Click here!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Click here!
Така,понеже е доста важно за мен,а "извън темата' се чете от доста хора,ще задам проблема си и тук
Някой от вас запознат ли е от близо или може би има някой приятел,който да се занимава активно с нещо свързано с кадидат-студентската кампания?
За СУ става въпрос и литература...Нямам възможността лично да се заема с този проблем,така че търся алтернативни начини!
Или в темата,може и на ЛС
Благодаря

Някой от вас запознат ли е от близо или може би има някой приятел,който да се занимава активно с нещо свързано с кадидат-студентската кампания?
За СУ става въпрос и литература...Нямам възможността лично да се заема с този проблем,така че търся алтернативни начини!
Или в темата,може и на ЛС

Благодаря
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Click here!
Slavi_m написа:Или в темата
Благодаря
Дайте у темата че и на мен ми е интересно

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Слави, чак сега виждам темата.
Сега ще ти прата ЛС,че имам нещо в предвид обаче да знаеш,че не е много сигурно
Сега ще ти прата ЛС,че имам нещо в предвид обаче да знаеш,че не е много сигурно

Tux0 Ca !

Не разбрах точно какво те интересува.
Ако става дума за балове и подобна информация - на страницата на софийския има инфо за последните КСК заедно с балове, приети и темподобна информация тук.
Бих ти дал един съвет, ако си се насочил на 100 към СУ внимавай коя специалност избираш.
Икономическите специалности са светлинни години назад от УНСС(твърдение, което няколко уважавани от мен личности са ми споделили и след изкарани семестри в СУ и местене в УНСС).
Филологиите също са яко зле, или поне немската филология която аз записах и бързо отписах .
Иначе СУ има силно право доколкото знам аз.
Но така или иначе май не ти помогнах въобще защото не чаткам какво те интересува.
Успех.
Ако става дума за балове и подобна информация - на страницата на софийския има инфо за последните КСК заедно с балове, приети и темподобна информация тук.
Бих ти дал един съвет, ако си се насочил на 100 към СУ внимавай коя специалност избираш.
Икономическите специалности са светлинни години назад от УНСС(твърдение, което няколко уважавани от мен личности са ми споделили и след изкарани семестри в СУ и местене в УНСС).
Филологиите също са яко зле, или поне немската филология която аз записах и бързо отписах .

Иначе СУ има силно право доколкото знам аз.
Но така или иначе май не ти помогнах въобще защото не чаткам какво те интересува.
Успех.
А мне бы быть ветром
И за твоим голосом лететь
А мне бы быть морем
И на твой берег смотреть
А мне бы быть морем
И на твой берег смотреть
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
spookyy написа:Съжалявам, че може би развалям малко темата, но и аз търся алтернативи, но за УНСС, че с тези тестове тази година... Всеки твърди, че било "Утре носете съответната сума", но без да познаваш хората не става, а точно познанствата в тази среда ми липсват. Та ако някой знае нещо...
Аз също търся...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Е толкоз ли не можете да седнете малко да поучите.Защото тестовете са много добре измислени и не ти се налага да зубриш теми,ами всичко ти е до логика и знания 

Tux0 Ca !

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
SpUd3r написа:Е толкоз ли не можете да седнете малко да поучите.Защото тестовете са много добре измислени и не ти се налага да зубриш теми,ами всичко ти е до логика и знания
Ти баш не го казвай това за ученето

ТДС - Турбо Див Селянин
SpUd3r написа:Е толкоз ли не можете да седнете малко да поучите.Защото тестовете са много добре измислени и не ти се налага да зубриш теми,ами всичко ти е до логика и знания
Принципно и аз така мислех, докато не седнах да се готвя и то не сам, но и с учители... Не знам дали си виждал примерни тестове или пък официалните сборници, но тестовете бих казал, че граничат с абсурда. Страшно много информация, а пък въпросите са крайно конкретни. Така че аз съм "седнал" да уча, но за съжаление, не виждам друг вариант освен да "стана" и да търся други "входове". Но нека не размиваме темата на човека все пак, на първо време тя е за СУ, пък ако някой знае нещо за УНСС да пише...
Ами миналата КСК 2006 последния ден преди изтичането на срока за записване за изпитите ми предлагаха задачите от изпита в УНСС за 200 кинта или подобна цифра беше.
Абе в момента не съжалявам, че не се възползвах.
Бих могъл да проверя дали има пак някакви такива опции ако някой има интерес и съответно ако човекът който ми предлагаше е в България още.
Бих могъл да проверя дали има пак някакви такива опции ако някой има интерес и съответно ако човекът който ми предлагаше е в България още.
А мне бы быть ветром
А мне бы быть морем
И на твой берег смотреть
А мне бы быть морем
И на твой берег смотреть
newcomer написа:Ами миналата КСК 2006 последния ден преди изтичането на срока за записване за изпитите ми предлагаха задачите от изпита в УНСС за 200 кинта или подобна цифра беше.
Аз лично имам такъв интерес и ще съм АДСКИ благодарен ако може да провериш, че вече почвам да се отчайвам...

Обещавам да потърся телефона тези дни, но както казах не обещавам нищо просто защото не съм сигурен, че човекът е в България.
Бих ви посъветвал обаче да не се възползвате от такива предложения, а да пробвате със собствени сили.
По-удовлетворително е хаха.
Мен самия ме приеха в СУ напук на факта, че не бях учил изобщо, и лев не дадох за уроци, пък накрая взех, че го изкарах изпита по немски.
Личното ми мнение е, че всичко е до нагласа
Пък и ако ще кандидатстваш сега казарма принципно не те грози(много хора записват само за да отметнат историите със старшините и тн хаха).
има си всякакви опции с прехвърляния между факултети и университети.
Така или иначе ще видя но пак - не съм сигурен, че човекът е в БГ.
Бих ви посъветвал обаче да не се възползвате от такива предложения, а да пробвате със собствени сили.
По-удовлетворително е хаха.
Мен самия ме приеха в СУ напук на факта, че не бях учил изобщо, и лев не дадох за уроци, пък накрая взех, че го изкарах изпита по немски.
Личното ми мнение е, че всичко е до нагласа

Пък и ако ще кандидатстваш сега казарма принципно не те грози(много хора записват само за да отметнат историите със старшините и тн хаха).
има си всякакви опции с прехвърляния между факултети и университети.
Така или иначе ще видя но пак - не съм сигурен, че човекът е в БГ.
А мне бы быть ветром
А мне бы быть морем
И на твой берег смотреть
А мне бы быть морем
И на твой берег смотреть
15 мнения
• Страница 1 от 1