Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, stacking и т.н.

Мнение от Exclusive89 » 16 Окт 2021, 20:23

Така като чета за проблеми.. мисля, че не е добра идея да оставя ''копачката'' в България и да се прибирам в Белгия :lol: Е*аси тъпото, ако ще трябва постоянна физическа намеса.. :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Окт 2021, 20:52

zAcK написа:За момента обмислям 2 локации, много различни като тип, ама нека видим другата седмица как ще се отрази тоя update и ще реша дали да поръчам 2 броя Bobcat 300 :bchug:

И аз чакам следващата седмица, но съм намерил един Sensecap M1 EU 868.
Все още се чудя дали да съм пръв на село или в София да го слагам :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 16 Окт 2021, 20:54

У наше село има един и изкарва не лоши кинти :D Както казах на височко сме и имаме видимост към ПлоиФ, Асеновград, Куклен..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Окт 2021, 23:07

chucky написа:
ivanski_2 написа:Ясно, ами дано го оправят да, моето нещо му стана и отиде офлайн, без дори да има някой при него или тока/интернета да е спирал, четох по въпроса в нета пише да се изчака, то каквъвто и проблем да се появи пише просто да се изчака баси :mhihi: :dunno: :conf: :paranoid:
Давам му още 2-3 дни максимум и ще го флашвам наново да видим :dunno:

И моя беше така според приложението на хелиум. На диагностика си беше окей, на дашбордна на производителя също.
При мен и според дашборда е офлайн , скапана работа

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Окт 2021, 17:37

drago_pavlov написа:Все още се чудя дали да съм пръв на село или в София да го слагам :lol:

https://www.heywhatsthat.com/

В друга тема ми дадоха линк. New panorama и гледаш накъде имаш пряка видимост. При мен "пръв на село" май отпада, щото ще си говоря само със съселяни :lol: Евентуално в едното "село"... ако се появат в съседното. Дори с възможност за няколко броя при роднини из "селото"... ще има добив, ама ще е нисък. По-добре 1-2 локации с мощен добив, отколкото 5-6, които да си плащат тока.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Окт 2021, 22:42

Helium рутерите в explorer-а се увеличават с около 2000 на ден. Някои градове ще станат повече от нагъчкани от тия джаджи, така ми се струва :ok: И вероятно след това доста ще се откажат. Ама лошо няма :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Окт 2021, 2:50

Проблема е че като станат повече и им пада трансмишън скейл-а… и като ти стане 0.25 и почваш да правиш колкото за идеята… по 1-2 хелиума на месец. Нещата ще се от саморегулират и болшинството от майнърите ще се окажат на ибей на цената на распбери-то в тях.

Тая вечер чакаме ПОК 11 - нищо няма да се промени, но се надявам няколко инвалидни майнъра около мене да станат валидни щото при сегашните условия ми ги отхвърля като много силен сигнал
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 19 Окт 2021, 7:02

zAcK написа:Helium рутерите в explorer-а се увеличават с около 2000 на ден. Някои градове ще станат повече от нагъчкани от тия джаджи, така ми се струва :ok: И вероятно след това доста ще се откажат. Ама лошо няма :bchug:

Но има проблем с производствата, за рак 2 доставките бяха отказани вчера и почнаха да връщат пари на хора които чакат от 6м....

пп:При мен имаше проблем и той не беше от хелиум мрежата, а от тъпия рутер, как не ми светна още като видях какво ип ми е раздало169. ......( ...... пуснах интернет от друго място и всичко е точно синка продължава пълна пара :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Окт 2021, 9:23

ivanski_2 написа:... как не ми светна още като видях какво ип ми е раздало - 169.

Самораздало :mhihi: Вярно, как не си го догледал това :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Окт 2021, 15:13

zAcK написа:
ivanski_2 написа:... как не ми светна още като видях какво ип ми е раздало - 169.

смей се - преди много години гасихме в at&t един бродкаст сторм дето им беше съборил един датацентър от 10к квадрата натъпкан с кериър гиър- докато накрая не намерихме един dhcp на някакъв клозетен суитч дето се беше сговнясал и даваше само един адрес - 255.255.255.255/8 .....

от тогава винаги като някой ми даде адрес го гледам внимателно и него и маската.. а 169.х.х.х си е класика.

между другото на тия майнъри трябва статик dhcp lease щото ако почнат да мърдат и се троши порт форуард-а и стават рилейс и тъпо...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 19 Окт 2021, 17:56

alx написа:
zAcK написа:

смей се - преди много години гасихме в at&t един бродкаст сторм дето им беше съборил един датацентър от 10к квадрата натъпкан с кериър гиър- докато накрая не намерихме един dhcp на някакъв клозетен суитч дето се беше сговнясал и даваше само един адрес - 255.255.255.255/8 .....

от тогава винаги като някой ми даде адрес го гледам внимателно и него и маската.. а 169.х.х.х си е класика.

между другото на тия майнъри трябва статик dhcp lease щото ако почнат да мърдат и се троши порт форуард-а и стават рилейс и тъпо...

Аз зная само за банки със самопоявили се DHCP-та :mhihi: Но пак е пълна красота :mhihi: Ама то DHCP snooping-а и т.н. ги е измислил някой, дето е нямал друга работа :mhihi: И после все мрежарите сме виновни, да го еВа :ok: :help: Проблемът е в мрежата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 20 Окт 2021, 9:51

Ей най сетне и при мен се случиха нещата, та ако има някой колега с рак да не се притеснява ако трябват 5-6-7-8 дни да тръгне да работи, уж най преспективно устройство и толкова бавно...... и не само при мен е така, иначе щях да приема че аз съм си виновен, та търпение му е майката. :bchug:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Окт 2021, 15:56

сега забелязах- оправете заглавието на темата - не е stacking а staking ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 20 Окт 2021, 19:06

alx написа:сега забелязах- оправете заглавието на темата - не е stacking а staking ;)

На първата страница е staking, на следващите stacking :mhihi:

В тоя ред на мисли искам да попитам, форумът дали има някакъв плъгин, който ми коригира текста на кирилица, или нещо друго?
Много често, след като събмитна и си прочета мнението, някои думи са различни по смисъл от тия, дето съм искал да използвам :mhihi:
Има и нормални думи, ама сега се сещам за дали, че ми я пише дали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:OT:

Фък, пак го направи :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.

Мнение от Borymeckata » 20 Окт 2021, 20:43

Всичко ми е ясно вече за тия криптовалути... Без да работиш, без да даваш пари, без да четеш и без да разбираш каквото и да било - вкарваш само ония 100 лева и натам нямаш грижи - живееш си като баровец... :yes: :yes:

https://thecustomeroffers.com/359/ntkrue1/?utm_source=57164993&utm_medium=10975979&utm_content=10975979&utm_campaign=11175920&req-id=xefoumDV

Колкото си по-дърт и по-прос - толкова повече печелиш! Точно за мен работа... :bowdown: :bowdown:
Excellent! Steven is my name!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата