Честит Юбилей
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
страхотен повод да попия!
нека ВИНОВНИКА за този форум се замисли занапред тази дата да се отпразнува подобаващо,голямо БМВ парти!
нека ВИНОВНИКА за този форум се замисли занапред тази дата да се отпразнува подобаващо,голямо БМВ парти!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Честит юбилей на всички съфорумници!
Да ни е жив и здрав форума и все така да ни сплотява и радва!
П.С. Без да знам за юбилея, с бригадата ми се почерпихме днес! Значи не е било напразно!

П.С. Без да знам за юбилея, с бригадата ми се почерпихме днес! Значи не е било напразно!

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Честита 5 годишнина!
От няколкото месеца, в които съм регистрирана тук видях, че независимо от алчността и манията за власт, които изпъкнаха в един определен момент (за да създадът много неприятни моменти и да се изпишат много грозни думи) уважението и приятелството надделяха.
Пожелавам на всички потребители още дълги години да преживяват онези прекрасни и незабравими моменти от съборите и седмичните срещи, които са изпитали чрез този форум.
Нека сплотеността между вас да продължи да бъде толкова силна, колкото е и досега.
Благодарности на LandShark, който е виновникът за това голямо семейство.
Също така благодарности на модераторския и администраторския екипи, които всекидневно работят въхру това форумът да остане чист и приятен за четене от нас потребителите.

От няколкото месеца, в които съм регистрирана тук видях, че независимо от алчността и манията за власт, които изпъкнаха в един определен момент (за да създадът много неприятни моменти и да се изпишат много грозни думи) уважението и приятелството надделяха.
Пожелавам на всички потребители още дълги години да преживяват онези прекрасни и незабравими моменти от съборите и седмичните срещи, които са изпитали чрез този форум.
Нека сплотеността между вас да продължи да бъде толкова силна, колкото е и досега.
Благодарности на LandShark, който е виновникът за това голямо семейство.

Също така благодарности на модераторския и администраторския екипи, които всекидневно работят въхру това форумът да остане чист и приятен за четене от нас потребителите.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4