<<< 2021 НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2021 >>>
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: <<< 2021 НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2021 >>>
ivanski_2 написа:Я препоръчайте някой туроператор/агенция , че мисля да скоча до Тайланд през март … ако някой е ходил ще се радвам да препоръча
Sent from my iPhone using Tapatalk
Аз лично ползвам експидиа ма не знам дали от БГ ще ти е изгодно, макар че преди 5 години ходихме от София до Ница (полет/хотел) точно чрез тях. Иначе идеята ти за Тайланд е супер и аз замислям нещо подобно, обаче в близките месеци ще ми е нещо локално. Не знам за повечето от вас как е, обаче лично на мен тия дълги през океански полети хич не ми се нравят, освен случаите когато съм бил в бизнес класа или самолета е полу празен което често се случва в напоследък и като си пийна хубаво мога да легна на някой тройна седалка и да изкарам полета в сън. Иначе последните години полетите от Амстердам и Франкфурт до София с България Еър са също кошмарни, от Париж с Еър Франс не чак толкова.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ще ги проверя , мерси . Защо чак кошмарни ?peshehodetz написа:ivanski_2 написа:Я препоръчайте някой туроператор/агенция , че мисля да скоча до Тайланд през март … ако някой е ходил ще се радвам да препоръча
Аз лично ползвам експидиа ма не знам дали от БГ ще ти е изгодно, макар че преди 5 години ходихме от София до Ница (полет/хотел) точно чрез тях. Иначе идеята ти за Тайланд е супер и аз замислям нещо подобно, обаче в близките месеци ще ми е нещо локално. Не знам за повечето от вас как е, обаче лично на мен тия дълги през океански полети хич не ми се нравят, освен случаите когато съм бил в бизнес класа или самолета е полу празен което често се случва в напоследък и като си пийна хубаво мога да легна на някой тройна седалка и да изкарам полета в сън. Иначе последните години полетите от Амстердам и Франкфурт до София с България Еър са също кошмарни, от Париж с Еър Франс не чак толкова.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Някой знае ли какво е полжението с влизане и излизане от Сърбия . Смятам да направя един Капаоник ,че тука вече не познават парите.Някаде пише , че няма никакви ограничения , някъде ПСР ,че и карантина
Иначе знам , че по кръчмите там е free...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
peshehodetz написа: Иначе последните години полетите от Амстердам и Франкфурт до София с България Еър са също кошмарни, от Париж с Еър Франс не чак толкова.
Така е +10 години. бг Еър само в много краен случай. Ама много. Обслужване на нискотарифна компания с цени на полет с Конкорд. Аз веднъж пътувах Монреал - Париж - София - Париж - Амстердам - Монреал, само и само да не стъпя на бг-Еър. Понеделникът им е най-ужасен. Топла бира, студени сандвичи от петък, сервитьорките ми говорят на "ти", за сметка на това намръщени с поглед тип "Що не си седЕ дОма!?" ...
В момента е някаква лудница с полетите и добре си правете сметката. Едно приятелче се прибра на 26-ти. Полетът на 25-ти с LOT беше отложен. Тогава само от Торонто отложиха или направо отмениха 42 полета само за ден.
Последна промяна BMW_POWER на 31 Дек 2021, 22:11, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
мончета, с ръчна скоростна, как да обновя програмното оборудване, да сменя по-бързо?
Стейч 3?
Стейч 3?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
BMW_POWER написа:Така е +10 години. бг Еър само в много краен случай. Ама много. Обслужване на нискотарифна компания с цени на полет с Конкорд. Аз веднъж пътувах Монреал - Париж - София - Париж - Амстердам - Монреал, само и само да не стъпя на бг-Еър. Понеделникът им е най-ужасен. Топла бира, стъдени сандвичи от петък, сервитьорките ми говорят на "ти", за сметка на това намръщени с поглед тип "Що не си седЕ дОма!?" ...
Храна и бира от момента на локдауна не сервират, само по една вода и толкова. Полетите претъпкани, много често има дублиращи се места. Никакви мерки за хигиена и безопастност заради ковид-а. Дори момента около и след локдаун-а когато всички полети бяха спряни и след това ги възобновиха с условието да запълват местата през едно, т.е. средните да остават свободни, тези не се съобразяваха с това изискване и си пълнеха самолетите. Стюардесите са се видяли в чудо да повтарят да се поставят маски че са задължителни, но винаги има разни селски бекове с анцузи и диагоналки дето философстват че не било нужно, или разни кифли и лелки да се правят на интересни обяснявайки еди кое си как било незнам си къде, ма те били ваксинирани или го били изкарали и незнам си какво, ми що не се пробват в Юнайтед или Делта да видят колко бързо ще ги свалят. Вечно има скандали поради това че някой си дръпнал седалката назад, ма на тоя зад него му било тесно, ми както ти може да си дръпнеш твоята назад така и този пред теб е в правото си. Мястото за ръчния багаж никога не достига по вина както на авиокомпанията така и пътуващите които много често са с повече от разрешения както като бройка, така и размери ръчен багаж и бг еър ги допуска за разлика да речем от Луфтханза които са много стриктни в това отношение. Та ако човек се качи по към края може да няма място за багажа му, или пък ако е от първите винаги после има някой който се опитва да ти размества и намества багажа, блъска, тъпче колкото се може рискувайки ако имаш нещо по чупливо да се строши. Освен това в такива случаи човек трябва да си отваря очите на четири за багажа понеже сред някои от гореспоменатите има лица от цигански произход занимаващи се с джебчийство в Западна Европа.
За закъсненията - това е редовна практика, особено за тръгващите от София самолети, освен поради какви ли не причини много често ранните полети изчакват самолета от Варна защото има пътници продължаващи най често за Западна Европа и от там за през океанските полети. Та за 5 човека да не изпуснат връзката в София други над 100 човека рискуват и често изпускат техните връзки някъде в Европа. За съжаление опциите да се избегне бг еър в момента не са много.
Последна промяна peshehodetz на 01 Яну 2022, 4:45, променена общо 1 път
keep walking
- Bogat-Beden
-
-
Koланги съгласни ли сте, че
?Абсолютизмът на истината е химера спрямо времевата й променливост.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
айде,не остааааааанааааааааа............
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе каква е тая истерия за нова година? Нищо не почва от начало утре, понеже днес не е поставен някакъв край. Да не говорим, че в космоса времето си върви, не измерва година на всяка планета, която се завърта около някоя звезда. Всичко на 1-ви е като на 31-ви, даже и времето.
Абе все съм знаел, че тия Белгийци не стават, ама чак пък толкова.
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... n-ot-zhena
Абе все съм знаел, че тия Белгийци не стават, ама чак пък толкова.

https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... n-ot-zhena
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Новогодишни поздрави на цялата банда!
Ето така се прибрах днес от "работа".
Много хубави и важни моменти сме изживели с тоя варел, десета година го караме вече... Никога не ме е предал, ще ми бъде жал да се разделим с него.
Ето така се прибрах днес от "работа".
Много хубави и важни моменти сме изживели с тоя варел, десета година го караме вече... Никога не ме е предал, ще ми бъде жал да се разделим с него.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Excellent! Steven is my name!
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
peshehodetz написа:BMW_POWER написа:Така е +10 години. бг Еър само в много краен случай. Ама много. Обслужване на нискотарифна компания с цени на полет с Конкорд. Аз веднъж пътувах Монреал - Париж - София - Париж - Амстердам - Монреал, само и само да не стъпя на бг-Еър. Понеделникът им е най-ужасен. Топла бира, стъдени сандвичи от петък, сервитьорките ми говорят на "ти", за сметка на това намръщени с поглед тип "Що не си седЕ дОма!?" ...
Стюардесите са се видяли в чудо да повтарят да се поставят маски че са задължителни, но винаги има разни селски бекове с анцузи и диагоналки дето философстват че не било нужно, или разни кифли и лелки да се правят на интересни обяснявайки еди кое си как било незнам си къде, ма те били ваксинирани или го били изкарали и незнам си какво, ми що не се пробват в Юнайтед или Делта да видят колко бързо ще ги свалят.
.
Лятото летях сефте с КЛМ и Бг Еър от Чикаго до София през Амстердам и потвърждавам

Салона беше пълен, по една вода метната на всяка седалка, отделно самия самолет изглеждаше бая амортизиран без никаква маркировка,

Стюардесите обаче се държаха доста професионално предвид че постояно трябваше да "напомнят" за маските и отделно да отбиват "свалките" на тумба циганета с потници Армани. Някаква си беше взела Померана в кабината и го държеше в скута си, животинката (нормално) не спря да лае цял полет, в един момент очаквах да изкочи и някоя коза от някъде, като цяло пълен панаир

Borymeckata написа:Новогодишни поздрави на цялата банда!
Жив и здрав, Мечо!

p.s. Какъв е тоя VALCHEDRAM на таблото бре

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е как може да не знаеш Вълчедръм, бе?!?
Значим регионален бизнес център и културно средище...

По нашенски се произнася ВълчЕдръм - с ударение на е-то. Супер местенце е... Ако има начин Зак да изкара една година в този "град", после всичко и навсякъде ще му харесва, няма да се оплаче от нищо, докато е жив...

Значим регионален бизнес център и културно средище...

По нашенски се произнася ВълчЕдръм - с ударение на е-то. Супер местенце е... Ако има начин Зак да изкара една година в този "град", после всичко и навсякъде ще му харесва, няма да се оплаче от нищо, докато е жив...

Excellent! Steven is my name!