Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2021
25
25%
2022
27
27%
2023
12
12%
2024
6
6%
2025
1
1%
2026
1
1%
2026+
28
28%

Общо гласове : 100
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

Мнение от peshehodetz » 20 Фев 2022, 17:47

c04 написа:Купувам ама само ако влиза в цената "инвентара" от масата :mhihi:

За черното джони и глен гранта не знам ма водката смирноф съм почти сигурен че е фалшива. И като са го написали "луксознен" толкова ли нямат нкой бар плот или шкаф да го наредят всичкия този алкохол ми са го пльоснали точно в средата на стаята на тази масичка.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Фев 2022, 17:50

msi200 написа:горивата бяха над 2.50, имаше и доста инфлация, задръствания и мръсотия по улиците от строителна техника

За 15г. нищо не се е оправило значи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 20 Фев 2022, 18:28

madafaka_donkele написа:
msi200 написа:горивата бяха над 2.50, имаше и доста инфлация, задръствания и мръсотия по улиците от строителна техника

Освен околовръстното :lol:
Тогава се висеше на кръстовището на Драгалевци по 30-40 мин...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 20 Фев 2022, 18:35

zAcK написа:
madafaka_donkele написа:Офф, бях забравил, че всички тука живеят в чисто нови 1500 квадрата жилища с ултра луксозните кухни за 300 000 евро и бани за по 150 000 евро :mhihi:
Като апартамент си е напълно ОК. Цената е :kuku: Гледката от прозорците е все едно циганско гето :mhihi: Асансьора не ми се мисли колко "безопасен" ще е.

Ти не разбра ли защо го пишем :dunno: Това е обявено като луксозен апаратемент :dunno: Ако за теб това е лукс, явно някой греши в преценката си :!:

Ми всъщност пише луксозно ремонтиран, а не луксозно обзаведен.
Дефинирайте лукс да си приказваме дали е или не е.
На вкус и на цвет...
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Все по-рядко :(
Мечтае да кара: нещо поне 5.7 V8

Мнение от Green_Label » 20 Фев 2022, 19:52

drago_pavlov написа:
madafaka_donkele написа:

Освен околовръстното
Тогава се висеше на кръстовището на Драгалевци по 30-40 мин...
Сега се виси толкова на Борис Три ;)

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
Искам да съм дизел и да съм такси, Лепа Брена с мен в едно легло да спи!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Фев 2022, 14:15

Супер имот, ама малко скъпо според мен, може би изоставам с инфото, особено като гледам тука хиподрумските и люлинските шедьовАри :dunno:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... 5684510845
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Фев 2022, 14:51

------------------------- updated ---------------------------

Извинете необезопасени и работещи на черно братя роми. Може да правите каквото си искате :bchug:
Последна промяна zAcK на 21 Фев 2022, 23:40, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Фев 2022, 15:03

zAcK написа:Като започнем от това, че тия на 1000000000% нямат разрешителни за работа на височина, да не говорим за обезопасяване. Вероятно бачкат на черно и стигнем до резултатите...

Щом смяташ, че като си платят рекета за лиценз и разрешителни по-хубаво ще лепят стиропора. Или пък това, че на теб цветовете не ти харесват прави така, че на хората да им е по-студено вътре :dunno: Те понеже са тъпи не слагат изолация за 1000 лв на квадрат, само ти си се сетил, знам, знам :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Фев 2022, 15:25

steeN написа:
zAcK написа:Като започнем от това, че тия на 1000000000% нямат разрешителни за работа на височина, да не говорим за обезопасяване. Вероятно бачкат на черно и стигнем до резултатите...

Щом смяташ, че като си платят рекета за лиценз и разрешителни по-хубаво ще лепят стиропора. Или пък това, че на теб цветовете не ти харесват прави така, че на хората да им е по-студено вътре :dunno: Те понеже са тъпи не слагат изолация за 1000 лв на квадрат, само ти си се сетил, знам, знам :lol:

Ти си много интересна личност. Когато ти изнася, законите трябва да се спазват, но когато решиш, можеш да ги обявиш за незначителни и майната му... :dunno:
Паркирането неправилно не трябва да се случва, но работата от неквалифицирани и необезопасени на височина, на черно и т.н. е ОК? Да, добре...

Точно ти много добре трябва да знаеш, защо в цивилизованите държави има обучения, сертификации и т.н. Включително за майстори и т.н. Ама важното е, че мангалата ще прави топло. Без значение как е напльокал стиропора, дали това ако се запали, може да избие обитателите на цялата сграда и т.н. Да не говорим, че като падне и се потроши мангалата, аз и ти ще му плащаме лечението и т.н. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

P.S. Дори не засягаме невероятната равнопоставеност. Едните да трябва да инвестират средства в какво ли не, а другите да минават тънко. Конкуренция ще го наречеш вероятно :banghead:
Последна промяна zAcK на 21 Фев 2022, 16:11, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 21 Фев 2022, 15:35

Стига ве, аз 1 година бачках нелегално в ссспанията преди време :mhihi: и шефа на фирмата беше испанец. И съм правил неща дето сигурно и за тях се иска обучение/екипировка/незнамсикво. Ма то, да, само в БГ сме бушмени и тъпаци :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 21 Фев 2022, 16:00

Spit-Fire написа:Стига ве, аз 1 година бачках нелегално в ссспанията преди време :mhihi: и шефа на фирмата беше испанец. И съм правил неща дето сигурно и за тях се иска обучение/екипировка/незнамсикво. Ма то, да, само в БГ сме бушмени и тъпаци :mhihi:

Евала. Какво повече да кажа :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 21 Фев 2022, 16:04

Аз не съм интересния, точно ти си на принципа когато ти изнася.

Когато застрашаваш себе си и е личен избор, такива като теб нямат място да се бъркат... а такива като теб искат да се бъркат навсякъде. Ако можеше щеше да им кажеш и какъв цвят да боядисат. За тва и съм ти казвал, пази боже такива като теб да се докопат до власт. Утре ако аз искам примерно нещо да си направя по покрива, такъв като теб ще дойде да ми каже, че нямам право, щото нямам квалификация :mhihi: Като контрапример, когато застрашаваш другите не е личен избор, както е с движението по пътищата.

zAcK написа:Да не говорим, че като падне и се потроши гнусната мангала

Ок, мр. Хитлер :mhihi: :kuku: Не знам какъв ти е проблема, но сериозно трябва да го потърсиш вътре в себе си.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Фев 2022, 16:15

То ако за всичко трябва сертификат и диплома, направо фалира ИТ сектора в България :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 21 Фев 2022, 16:16

steeN написа:...Не знам какъв ти е проблема, но сериозно трябва да го потърсиш вътре в себе си.

Проблемът ми е, че всеки може да оправдава всяко свое действие, щото така му е по-лесно. И в заключение живеем в кенеф. Това ми е проблемът. Щото на мен да закача на 2 метра нещо са ми искали разрешитлно, проекти и т.н. Ама този, щото е много онеправдан, та може да прави каквото си иска. От това да си построи къща в чужд имот, за справка в София има много такива. До това да не плаща за нищо, да прави всичко кочина и т.н. И като на някой, дето се опитва да живее нормално, това не му харесва, идва някой като теб и му казва - всичко е нормално, ти си сбъкан...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 21 Фев 2022, 16:22

Да сигурен съм, че някои като виси по скелето без каска и си боядисва блока в няколко цвята страшно ти съсипва качеството на живот :mhihi:
Поне на всички е ясно, че никъде няма да отидеш вече. Ще се набуташ в някой затворен комплекс където да не виждаш "простолюдието" и ще мирясаш най-вероятно :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата