Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от Superexstatic » 24 Фев 2022, 22:35

ivoaudi написа:Аз не за да те опонирам, но едва ли му е много лесно на Путин точно в подобни моменти. Огромна тежест виси на плещите му и изобщо не искам и за миг да съм на негово място. Много пъти съм си мислил - наясно си, че за да спасиш много човешки животи, трябва да избиеш макар и малко на брой други. Путин е вярващ християнин, според мен дълбоко вярващ. Такова решение да вземеш.....не ми се мисли. Дори и врага са човешки същества и ти нямаш право да решаваш кой ще умре и кой ще живее. В същото време знаеш, че Родината няма да я мислят много чакалите и ще я разпарчадосат набързо барабар с все близки, познати, другари.
Та....със сигурност ще си свири отново и отново на пианото. Нека Господ здраве да му дава! Просто в момента според мен никак не му е леко.
ПС Зак е отговорил междувременно, отговора бе към Грозданов. Повтарям, не е опониране, просто споделям ей тъй, мисли.

Няма да е зле да си пиеш хапчетата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 24 Фев 2022, 22:39

Толкова ли можа бе, човек?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 24 Фев 2022, 22:41

ivoaudi написа:Не, не. Изобщо не е неподходящ. Всичко е наред, то и аз назад в темата говорих подобни неща. Както и да е, има тумор, трябва да бъде изрязан, други похвати човечеството не познава. Дано се размине с възможно по-малко жертви и ритащите кошера си понесат последствията за да се осъзнаят.
Колкото до украинската армия, според мен падат бързо не защото са толкова слаби по природа, а защото и те осъзнават до известна степен, че това не можеше да продължава вечно. По-скоро са демобилизирани отколкото слаби. Така си мисля, не държа да разбирам от това.

Натовски Т-72 vs T-90MC, авиация вече нямат... всеки на тяхно място щеше да е деморализиран! Дано всичко мине възможно най-гладко за Украйна, икономическите последствия сигурно и ние ще ги усетим след някой друг месец.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 24 Фев 2022, 22:43

Аз май гледам някакви други новини.
Путин с 200к кашици, артилерия, балистични ракети, тотално air superiority и безаналогови технологии, за цял ден никаква не я свърши. Държи малко територии покрай границите и нито едно летище.
Освен това нещо за предали се украинци също не виждам. Освен в мокрите сънища, на колегите които са си скрили петолъчките в дупетата

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Фев 2022, 22:51

И къде го видя тва , че нищо не е свършил?
По CNN ли?

Свършеното е идеално и за американците и за тях...цените на горивата са идеално нагоре..санкциите идват екстра. На дойната крава Европа, виметата ще кървясат...щото млякото свършва.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 24 Фев 2022, 22:53

ivoaudi написа:Толкова ли можа бе, човек?

Толкова. При положение, че подкрепяш действията на едно комплексирано, злобно джудже.. няма какво много да се каже.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 24 Фев 2022, 22:53

Цял ден гледам украинските и руските некремълски новинарски канали.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 24 Фев 2022, 22:56

По последните данни на НСИ, населението на България се състои от 6 520 314 военни експерти. :mrgreen: :smoke:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Фев 2022, 22:56

ха,
ха.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Фев 2022, 22:57

Petrolhead написа:Аз май гледам някакви други новини.
Путин с 200к кашици, артилерия, балистични ракети, тотално air superiority и безаналогови технологии, за цял ден никаква не я свърши. Държи малко територии покрай границите и нито едно летище.
Освен това нещо за предали се украинци също не виждам. Освен в мокрите сънища, на колегите които са си скрили петолъчките в дупетата

Тия въобще преминавали ли са границата с Украйна? Сериозно питам, че не следя активно новините.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 24 Фев 2022, 22:58

Superexstatic написа:
ivoaudi написа:Толкова ли можа бе, човек?

Толкова. При положение, че подкрепяш действията на едно комплексирано, злобно джудже.. няма какво много да се каже.

Ясно, пише ти се, две не виждаш.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 24 Фев 2022, 22:58

Petrolhead написа:Цял ден гледам украинските и руските некремълски новинарски канали.

Нали си в играта с точните хора...гледай кво става с пазарите и кой от кого пазарува, и от кой е зависим с горива...

Общо взето Байдън и Путин удрят наздраве...а Европа сере в гащите, щото знае кой ще плаща...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 24 Фев 2022, 23:07

Сондьора написа:
Petrolhead написа:Цял ден гледам украинските и руските некремълски новинарски канали.

Нали си в играта с точните хора...гледай кво става с пазарите и кой от кого пазарува, и от кой е зависим с горива...

Общо взето Байдън и Путин удрят наздраве...а Европа сере в гащите, щото знае кой ще плаща...

Нищо не разбрах.

Опонирам на комсомолците по форума, че едва ли не вече се вее руския аквафреш над Райхстага, когато реално бункерния стратег избива 18 годишни пикльовци докарани от улан уде. И това е пробитата украинска държава, която няма 5 лева джоба. Ако си тръгнал да плашил света с големината на пишката си, гледай поне да е корава

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 24 Фев 2022, 23:12

Достатъчно е корава , че да няма отговор, освен , така исканите санкции от двете страни (Америка и Русия)...
Иначе едно летище и военноморска база нямат вече...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Фев 2022, 23:22

Ама тия същите 18 годишни пикльовци са много силни като бомбардират цивилни граждани в ДНР и ЛНР, пък сега олеле бият ни :lol:

Пак да питам защо се забравя нарушаването на Минските споразумения от страна на Украйна, а се вдига олелия, че е дошъл някой от гарантите по тях да превъзпита украинците.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата