Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2021
25
25%
2022
27
27%
2023
12
12%
2024
6
6%
2025
1
1%
2026
1
1%
2026+
28
28%

Общо гласове : 100
ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите? 2021

Мнение от blacksapphire » 10 Ное 2021, 22:38

200 е на месец за 24ч :) Има един полулегален сега до нас точно до Bike центъра на Богатица и Цветна градина / 70/ - незастроен парцел. Ако не ти е далече. :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 11 Ное 2021, 0:05

Днес мина сделката за онзи гараж в Гоце Делчев, за който споменах. Вече дори не ми се струва да съм се набутал. Толкова скачат цените постоянно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Ное 2021, 0:11

Че има ли места в буферния изобщо?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 11 Ное 2021, 0:26

sub_eleven написа:Днес мина сделката за онзи гараж в Гоце Делчев, за който споменах. Вече дори не ми се струва да съм се набутал. Толкова скачат цените постоянно.

Със сигурност не си, те скоро ще станат по-скъпи от апартаментите без майтап, особено хубавите...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Ное 2021, 6:14

DriftoMania, blacksapphire, супер сте, мерси :bchug:

Steen, има доволно, ама не дават абонамент.

И аз открих един, срещу Парадайз мол, леко претъпкан, ама безплатен :dunno:

П.С Страхотни нови блокчета са построили в Лозенец :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 11 Ное 2021, 8:28

nxn написа:
sub_eleven написа:Днес мина сделката за онзи гараж в Гоце Делчев, за който споменах. Вече дори не ми се струва да съм се набутал. Толкова скачат цените постоянно.

Със сигурност не си, те скоро ще станат по-скъпи от апартаментите без майтап, особено хубавите...

Така е, психологическите граници се пречупват според търсенето. По мои наблюдения, дори в момента повечето хора не осъзнават, че трябва да решат този проблем за себе си. Още има такива, които предпочитат още една кола да си вземат с парите за гараж.

Аз следя за още гаражи, но нищо не е излизало дори последния месец. Три квартала следя. Тези, които са по обяви са надути и не мърдат, особено пък надолу.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 11 Ное 2021, 10:01

И това с гаражите има лек, трябват паркинги при нас сега правят към 3 декара паркинг и очаквам спад в цените на гаражите :mhihi:
Единия паркинг който пуснаха от декар и нещо се наплъни за по малко от 24 ч.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Ное 2021, 10:36

След известно количество години колите ще станат непосилни за притежание от обикновения човек поради (изкуствено) завишената си цена. Сега ни облъчват, че нямало чипове р'ийш ли, нямало мат'риали, че инженеринга бил 'ного скъп, софтуерата и тя скъпа, не знам си какви глупости, та като "дойде" shared mobility-то дето са ни измислили какво ще ги правите толкоз гаражи? :ok:

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 11 Ное 2021, 10:44

DigitalExile написа:И това с гаражите има лек, трябват паркинги при нас сега правят към 3 декара паркинг и очаквам спад в цените на гаражите :mhihi:
Единия паркинг който пуснаха от декар и нещо се наплъни за по малко от 24 ч.

Това беше основната идея при въвеждането на зоните преди 15г. Уж. :mhihi: Паркинги нЕма. И парите от зоните неясно къде отиват. Гаражите, особено хубавите, могат само да им се качват цените. :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 11 Ное 2021, 10:50

Да ама в зоните пак нямаш място (местата за паркиране не се увеличават (дори намаляват в повечето случай),а просто стават платени, нямаш никаква гаранция ще е свободно да спреш, впъреки че си плащаш.

Паркинг е съвсем друго.

Гаражите държат цени ако по улиците няма места и се луташ по 1 час къде да спреш.

В зони където има свободни места гаражите са по 7-10к евра дори в София.

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 11 Ное 2021, 10:57

Казвам, че с парите, които се събират от зоните, трябваше да се строят паркинги. 7к гараж в София. Да, добре. :lol: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Ное 2021, 10:59

В София не знам да има многоетажен общински паркинг. В Пловдив не знам отколко години... ама помня, че бях в основното училище и излезе план за съседния двор + още 3-4 места из града. От 1-2 години има един :lol: Във Варна не знам как е, а в Бургас не знам дали изобщо има проблем с паркирането. Там винаги ми се е струвало широко и с пространства. За мен планово не е ок да се строят огромни комплекси, за които да се налага отделна сграда многоетажен паркинг. Но на сегашното осрано положение навсякъде... няма друг начин, освен многоетажни паркинги. Преди няколко седмици навъртях 5км да си търся място.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Ное 2021, 11:46

София е песен в сравнение с Варна откъм места за паркиране :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 11 Ное 2021, 11:48

Nickelback написа:След известно количество години колите ще станат непосилни за притежание от обикновения човек поради (изкуствено) завишената си цена. Сега ни облъчват, че нямало чипове р'ийш ли, нямало мат'риали, че инженеринга бил 'ного скъп, софтуерата и тя скъпа, не знам си какви глупости, та като "дойде" shared mobility-то дето са ни измислили какво ще ги правите толкоз гаражи? :ok:

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Винаги може да държиш зел'ту и рикий'та :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2021, 12:48

blacksapphire написа:Казвам, че с парите, които се събират от зоните, трябваше да се строят паркинги. 7к гараж в София. Да, добре. :lol: :mrgreen:

Не не, говориш за "синя зона" и "зелена зона", нали?
Онзи ден разбрах (до сега наистина нито ме е интересувало, нито ми е попадала такава информация), че всички пари от тези зони, специално в София отиват за развитие на градският транспорт :mhihi:
На теория, в момента градският транспорт в София трябва да е с индивидуални седалки тип първа класа в самолет и може би да се придвижват във въздуха.
На практика май не е така.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата