Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Потребител
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от DaGa » 14 Ное 2021, 14:30

Spit-Fire написа:Всеки познава тука по 2-3 увредени от ваксините :mhihi: Това ми напомня на как всеки преди време познаваше 2-3 дето са карали ковид без тест.

Аз пък не познавам никой, увреден от ваксина. И говорим за стотици хора. На някои маняци трябва да им се забрани да пишат в темата щото само лайна излизат от пръстите им.
Аз пък имам познат починал след втората ваксина. Също така познат на 36 години - здрав ,прав си отиде миналия декември в болницата ( беше закачен на апарат). Та какво казваше ?

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2021, 14:34

steeN написа:Колко такива случаи останали инвалиди на 26 от ковид ваксина има? Аз ще ти кажа - 0.

В България ли очакваш да има при това ниско ниво на ваксинация, има ли изобщо някой ваксиниран на 26?

По света има много. Не очаквай да разбереш за тях при тази цензура и натиск.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Ное 2021, 14:39

Ма вие наистина си вярвате, че има някакъв заговор и водите някаква война :mhihi: :kuku:
Всичко, което ме интересува съм го разбрал и всеки може да го разбере. Мерси за предупреждението все пак.

sub_eleven написа:По света има много. Не очаквай да разбереш за тях при тази цензура и натиск.

Ти как разбра при тази цензура и натиск :mhihi:
Последна промяна steeN на 14 Ное 2021, 14:42, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2021, 14:41

steeN написа:Ма вие наистина си вярвате, че има някакъв заговор и водите някаква война :mhihi: :kuku:
Всичко, което ме интересува съм го разбрал и всеки може да го разбере. Мерси за предупреждението все пак.

Аз не вярвам в заговор. Вярвам в некадърността и прибързаните решения. Ваксините им са пълна трагедия. За Янсен скоро имаше изследване, че само за няколко месеца защитата пада от 92% на 3%. И другите не са много по-добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 14 Ное 2021, 14:46

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Мнение от sub_eleven » Пет, 17/Апр/2020, 8:49

В един момент ще е хубаво да осъзнаете(някои от вас), че тези не ни мислят доброто, а се опитват да ни унищожат.

Верно ли :mhihi: Ма ако не вярваш в това вече, поне е прогрес някакъв, за което се радвам.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2021, 14:48

Нали се сещаш, че не е нужно и задължително да са го планирали и да е заговор.

Кво си губя времето с вас. Ваксинирайте си и децата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 14 Ное 2021, 14:56

Spit-Fire написа:Всеки познава тука по 2-3 увредени от ваксините :mhihi: Това ми напомня на как всеки преди време познаваше 2-3 дето са карали ковид без тест.

Аз пък не познавам никой, увреден от ваксина. И говорим за стотици хора. На някои маняци трябва да им се забрани да пишат в темата щото само лайна излизат от пръстите им.
И аз си мислех същото. Не познавам и не съм чул за случай на ваксиниран приятел/познат с повече от стандартните реакции(болка в ръката, температура). Не твърдя че не е възможно, но от моята камбанария нещата са такива. Естествено, ако има(ше) такъв случай щях да съм доста по-скептичен, не отричам.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 14 Ное 2021, 15:28

3186 написа:

И аз си мислех същото. Не познавам и не съм чул за случай на ваксиниран приятел/познат с повече от стандартните реакции(болка в ръката, температура). Не твърдя че не е възможно, но от моята камбанария нещата са такива. Естествено, ако има(ше) такъв случай щях да съм доста по-скептичен, не отричам.

Аз пък познавам хора които им се отключиха автоимунни заболявания, астма и с увреждания на черен дроб след ковид. Тази седмица един клиент дойде в офиса и каза за негов служител, заразил се от детето си което е в първи клас, но продължил да си ходи на работа. Накрая починал. Днеска ми казаха и за още една жена с деца на 4 и 6 години, по същия начин продължила да ходи на работа. Накрая починала, шефа и също. Наблюдавам доста често за съжаление при хората които отричат съществуването на ковид, не се взимат никакви мерки и накрая води до фатален край.

sub_eleven написа:
steeN написа:Колко такива случаи останали инвалиди на 26 от ковид ваксина има? Аз ще ти кажа - 0.

В България ли очакваш да има при това ниско ниво на ваксинация, има ли изобщо някой ваксиниран на 26?

По света има много. Не очаквай да разбереш за тях при тази цензура и натиск.

Имам познати на 26 с ваксина, имам и познати на 22 с ваксина.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2021, 15:58

Еми нека не неглижираме нито вируса, нито ваксините, предлагам.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 14 Ное 2021, 16:03

sub_eleven написа:Еми нека не неглижираме нито вируса, нито ваксините, предлагам.

Голям процент от антиваксърите отричат и съществуването на ковида, което създава голям проблем. Нито се спазват елементарни мерки, нито когато някой е болен ходи да се тества и не си стой вкъщи. А зеления сертификат напоследък въобще не ми го искат. На проверка от страна на МВР или РЗИ също не съм бил свидетел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 14 Ное 2021, 16:50

Имам конкретен въпрос към тези колеги които са изкарали ковид, понеже тук вече доста народ писаха че са го минали. Има ли някой от вас да е бил ваксиниран преди да се зарази и ако да, в каква степен го карахте - по леко, по тежко, стигнахте ли до болница ?
А също така има ли такива които да са карали ковид и после да са се ваксинирали и колко време след боледуването го направихте
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Ное 2021, 16:52

Аз искам някой антиваксър да ми обясни, защо се получава тази разлика в числата, след като ваксината е боклук и не действа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 14 Ное 2021, 17:01

Vanqu1sh написа:
sub_eleven написа:Еми нека не неглижираме нито вируса, нито ваксините, предлагам.

Голям процент от антиваксърите отричат и съществуването на ковида, което създава голям проблем. Нито се спазват елементарни мерки, нито когато някой е болен ходи да се тества и не си стой вкъщи. А зеления сертификат напоследък въобще не ми го искат. На проверка от страна на МВР или РЗИ също не съм бил свидетел.

Голяма статистика изкара какво отричат или не анти.... Как разбираш че си болен от кихнид като обявиха гордо как може да го караш безсимптомно :) . Кое да тестваш тогава. Какво мерки елементарни като удобно се забравя как също толкова гордо обявиха заразяване през очите ;) или викаш колко повече дупки запушиш толкоз повече отговорен си към Обществото. Познавам лекари , 9 от 10 от тях в това число и такива в кихнид отделение не искат и няма да се ваксинират , всички са с имунен отговор отдавна от тоз вирус и са убедени на база на знания и опит , че е ненужно дори понякога опасно , още повече през някой и друг ден се изследват . Не са антивакси . Познавам трима младежи здрави прави ( нали така е модерно да се дават примери как точно такива Загиват от кихнид) ваксинирани . Единия ни чул малко видял , другия малко зле вкъщи все едно грип , третия в болница немалко зле . Не правя изводи просто суха статистика :). Тия бакалски сметки ( пак казвам) Неподкрепени с проучване за причините на увеличената смъртност и приписването и само на ковид си е конспирация . Вече зная за далечни познати на познати починали с ковид по статистика . Та женицата млада заедно с мъжа си го кара , той супер рисков с два стента диабет и т.н., тя здрава , отива си в болницата , той жив . Дайте логика , ковид ли е или лекарска немърливост . Та щеше ли да я спаси ваксината ? ПС: Докато пиша това гледам репортаж с лекар реаниматор от ковид отделение и ми идва да си изтрия всичко дотук . Но по дяволите това е всекидневие за болници и не ги неглижирам обаче не бъдете щрауси и погледнете картинката от по-далечко където системата влачи всички по течението с доброто и лошотията .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 14 Ное 2021, 17:16

1 ден температура и отпадналост е страшното зле след ваксина... направо края на света. Напълно нормална реакция за Астра Зенека или при някои хора втората на Файзер/Модерна, но определено не при мнозинството. А този в болницата заради какво е... от "никой не знае" или от "не искам да питам"? Много ме кефи как си вярвате.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Ное 2021, 17:34

peshehodetz написа:Имам конкретен въпрос към тези колеги които са изкарали ковид, понеже тук вече доста народ писаха че са го минали. Има ли някой от вас да е бил ваксиниран преди да се зарази и ако да, в каква степен го карахте - по леко, по тежко, стигнахте ли до болница ?
А също така има ли такива които да са карали ковид и после да са се ваксинирали и колко време след боледуването го направихте

По интересното е другия вариант - прекарал ковид и после ваксина защото има база за сравнение . Аз го карах леко "на крак " не съм лежал , два дена и бях готов . 5 месеца след това се ваксинирах . Нямах никакви странични реакции , само малко ме заболя от иглата нищо повече . Вероятно съм се заразил поне 2-3 пъти от тогава без да разбера . По едно време ми беше изчезнало обонянието преди месец , писах в темата . Не спазвам никакви мерки освен маската на задължителните места , така беше и януари тази година когато го пипнах .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата