XAOC TUNING
Модератор: bum_bum
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Ок, но с няколко думи:
Но все пак само за предната броня ни отне 7 дни от зори до здрач (че и повече) и мноо пари.
Иначе как става:
Старата я изтърбушихме, купихме друга броня, рязахме нагаждахме, преправяхме, и после наложихме новата върху старата, закрепихме я с винтове, а ръбчето м/у двете споихме със мрежа чрез поялник. После влакнест кит и мнооооого шкурене......
Но все пак само за предната броня ни отне 7 дни от зори до здрач (че и повече) и мноо пари.
Иначе как става:
Старата я изтърбушихме, купихме друга броня, рязахме нагаждахме, преправяхме, и после наложихме новата върху старата, закрепихме я с винтове, а ръбчето м/у двете споихме със мрежа чрез поялник. После влакнест кит и мнооооого шкурене......
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Иво написа:Абе тия снимки странно ми напомнят авантиПри на ludiagsm сервиза?
ПП> а то всъщност и колата му я имало на ИвоЧак сега забелязах
хи хи

колата е хубава защото сам си я направил, по твой вкус
уникална както казваш
поздравления
моите виждания са по различни, но това няма значение
огледалата от къде ги взе? и колко струват?
а и една друга забележка от мен - прекалено е висока, може би би изглеждала по добре с едни спортни пружини но това ще ти коства комфорта /и други неща евентуално/
уникална както казваш
поздравления
а и една друга забележка от мен - прекалено е висока, може би би изглеждала по добре с едни спортни пружини но това ще ти коства комфорта /и други неща евентуално/
© написа:колата е хубава защото сам си я направил, по твой вкус
уникална както казваш
поздравления
Огледалата са 40 лева на Илиянци, обаче много трудно се пригаждат за БМВ!! Коства ми 2 дена работа и 2 парчета неръждавейка за основите.... Ако и ти изкаш, ще се договориме..

А за височината - мене и така ми е ниска.....

xaoc , отново евалата, (тука требе да има поклони, ама не мога да ги сложа са, празнуваме рожден ден...
:):):):) )
леко се повтарям , ама е пипната както требе, бравос на теб и брат ти... прост сте златна мина за човек, който знае как да иска да изглежда бу-то му..... бравос (ама да не си навирите носа, ей::):) )

леко се повтарям , ама е пипната както требе, бравос на теб и брат ти... прост сте златна мина за човек, който знае как да иска да изглежда бу-то му..... бравос (ама да не си навирите носа, ей::):) )
<br>
br
br
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хаос-нали ще дойдеш на сбирките тези дни,защото се интересувам от престилки за таксито.
Обаче не мога да се нарадвам на ентусиазма ти.Много съм горд,че тази кола е направена в БГ-като те слушам все едно чета от западните тунинг-списания-това така си направих,оново ми костваше толкова дни и усилен труда да направя итн....
Сигурно се повтарям,но макар мойте вкусове да са различни много се кефя на това,което сте сътворили-пожелавам ти да си я караш с кеф и да й се радваш още много дълго
Обаче не мога да се нарадвам на ентусиазма ти.Много съм горд,че тази кола е направена в БГ-като те слушам все едно чета от западните тунинг-списания-това така си направих,оново ми костваше толкова дни и усилен труда да направя итн....
Сигурно се повтарям,но макар мойте вкусове да са различни много се кефя на това,което сте сътворили-пожелавам ти да си я караш с кеф и да й се радваш още много дълго

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
одавна съм казал, че тази кола ЯКО ме кефи:)
само съм против лепенките на фаровете:(
ако бяха изтински вежди щеше да е доста по-добре;Р
no offence:) :P
само съм против лепенките на фаровете:(
ако бяха изтински вежди щеше да е доста по-добре;Р
no offence:) :P

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Много добре сте се справили.Можеш да си отвориш фирма за опти4ен тунинг
Колко пари ти излезна вси4ко

Колко пари ти излезна вси4ко
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
И на мене много ми харесва освен веждите. Пич вземи си купи едни много по яко ще и стоят, а и без тях е красавица
Браво на вас двамата.

Браво на вас двамата.

просто реших е вместо парите да ги дам на сиджи, с половината за материали и другата - труда ми да спестя пари, и да го направя по мой вкус и без да имам забележки върху себе си
А ако в сиджи са такива цените, значи са реални. Просто можеш да сметнеш колко материали отиват за направата на нещо такова, плюс твоят труд за 10дни (сметни за колко работиш на ден ти)

А ако в сиджи са такива цените, значи са реални. Просто можеш да сметнеш колко материали отиват за направата на нещо такова, плюс твоят труд за 10дни (сметни за колко работиш на ден ти)

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4