Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
K_Ilkov написа:Top Gun Maverick написа:При направени 42000 теста на децата положителните проби са 14. Бая пари изхарчиха пак за глупости.
Добре , така е изхарчени са доста пари.
Можеш ли да дадеш 3 мерки срещу ковид, които смяташ за адекватни и правилни?
пп. Оня ден почина бащата на приятелка. На 79г човека. ковид - ко нье ? , ваксина - ко нье?, лекарства против ковид - ко нье? ... туш ... rip
Личната отговорност на всеки към самия себе си и семейството си и спокойствието срещу самия вирус. Това са мерките. Следиш си за симптомите, като се появят, лекуваш се и толкова.
Много ни/ви се иска на всички да има някакви адекватни мерки срещу Ковида, но всичко просто забавя процеса и то съвсем теоретично само на отделни места, нито го нямаля, нито го ограничава. Ваксините щом помагат нека си ги слага, който иска. Ако смятаме тях към мерките, значи и ваксините приемам за адекватни мерки, но ваксините, а не задължителното и принудително БОДЕНЕ!
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Споко колеги , заключвайте темата . Били Майкрософта , доволен от постигнатото натисна червеното копче , и вече остава всичко , да се отече до лятото .

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Каква лична отговорност в БГ бре хора, тука сме най-големите утрепки и най-големите егоисти на света. Ганя няма лична отговорност. Или на един дето има има 3-4 дето нямат. На шибаните лостове където ходя да тренирам обирам обелките от вафли на майките и децата, които идват там. Зашото на мен ми е кеф да тренирам на чисто. И на другия ден винаги е по-голяма свинщина от предния. В един момент просто се отказах да чистя след тях.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Spit-Fire написа:Каква лична отговорност в БГ бре хора, тука сме най-големите утрепки и най-големите егоисти на света.
Мдаа.Щом ей тея сополи са способни да манипулират обществото, смятай какво общество е.

http://alfa.kachi-snimka.info/vij2021.p ... 18446b.jpg]

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Австрия влиза в локдаун за 20 дни, предполагам Германия ще ги последва като гледам цифрите им.
Аз виждам много ползи от тези локдауни, най-малко се генерира увеличение на всичко в цял свят, защото нали няма. Като няма х2, а това е идеално за бизнесите.
Аз виждам много ползи от тези локдауни, най-малко се генерира увеличение на всичко в цял свят, защото нали няма. Като няма х2, а това е идеално за бизнесите.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Защо пак затваряне ? Нали са ваксинирани на 100% ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Пропускаш, ще въвеждат задължително ваксинирание от февруари. Първата страна в ЕС. ЩЕ ЯДЕМ ДЪРВОТО! Особено ако тия новите се окажат джендъри.
In God we trust, all others we track.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Top Gun Maverick написа:Пропускаш, ще въвеждат задължително ваксинирание от февруари. Първата страна в ЕС. ЩЕ ЯДЕМ ДЪРВОТО! Особено ако тия новите се окажат джендъри.
Te ясно заявиха какви са..... за съжаление.

Jordana написа:Защо пак затваряне ? Нали са ваксинирани на 100% ?
Що ли?Щото докато се усетят кухите лейки,че със вакси или без вакси ще все тая,вече ще е късно.А бай Ганьо ако си мисли че ще му размине локдауна нещо се е объркал. Само почакайте Кирчо и Кокорчо да вземат власта
М/ у другото,днес гледам в Австрия сиропираните също ще трябвало да показват ПСР тест.Що ли?
Последна промяна ivoo на 19 Ное 2021, 15:53, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Top Gun Maverick написа:Тъкмо по-назад питах дали си ок, че се беше изгубил бая време след болестта, ама ти не писа. Не знам някога дали ще се докаже/разкрие/открие, че е бил изкуствено създаден тоя вирус, не знам дали е изкуствено създаден, но във всеки случай много лъжи се наговориха по света покрай него и най-лошото е, че човек не знае кое е истина и кое не, само знае, че със сигурност не му казват всичко и го манипулират.
Темата се разраства толкова бързо, че не успявам да чета всичко и съм пропуснал. Върнах се на работа, другата седмица мисля и във фитнеса да се пробвам леко, но определено все още имам доста последици и физически съм далече от добра форма. Другата седмица ще правя изследвания и снимки, ще видим. Мисля и грипна ваксина да сложа към края на месеца, там поне са ясни нещата и не ми се рискува. Успех на всички, които се борят с гадината!
Never mistake motion for action...
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Leon написа:Темата се разраства толкова бързо, че не успявам да чета всичко и съм пропуснал. Върнах се на работа, другата седмица мисля и във фитнеса да се пробвам леко, но определено все още имам доста последици и физически съм далече от добра форма. Другата седмица ще правя изследвания и снимки, ще видим. Мисля и грипна ваксина да сложа към края на месеца, там поне са ясни нещата и не ми се рискува. Успех на всички, които се борят с гадината!
Колега, какво стана оправи ли се в смисъл щом си на работа трябва вече да си ОК. Между другото колко време откара да не си на работа, при мен месец и една седмица. Не си спомням дали беше писал дали си карал пневмония, но ми е интерсно ако да след възстановяване дали си мериш сатурацията и колко е.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Leon написа:Top Gun Maverick написа:Тъкмо по-назад питах дали си ок, че се беше изгубил бая време след болестта, ама ти не писа. Не знам някога дали ще се докаже/разкрие/открие, че е бил изкуствено създаден тоя вирус, не знам дали е изкуствено създаден, но във всеки случай много лъжи се наговориха по света покрай него и най-лошото е, че човек не знае кое е истина и кое не, само знае, че със сигурност не му казват всичко и го манипулират.
Темата се разраства толкова бързо, че не успявам да чета всичко и съм пропуснал. Върнах се на работа, другата седмица мисля и във фитнеса да се пробвам леко, но определено все още имам доста последици и физически съм далече от добра форма. Другата седмица ще правя изследвания и снимки, ще видим. Мисля и грипна ваксина да сложа към края на месеца, там поне са ясни нещата и не ми се рискува. Успех на всички, които се борят с гадината!
Колега, ако си имал пневмония е много препоръчително да се пазиш месец-два, защото на имунната система и трябва известно време да се възстанови. През това време организмът е податлив на разни инфекции и пневмонията е възможно да се повтори. Абсолютно не е препоръчително да се прави ваксина в този период (поне 3 месеца), защото можеш да съсипеш организма ако влезе някой друг бацил. Една проста бактериална инфекция или настинка може да те свали. Знам го, защото преди 4 години карах пневмония и след това пих един месец коластра за подсилване на имунната система. За щастие се размина без последици, но си беше гадно.
Много от хората си викат, айде мина, вече съм здрав и почват пак да ходят като преди напред назад и да се подлагат на общуване с всякакви индивиди и обменят всякакви бацили. Вследствие на това се развиват разни вторични инфекции. Фитнесът не е добра идея засега.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Добре де, мен много ме гложди един въпрос.
Защо българите сме толкова скептични по повод ваксините?
Да кажем е защото сме по-умни от другите нации, дето се бодат в несвяст. Ако това е така, защо сме последни по всички показатели - неграмотност, беднотия, млади живеещи с родителите си, пълна политическа некомпетентност и т.н.
Ако пък сме по-тъпи... даже не мисля, че е нужен анализ.
Да кажем е защото сме по-умни от другите нации, дето се бодат в несвяст. Ако това е така, защо сме последни по всички показатели - неграмотност, беднотия, млади живеещи с родителите си, пълна политическа некомпетентност и т.н.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Spit-Fire написа:Добре де, мен много ме гложди един въпрос.
Другите нации имат доверие на управляващите и институциите. Тук благодарение на 30 години лъжи и измами нямаме доверие на никого, който стои по-горе от нас. Все още не се знае обаче това дали е за лошо или за добро. Виждаме как вече тези доверчивите малко по малко потъват в робство и диктатура.