в здраво семейство и създаденото ми лично мнение не ме прави лош , комуняга нито путинофил. Омръзна ми да обяснявам едно и също , а русофобската пропаганда да се ебава запушили очи и уши. Всеки има драма, но не си го изкарва другимо нямащ общо и то с цената на всичко защото е временно модерно. И турците са клали, може би наши пра пра роднини и не ми е гот четейки история, та коя от всичките истории е истинска за руските изстъпления или турските. Защото приятели с турски корени живеещи в БГ имам няколко и са по-българи от повечето сънародници.

Извинявай, но не те разбирам, честно.

Пиша какво са сторили по нашите земи братушките.
И после какво е станало по времето на комунизЪма, който са ни докарали.

Ти говориш че нямало комунизъм :shock:

И отбиваш темата към турците.

И не разбирам защо свързваш войната, на която е бил дядо ти, с комунизъм, може би не ти разбрах мисълта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 17 Юли 2022, 19:25

Jordana написа:Даже само заради това си е струвало да влязат тука руснаците . Така че не се абете излишно , това време никога повече няма да се върне в България .

Страшна промяна сменяш Хитлер за Сталин....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 17 Юли 2022, 19:29

Еми не са го сменили . Вдървяването на външната политика на СССР става доста по късно , след операция "немислимото " на западните идиоти .

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Юли 2022, 19:37

Jordana написа:България през 1944 няма конституция , тя е потъпкана и поругана от фашисткия режим на кобурга . 9 юнския преврат от 1934 я суспендира и разпуска партиите и парламента . Царя управлява еднолично с наредби до 1938 , след което парламентаризма е възстановен но царя остава най важната фитура и продължава да взема решения и да диктува българската политика до смърта си през 1943 . Тогава незаконно са назначени тримата регенти които продължават да тикат страната към краха . Хитлер по същия начин суспендира ваймарската конституция през 1933 и управлява еднолично като български цар , пардон като диктатор до 1945г . Едва 1946г след проведен референдум България се отказва от монархията и става република . Фашизодните промити мозъци отиват в небитието завинаги . Даже само заради това си е струвало да влязат тука руснаците . Така че не се абете излишно , това време никога повече няма да се върне в България .

За това не си прав. Фашистите са в Италия , а в Бг не е имало. А това дето разпуска парламента и партиите е било правилно, защото политиците тогава са били нещо подобно на сегашните идиоти.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 17 Юли 2022, 19:55

Комунизъм и какво е ставало в някой си момент са различни неща, комунизъм не е постигнат, както ще да се нарича партия някоя. Свързам турски репресии и заличаване на нацията ни с твърдението, че тук е имало репресии от руска страна (което не отричам, но аз не съм бил потърпевш). Та питам що не плюете по турците щото 500 години са ни мачкали, а си избрахте омразните Раши. Велика България, земи сме имали много нещо, как се постига това господин промит мозък bioz ? С войни и завземане на чужди територии, та и ний сме били агресори ама се самовъзхваляваме . Въобще схващате ли какво никакво значение няма коя страна ти е симпатична, всичките имат трески за дялане и в даден момент се явяват двулични. Война между хора е трагичното и всяка такава си има причини и повод както и кукловоди които са истинските виновници и антихуманисти. Не само брътвежи , че то стана пословично, кой къкъв фил бил. Украйна суверенна държава и много искат да са признати европейци...ок...аз обаче не желая да ме връзват по дърветата и да ме малтретират публично щото такова им било разбирането за налагане на някаква ценностна система. И това последното не ме прави украинофоб докато не ме засегне лично . Какво не е ясно... ПС: И при всички примери за руско управление в БГ е имало легитимно правителство поело отговорности. Историята се повтаря ама с други танцуващи кукли, само че под друга команда.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Юли 2022, 21:09

ГРУЗ 200. Кремълският генерал Артьом Насбулин е загинал при атака с HIMARS срещу военен щаб в Таврийск
Руският блогър Роман Сапонков: Признавам, стрелбата на американската система впечатлява, 5-6 ракети падат в една точка

https://offnews.bg/sviat/gruz-200-kremalskiat-general-artiom-nasbulin-e-zaginal-pri-ataka-s-hi-780933.html
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 17 Юли 2022, 21:56

zAcK написа:
ГРУЗ 200. Кремълският генерал Артьом Насбулин е загинал при атака с HIMARS срещу военен щаб в Таврийск
Руският блогър Роман Сапонков: Признавам, стрелбата на американската система впечатлява, 5-6 ракети падат в една точка

https://offnews.bg/sviat/gruz-200-kremalskiat-general-artiom-nasbulin-e-zaginal-pri-ataka-s-hi-780933.html

Това не може да е истина, объркал се е нещо този. Щом е американско значи не става за нищо. Освен това е унищожено още преди да е доставено. И генералът не е загинал, ами е повишен. :paranoid:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Юли 2022, 22:00

А, вие се бъркате, сега Украйна ще си разшири територията като спечели войната с американските ракети, които падали едноточково, а Путин ще отговаря пред Зеленски. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 17 Юли 2022, 22:05

enigma написа:
zAcK написа:

Това не може да е истина, объркал се е нещо този. Щом е американско значи не става за нищо. Освен това е унищожено още преди да е доставено. И генералът не е загинал, ами е повишен. :paranoid:
Хахахаха, това беше добро.

Щом няма клипче в телеграм не е вярно.

ОТ: Между другото аз ползвам телеграм години преди тукашните рашки да го преоткрият като основен източник на руска пропаганда. Днес си направих труда да отворя линк от тези които споделят тук. Ами признавам си честно, за 100 кинта(не рубли) въпреки , че не разбирам от видео едитинг, ще им сглобя доста по-добро видео. Това което си споделят там е толкова долнопробно съшито, че няма накъде.

Sent from my IN2015 using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата