Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Войната започна ...

Мнение от Don_Diego » 24 Фев 2022, 21:01

:OT: Моля, спорещите страни да си кажат званието (прослужено време и спечелени войни носят бонус точки към крайното оценяване) или поне военното образование, че да знаем кой колко отбира от материята :ok:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Фев 2022, 21:04

enigma написа:
alx написа:да съм казал някъде, че одобрявам външната политика на сащ? разликата е, че мога да го пиша тука а мога и да ходя да седна пред белия дом с един лозунг и никой нищо няма да ми направи. докато ако го направя това на площада пред кремъл гарантирано няма да изкарам нощта.

:yes:
Това е много добре да се осмисли от тези, които възхвалят Путин. Сега точно властите в Русия припомнят, че е незаконно да се организират антивоенни протести, и присъствието на такъв води до криминално досие, което "има последствия за бъдещото ти развитие". Това май е нещо като режима в Канада :lol: ...

Казвам ви аз, че Енигмата и alx са едно и също лице, ама кой ли ми вЕрва?
Ще напиша това, което казах и на Драго. Представете си, че някъде далече има двор с бясно куче. Предупреждават ви няколко пъти, да не се приближавате (прословутите червени линии на Путин). И вие не само приближавате, но и прескачате оградата. Ми щом го правите, не плачете, че кучето ви е ухапало.
Зеления е шут. Той твърдеше (проверимо е в нета), че украинската армия е най-добре подготвената армия в Европа и как за две седмици ще влезе в Москва ....

p.s. Колеги, вкарайте малко уважение помежду си. Не намирайте работа на Горския. Не си заслужава!

alx, не ти трябва плакат. Наметни се с едно канадско знаме и се опитай да стигнеш на 3-4 пресечки от парламента :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 24 Фев 2022, 21:11

Като юноши правехме лъкове, ама тъй като не могат да чупят прозорци, специализирах бързо в прашките. Ефекта бе поразителен и ушите ми бързо пораснаха. Като поизраснахме станах главен артелчик и кварталните много добре знаеха кой обира постоянно маркета, ама така и не ни арестуваха. После минахме към транспортни войски, щото крадяхме предимно мотори и като укрите явно много сме си повярвали и откраднахме дори милиционерски мотор, та дойдоха горските и стана една.... Към днешно време всички сме свестни хора.
Мама му стара, всичко е истина :mrgreen:
ПС Отговора е към въпроса на Дон Диего
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Фев 2022, 21:15

За теб ясно, че имаш представа за какво говориш :ok: и сме на идентично мнение ча случващото се в момента
Питането беше по-скоро към всичко-знаещите в темата :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 24 Фев 2022, 21:18

Аааа, това е военна тайна.... :mrgreen:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 24 Фев 2022, 21:28

Не съм бил в казармата, за което съжалявам в известна степен.
Когато завършвах университета вече ни бяха приели в НАТО и отмениха задължителната военна служба.

Въпреки мизерните си познания конкретно във военната наука, въпроса ми към експерта от америка си остава - каква аджеба е тая митична асиметрия която води партизанска война през 2022 година без наличие на хора (партизани) които същевременно са лишени от достъп до НАТОВ-ски военни съветници и въоръжение и всичко друго за водене на ефективни бойни действия? :dunno:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Фев 2022, 21:34

integral написа:
разликата е, че мога да го пиша тука а мога и да ходя да седна пред белия дом с един лозунг и никой нищо няма да ми направи. докато ако го направя това на площада пред кремъл гарантирано няма да изкарам нощта.

Човек........ неадекватен си, това даже из сценарий на гаражен филм не става :kuku:
Кви лозунги, кви 5 лева :kuku:
Можем да се хванем на бас - иди седни с въпросният лозунг пред Кремъл през зимата (желателно през Януари или Февруари), хахаххаахаа :lol: :lol: :mhihi: :mhihi: ако изкараш до сутринта без след това да се наложи да те размразяват с гореща вода, след това Путин лично ще ти връчи медал :mhihi: :mhihi:

Колега, явно нямаш никаква представа как седят нещата в Путинска Русия. Както написах, тези протести там изобщо не се толерират и имат много сериозни последствия за личностите, участващи в тях.
https://www.timesofisrael.com/kremlin-b ... f-ukraine/
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 24 Фев 2022, 21:42

Don_Diego написа:Питането беше по-скоро към всичко-знаещите в темата :mhihi:

в темИтЕ

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 24 Фев 2022, 21:50

Don_Diego написа::OT: Моля, спорещите страни да си кажат званието (прослужено време и спечелени войни носят бонус точки към крайното оценяване) или поне военното образование, че да знаем кой колко отбира от материята :ok:

IMG_5094.jpg

Както се вижда, уволнил съм се от БНА 1987-ма като мл. лейтенант. Сега вероятно съм ст. л-т или капитан. Само имената ми са верни, погрешно са ме писали танкист (бях кашик), а ЕГН-то явно е на друг човек. Командвал съм МСР. В реални бойни действия не съм участвал, но като гледам накъде отиват работите... не го изключвам като възможност.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 24 Фев 2022, 22:04

Borymeckata написа:
Don_Diego написа::OT: Моля, спорещите страни да си кажат званието (прослужено време и спечелени войни носят бонус точки към крайното оценяване) или поне военното образование, че да знаем кой колко отбира от материята :ok:

IMG_5094.jpg

Както се вижда, уволнил съм се от БНА 1987-ма като мл. лейтенант. Сега вероятно съм ст. л-т или капитан. Само имената ми са верни, погрешно са ме писали танкист (бях кашик), а ЕГН-то явно е на друг човек. Командвал съм МСР. В реални бойни действия не съм участвал, но като гледам накъде отиват работите... не го изключвам като възможност.

Ето последствията за Путин! Клипа е стар, но вероятно това прави и в момента:

https://www.youtube.com/watch?v=s1NNzE7rwSI&t=1s
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Фев 2022, 22:16

Тия дето сложиха тоя клоун Зеленски сигурно доста се забавляват в момента. Щеше да стигне за 2 седмици в Москва с армията си, а то какво стана. За 15 часа руснаците стигнаха Киев :dunno: Тия укри не осъзнават ли, че са пушечно месо :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 24 Фев 2022, 22:21

Аз не за да те опонирам, но едва ли му е много лесно на Путин точно в подобни моменти. Огромна тежест виси на плещите му и изобщо не искам и за миг да съм на негово място. Много пъти съм си мислил - наясно си, че за да спасиш много човешки животи, трябва да избиеш макар и малко на брой други. Путин е вярващ християнин, според мен дълбоко вярващ. Такова решение да вземеш.....не ми се мисли. Дори и врага са човешки същества и ти нямаш право да решаваш кой ще умре и кой ще живее. В същото време знаеш, че Родината няма да я мислят много чакалите и ще я разпарчадосат набързо барабар с все близки, познати, другари.
Та....със сигурност ще си свири отново и отново на пианото. Нека Господ здраве да му дава! Просто в момента според мен никак не му е леко.
ПС Зак е отговорил междувременно, отговора бе към Грозданов. Повтарям, не е опониране, просто споделям ей тъй, мисли.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 24 Фев 2022, 22:23

ivoaudi написа:Аз не за да те опонирам, но едва ли му е много лесно на Путин точно в подобни моменти. Огромна тежест виси на плещите му и изобщо не искам и за миг да съм на негово място. Много пъти съм си мислил - наясно си, че за да спасиш много човешки животи, трябва да избиеш макар и малко на брой други. Путин е вярващ християнин, според мен дълбоко вярващ. Такова решение да вземеш.....не ми се мисли. Дори и врага са човешки същества и ти нямаш право да решаваш кой ще умре и кой ще живее. В същото време знаеш, че Родината няма да я мислят много чакалите и ще я разпарчадосат набързо барабар с все близки, познати, другари.
Та....със сигурност ще си свири отново и отново на пианото. Нека Господ здраве да му дава! Просто в момента според мен никак не му е леко.

Напълно съм съгласен с теб! Може би хуморът ми не беше особено подходящ, но беше за отговор на един друг коментар!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 24 Фев 2022, 22:29

Не, не. Изобщо не е неподходящ. Всичко е наред, то и аз назад в темата говорих подобни неща. Както и да е, има тумор, трябва да бъде изрязан, други похвати човечеството не познава. Дано се размине с възможно по-малко жертви и ритащите кошера си понесат последствията за да се осъзнаят.
Колкото до украинската армия, според мен падат бързо не защото са толкова слаби по природа, а защото и те осъзнават до известна степен, че това не можеше да продължава вечно. По-скоро са демобилизирани отколкото слаби. Така си мисля, не държа да разбирам от това.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Фев 2022, 22:34

integral написа:
Бананова република взривява Кремъл :mhihi: :mhihi: :mhihi: такъв сценарий даже май още твоите хора не измислили :dummy:

Ти наистина нищо не вдяна защо го дадох това каро сценарии- нали?
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата