316 или 318
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Съгласен съм с Димо и Тош

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Loewe написа:Но не и със 140 ! Чети внимателно какво пише.абсолютно реално е 6.2 разход със 110 средна за е36 316 ако питаш мен.
То и на мен до Франкфурт и обратно (по метода тръгвам с пълен резервоар и като пристигна пълня до горе) със 130 км/ч каране ми даде 7.9л. Вярно, че си духаше тогава и бая ветрец де.
t0sh, ДА, ИМАМ прословутия ВАНОС, но 316 да go караш със 140 и да гори 6.2 го НЯМА!
като караш със 140 където можеш на дълго, реално средната ти скорост е около 110. 140 СРЕДНА скорост значи да я пържиш поне със 160 редовно.
бмвм5 искаш ли да се хванеме на БАС, че до Благоевград а и обратно на тази е34 разхода ще е под 6.5, ако се кара с цел разход? на каквото искаш да загубиш просто, защото аз казвам факти които могат да се потвърдят, а ти ми даваш примери за нещо, на което не му е наред едно от трите фактора за разход. а рекорда беше под 6 - 5.92. басче?

естествено не да е разкопано с ултра-трапове за 5 км/ч на 10 места, преди когато го правехме това не беше.
имам 318 и от 2 години.. с климатик в грда гори 13. изван града 9,5
на бензин..ина4е си вари прили4но и на гас но с литар два разлика.
Незнам закаво ти е БМВ ако го кара6 сас 100-120 ..даже и малките мотори си има трапка като го настапи6.Ас ли4но сам доволен сложих му 4ип които вдигал 15 кониа уш.... и намалиавал расхода..незнам..4ак да намалиава расхода не,но прили4на кола за прили4ни пари.И подру6ката е поносима ако се кара колата умно.
на бензин..ина4е си вари прили4но и на гас но с литар два разлика.
Незнам закаво ти е БМВ ако го кара6 сас 100-120 ..даже и малките мотори си има трапка като го настапи6.Ас ли4но сам доволен сложих му 4ип които вдигал 15 кониа уш.... и намалиавал расхода..незнам..4ак да намалиава расхода не,но прили4на кола за прили4ни пари.И подру6ката е поносима ако се кара колата умно.
Много музика в много кола !
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Есента тура който засякох ,или по скоро изчислих защото не съм гонил нисък разход ,беше Русе-София-Пловдив-Шипка-Русе.София-Пловдив знаете как е
need for speed,само лявата лента (такъв кеф на север си нямаме
),в Пловдив панаирна седмица около 20-30км градско ,Шипка ви е ясна ,като теглих калема в Русе ,разход 7-7.2л./100км.В Русе заредих 95 от Лукоил,и в Пловдив навръщане.Това обсолютно ме задоволява,като я купих си мътих главата с газови уредби,но вече решението е бенз и нищо друго.
Както Тош казва по-нагоре бензина не го броя за разход, както е с частите за ремонт,той е средство за развъртане на коляновия вал
,или има кинти наливам ,нема ли...... у бокса.Хайде със здраве... 

Както Тош казва по-нагоре бензина не го броя за разход, както е с частите за ремонт,той е средство за развъртане на коляновия вал

Dimo написа:Я да ви изумя тогава испирам с офтопика, колко мога да дигна с 316-ката по скоростомер на равно с 2-ма човека в колата?
Под или над 200?![]()
П.С. 200 се правят на 6100-6150, а ограничителя знаете на колко е на 316-ката
205 с стрелка на оборотомера на 6100, ограничител не се включва

други въпроси?

Тествано е от мен поне 6-7 пъти

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
verdano написа:Dimo написа:Я да ви изумя тогава испирам с офтопика, колко мога да дигна с 316-ката по скоростомер на равно с 2-ма човека в колата?
Под или над 200?![]()
П.С. 200 се правят на 6100-6150, а ограничителя знаете на колко е на 316-ката
205 с стрелка на оборотомера на 6100, ограничител не се включва
други въпроси?
Тествано е от мен поне 6-7 пътиимам и свидетел от форума който е бил с мен в колата
Няма и да ти се включи преди 6250

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
нормално е човек да пита за разхода на гориво,все пак най-често се сипва бенз,за да върви автомобила!ако не е запознат технически с разликите при 316 и 318 и пита,значи не е за беемве?за големия разход на гориво на беемве се носят легенди,от хора дето не са карали достатъчно тази марка,ако въобще са се качвали!аз като си търсих моето също исках да е 318(добре че нямаше),като нямам информация и опит,ама след време разбрах,че 6така може и малко да гори.всичко зависи как караш,има моментен разход,който ако гледаш ще е много в полза(имал съм лада-1.5,градско съм я свалял до 8.6 и много хора не ми вярваха,а беемвето под 12-при топло време,това в зарата,където разстоянията са къси).
всичко опира до стила на каране,изрази от сорта-да имам беемве и да го карам със 120,няма да стане! са на хора,които не са наясно за какво им е колата(ако имаш м6 все със 250км ли ще я караш?)
големия двиг знае 2 и 200.........
всичко опира до стила на каране,изрази от сорта-да имам беемве и да го карам със 120,няма да стане! са на хора,които не са наясно за какво им е колата(ако имаш м6 все със 250км ли ще я караш?)
големия двиг знае 2 и 200.........
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Andronoff
- триногата
-
Абе тая тема само на мен ли ми се струва позната?
Регистриран съм от има няма месец тука, ама от доста преди това редовно чета какво се пише из форумите и на доста подобни теми съм попадал.. Безмислено ми се струва да се дъвчат едни и същи неща
Извинявам се, ако съм засегнал някого!
П.С.: Петък е!

Регистриран съм от има няма месец тука, ама от доста преди това редовно чета какво се пише из форумите и на доста подобни теми съм попадал.. Безмислено ми се струва да се дъвчат едни и същи неща

Извинявам се, ако съм засегнал някого!
П.С.: Петък е!

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3