България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Няма заяждане просто това че имаш късмет , не значи че можеш да караш , а с това което правиш ти гарантирам че рано или късно ще има сериозни последствия , дано са само за твоя сметка , остани здрав и моля те не шофирай извън КанадатаBMW_POWER написа:ivanski_2 написа:Да освободиш платното при първа възможност!
Ето къде е ключа от бараката.
ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ
Останалото е жалък опит за заяждане. От 2004г насам имам само един инцидент по моя вина. Последните пет години карам ежедневно поне 100км градско и повЕрвай ми, знам какво говоря. За твое инфо, най-високата ми регистрирана скорост по GPS отсам водата е 126км/ч. Имам и два тикета за неправилно паркиране отпреди 2010г.
Нещо друго да ме учиш как да карам?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Аз ако съм инструктор и го видя тоя сетъп, сменям си памперса и отказвам да се кача при тази кака 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ей ти една дето няма да пита направо ще ти скъса ританките ...само направо може ама ти няма да и търсиш кусури я ..
https://www.youtube.com/watch?v=mk1_YLlC9xc

https://www.youtube.com/watch?v=mk1_YLlC9xc
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
пак се прибрах от морето... и понеже знам, че бъркам в дупенцата на някои пак ще напиша... Созопол - София 3 часа и 30 минути...
Движение - рехаво, само селяците се бях натрупали в лявата лента преди София (Ихтиман насам) та се наложи да въдворявам ред
Сигурен съм, че французите и австрийците (не бяха чалмички) не карат в ляват лента като са си по държавите, но в нашата кочинка се правят на играчи... и двамата се стреснаха (да кажем) ... след като се прибрах чатнах, защо е рехав трафика (утре ще е мазаляка)...
пропуснах ли да кажа, че супер много ме дразнят всички които дават зор из града... майка Ви
Движение - рехаво, само селяците се бях натрупали в лявата лента преди София (Ихтиман насам) та се наложи да въдворявам ред

Сигурен съм, че французите и австрийците (не бяха чалмички) не карат в ляват лента като са си по държавите, но в нашата кочинка се правят на играчи... и двамата се стреснаха (да кажем) ... след като се прибрах чатнах, защо е рехав трафика (утре ще е мазаляка)...
пропуснах ли да кажа, че супер много ме дразнят всички които дават зор из града... майка Ви

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Ама само не си мисли, че България е единствената аномалия за скъпи вещи подарени от първенюта на рантутници!zAcK написа:alekangg написа:Ами то няма как да е нормален, дори Бил Гейтс и подобни не купуват такива коли на децата си за 18 годишнината.
Вече на територията, както и нагоре до Русия включително е друга бира
Една от причините, поради които ще си останем най-зле в ЕС. По всичко.
И реално търсещите нормален живот никога няма да спрат да се евакуират от тая помийна яма бълХария...![]()
Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз в понеделник направих трип из няколко прохода.... пустата селска чест, зор да не те изпреварят затрива доста хора по пътищата, по-специално тия дето ти дават самокатастрофиралите я в канавка, я в дере или дърво
На връщане към София в Искърското дефиле един бунак, натоварил цялото семейство в комбито на няколко пъти щеше да приводнява колата

На връщане към София в Искърското дефиле един бунак, натоварил цялото семейство в комбито на няколко пъти щеше да приводнява колата

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Именно това визирахме със Зак. Семейното возило се е превърнало в звяра на пътя.
Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
На път за морето останах изумен. Опел Корса от най-старите ми присвятка къси дълги докато изпреварвам тир със 130 на магистралата, не разбрах защо.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Това си е достойно постижение за Опел, да е в движение и да е устоял на ръждата близо 30+ години. Първите бяха едни ръбести от 80те.
Вчера ходих до Вакарел и обратно и на връщане една Корса от тези зализаните от 90те, започна да натиска някакъв бус и още на тръгването да се прибира се опита да се шмугне между него и мантинелата. Там имаше нисък бордюр, сигурно да спира водата да не прави потоци през лентите. Та се удари няколко пъти с борда на гумите и отскочи. Резулта беше, че там имаше дребни камъчета и всичко това изчатка по предницата ми. А никой не го натискаше или притесняваше, а и бях с Шкодата. Все пак после му зачетох един дълъг клаксон, да знае че си е отнесъл едни благопожелания.
Вчера ходих до Вакарел и обратно и на връщане една Корса от тези зализаните от 90те, започна да натиска някакъв бус и още на тръгването да се прибира се опита да се шмугне между него и мантинелата. Там имаше нисък бордюр, сигурно да спира водата да не прави потоци през лентите. Та се удари няколко пъти с борда на гумите и отскочи. Резулта беше, че там имаше дребни камъчета и всичко това изчатка по предницата ми. А никой не го натискаше или притесняваше, а и бях с Шкодата. Все пак после му зачетох един дълъг клаксон, да знае че си е отнесъл едни благопожелания.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
bioz написа:На път за морето останах изумен. Опел Корса от най-старите ми присвятка къси дълги докато изпреварвам тир със 130 на магистралата, не разбрах защо.
Да се мръднеш и да излита, да започва да лити, как защо!!!

P.S. Давай им път на такива, че ще им трябват после 20-30 км. да се засилят пак

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Някои бройки опел калибра вървят бая по мои наблюдения , мен ме е изпреварвала такава както си карам с 220 и не можах нищо да направя повече освен да гледам . Не ми е присветвал ..

Аз преди няколко дни наблюдавах как Х6М каращо с около 150 беше застигнато от Фокус МК1 приближаващ със 180 поне. След малко навиране в бронята на Х-а и къси/дълги, лява лента му беше освободена и Фокусът(не беше СТ) продължи да "лети".