България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Вероятно точно това се и случва. Не бях се замислял, че по тая причина не може да е нямало някъде, някога колона, забавена и поради мен самия. Въйййййй 
От време на време трябва да се замисля човек повечко и да не му знае много балалайката, сега визирам себе си

От време на време трябва да се замисля човек повечко и да не му знае много балалайката, сега визирам себе си

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
За синдрома на новобранеца / неопитният , спека / не сте ли чували , надолу върху спирачките , нагоре газ ...Другата ситуация - газ на правата , преди завоя почти спираме....
Ама пуста толерантност
,стискам зъби и псувам наум...

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Поздрави за самурая с Е91 6511 и номер от събор 32(или 5)66, от сребристта Фабия мк1 с рейките на покрива!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Преди около 2 седмици имаше случай с бой и смърт заради паркомясто. Е, снощи се разигра и същото пред блока. Факт е, че местата са кът, а един е паркирал така, че е запушил, но не изцяло едно свободно. Тръгва един комшия да паркира там, ама явно и неговите възможности са толкова, че не може. От там се почва свирене, викане, заплахи тип "ей ся го закачам за джипа". В крайна сметка собственика на колата се показа на терасата, но тотално отказа да слезе и премести колата. Последваха и изразите "Аре слезни бе", "Ела ти се качи бе" и т.н. В крайна сметка онзи слезе и като заплющяха едни шамари, едни псувни, едно чудо. А имаше две свободни места, но нашия беше решил, че точно там ще спре.
Както някой беше казал преди това - приматска история.
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Без малко и мен да ме вкарат в същия сценарий днес
Дзвери ми се чичака, репликирах го, ама си викам на бой не налитам. Накрая и той се успокои. Не е приятно за егото, ама не съм нинджа и не мога да си оправям така проблемите..
Във Варна съм и допускам, че софийската табела на колата го е провокирала допълнително, ама това е само мое предположение
П.С. не бях направил нищо нередно, паркирал бях срещу къщата му, ама не можел да маневрира
Домакините ми казаха, че не му е сефте 

Дзвери ми се чичака, репликирах го, ама си викам на бой не налитам. Накрая и той се успокои. Не е приятно за егото, ама не съм нинджа и не мога да си оправям така проблемите..
Във Варна съм и допускам, че софийската табела на колата го е провокирала допълнително, ама това е само мое предположение
П.С. не бях направил нищо нередно, паркирал бях срещу къщата му, ама не можел да маневрира

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
randity написа:Преди около 2 седмици имаше случай с бой и смърт заради паркомясто. Е, снощи се разигра и същото пред блока. Факт е, че местата са кът, а един е паркирал така, че е запушил, но не изцяло едно свободно. Тръгва един комшия да паркира там, ама явно и неговите възможности са толкова, че не може. От там се почва свирене, викане, заплахи тип "ей ся го закачам за джипа". В крайна сметка собственика на колата се показа на терасата, но тотално отказа да слезе и премести колата. Последваха и изразите "Аре слезни бе", "Ела ти се качи бе" и т.н. В крайна сметка онзи слезе и като заплющяха едни шамари, едни псувни, едно чудо. А имаше две свободни места, но нашия беше решил, че точно там ще спре.
Има го и другия момент с паркоместата.
Аз отивам и виждам, че човек е спрял не както трябва и аз спирам до него.
След това той си тръгва и излиза, че аз съм спрял нарочно върху 2 паркоместа.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Трима загинали, от които две дечица и трима ранени, след като шофьор на тир се е мислил за ВРЦ шампион в населено място. На претоварен тир
В бълХария дори с най-големия СУВ да си, пак не е безопасно. Само с танк може да имаш някакъв шанс, но е относително...
Буквално Волвото е разпръснато на парчета из градинката
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/trima-zaginali-sred-koito-dve-deca-pri-katastrofata-v-ajtos.html

Буквално Волвото е разпръснато на парчета из градинката

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/trima-zaginali-sred-koito-dve-deca-pri-katastrofata-v-ajtos.html
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
zAcK написа:шофьор на тир се е мислил за ВРЦ шампион в населено място. На претоварен тир
Е такива подобни НЕЩАСТНИЦИ ме изкарват извън нерви и направо откачам като ги видя какво правят на пътя. Мести няколко десетки тона желязо и го мести все едно си кара TDI-то

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
zAcK написа:Трима загинали, от които две дечица и трима ранени, след като шофьор на тир се е мислил за ВРЦ шампион в населено място. На претоварен тир![]()
![]()
![]()
В бълХария дори с най-големия СУВ да си, пак не е безопасно. Само с танк може да имаш някакъв шанс, но е относително...
Буквално Волвото е разпръснато на парчета из градинката![]()
![]()
![]()
не знам какво да кажа...

руска рулетка
https://vtorifront.bg/article/ruenskoto ... KbwHjlqhps
---------------------------------------------------------
ето една от причините за смъртност на пътя в България
https://dizzyriders.bg/post/9130/piyan- ... age=455964
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
До зак. Хайде повече уважение към държавата! Катастрофи с жертви стават навсякъде по света!
Горката жена. Да загуби за миг цялото си семейство. Дано близките и и помогнат да превъзмогне трагедията.
Горката жена. Да загуби за миг цялото си семейство. Дано близките и и помогнат да превъзмогне трагедията.
Как се превъзмогва такова нещо!?
Куцо и сакато почнаха да карат от глад за кадри.
И като във всичко друго последиците ги отнасяме всички ние.
Но тука е така...
Куцо и сакато почнаха да карат от глад за кадри.
И като във всичко друго последиците ги отнасяме всички ние.
Но тука е така...
Единственото решение е такива да ги дават за пример/назидание със някакви сериозни присъди и кръвнини на които се дава голяма гласност в пресата. И ще се отучат…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Преди да пишете малко мислете . Камиона е бил с неизправни спирачки и това е причината за високата скорост надолу по баира . Там постоянно стават катастрофи с камиони и пътя е главния фактор за масата инциденти .
Същия случай го има тука във Варна , срещу ВиК имаше една къща тя вече разрушена но за 30 и кусур години е събаряна поне 3 пъти от камиони които се спускат от каменар . Прегряват им спирачките по баира и като стигне долу до ВиК не могат да вземат завоя и се блъскат в тая къща . За какви джигити и превишени скорости се плямпа в случая като има официално изявление на полицията че е техническа неизправност тоя случай в Айтос
Същия случай го има тука във Варна , срещу ВиК имаше една къща тя вече разрушена но за 30 и кусур години е събаряна поне 3 пъти от камиони които се спускат от каменар . Прегряват им спирачките по баира и като стигне долу до ВиК не могат да вземат завоя и се блъскат в тая къща . За какви джигити и превишени скорости се плямпа в случая като има официално изявление на полицията че е техническа неизправност тоя случай в Айтос

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Моя пост важи. Да се нсмери които е отговорен за катастрофата-шофьор, техническо лице, фирма, арменския поп…. Винаги има виновен.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Държавата, че те дере като агне какъвто и бизнес да подхванеш, а същевременно е неспособна да организира едно нормално протичане на нещо толкова просто като техническа инспекция...?