Ето откаде BMW са откраднали дизайна на E30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
3XX написа:ако трябва да съм честен , "хлопел" както наричате .....е във всъщност една доста по-бърза и по-пъргава кола от БМВ (сега за новите модели не мога да го твърдя )колкото и да си ги харесваме, за здравина няма да говора защото и 2-те марки сравнени с здравината на Ауди и Мерцедес просто дишат прахоляк, аз лично си купих БМВ защото нямам в момента по големи възможности и определено е по-добро решение от Опел на тези пари. А това кои на кои е открадна дизайна е просто наи глупавото нещо за което сте спорили някога в този форум. Та от Е30 става единствено М-ката . Другото си е чиста проба цъкалка с водовъртеж в резервора.За Опел пак няма какво толкова да кажа има само един модел дето става и това е Сенатор 2.3 24 и то трябва да е пипнат много. Това си оства моето мнение и впечатление от тези 4 марки коли, за останалите не си струва и да се говори.
Ти си знаеш най-добре кое става и кое не, особенно за М-ките гледам си голям спец, явно си карал всички модели на Е30 и за туй така говориш!
Пък за здравината на Е30 и дума да не става

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

виж ,ти си ме разбрал погрешно
карал 1-2 М-ки което не ме прави спец , отделно споменах че това е моето мнение, но пък съм подкарвал се някоя друга колица , не се правя на много тежък , питаи Венци той ще ти каже.Но БМВ нямат модел (заводски с изключение на 2.0 16) дето да не е М и да пада под 9 сек. Но с теб точно не ми се спори:) главно щото тва не е спор за мен а споделяне на мнение.

Всичко под 200 hp е цъкалка.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Не спориме, просто си споделяме
Тия 9 секунди за каква дисциплина ми говориш? за 400 метра ли
То няма фабрично кола да пада под 9 сек на 400 метра
Или за друго говориш?
А не знам и за кой Венци говориш та да го питам

А не знам и за кой Венци говориш та да го питам

Последна промяна Дилян Пенчев на 30 Яну 2007, 20:12, променена общо 1 път

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Абе приятел,да си чувал BMW да слагат мотор от ОПЕЛ на автомобилите си.Сигурно знаеш обаче какъв е двигателя на OMEGA B 2,5 L TURBODIZEL
,и че са толкова неспособни да си правят мотори,че вземат от isuzu/1,5l d/,FIAT/1,9L MULTIJET/ и т.н..Тук вече трябва да млъкнеш,че и на мен не ми се занимава с глупости...

- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Ще започна с това, че в момента карам астра и ще продължа с това, че не съм изпитвал такова влечение към кола /което всъщност си е куп желязо със сложен механизъм, което е широко признато като голяма революция в набора от инструменти на бита/ както когато за първи път седнах в Е-30 - 318 ИС- пълни екстри за модела без кожа- климатици, беци, всичко. Тогава си казах, че не винаги е важно да караш БМВ, понякога е изгодно и се налага да се метнеш и на друга марка- пък и защо да робуваме, но някой ден аз отново ще си взема баварски звяр- защото нещо вътрешно те изглождва. Що се отнася до опела съм много доволен от астрата, която карам като икономическа изгода и като оборудване, но БМВ е друго. А кой от кого е крал дизайн е като да спорите от кого мъжът се е научил да пикае прав /бе малко неточно сравение, ама все пак/- така че ще кажа, че всичко там-- сравнявания, налгане на снимки, мерене на..... е просто чист вид комплексарщина. И като гледам темата се е превърнала изцяло в "Опел срещу БМВ", а не бива, по не тук, а и не сега. Нека всеки кара каквото реши, без друг да му бърка избора.
Е30 няма нищо общо по дизайн с чукундура на снимката. Вижте елегантността на вратата на двувратката и грозотата на тази, на която единствено прилича вратата на двувратката на Асконата. Вглеждах се много в снимката, но не разпознах марката. Все пак мисля, че не е Опел Аскона. Бихте ли я обявили, за да знаем на коя кола не прилича БМВ Е 30.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Ако обичате без обиди! Човека спазва приличен тон и не е обидил никой! Моля Ви взимайте пример от такива хора! Не започвайте с обидите че ще се развали темата!
Едит: Дилян Пенчев
П.С. Ако имаш относно промяната на мнението ти - въпроси приемам на ЛС!
Едит: Дилян Пенчев
П.С. Ако имаш относно промяната на мнението ти - въпроси приемам на ЛС!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Ква тема е това бе,това си е жива простотия,а пък кой се е засегнал толкова много,обиден бил-от какво?Нещо не разбирам,това форум на BMW ли е?
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Дилян Пенчев написа:Не започвайте с обидите че ще се развали темата!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Може да е всичко, не ме разбирайте погрешно, но защо се връзвате на хора който седят и се опитват да ви дразнят нарочно и вие се пенявите и се почват с обидите!
Може да е БМВ форум, но който и да е от хората в такъв спор ако започне да използва обиди ще бъде предупреден!
Аз също не мисля че Е30 са крали дизайна от тая кола, но в таквъ спор двете страни си знаят свето и се опитват да убедят противника в правотата си, но никога не се получава
И почти винаги стават скандали и заключвания на теми!
За това пак ви моля нека спазваме добрия тон както го правят всички, за да не се караме и дърпаме излишно!
П.С. Исках да видя колегата 3ХХ какво има в предвид в горното си мнение ама го няма и изчезна, иначе ми е най-лесно да я заключа и се престава със простите теми! Въпроса е че тръгнахме да приказваме интересни неща, ама ... събеседника изчезна
Може да е БМВ форум, но който и да е от хората в такъв спор ако започне да използва обиди ще бъде предупреден!
Аз също не мисля че Е30 са крали дизайна от тая кола, но в таквъ спор двете страни си знаят свето и се опитват да убедят противника в правотата си, но никога не се получава

За това пак ви моля нека спазваме добрия тон както го правят всички, за да не се караме и дърпаме излишно!
П.С. Исках да видя колегата 3ХХ какво има в предвид в горното си мнение ама го няма и изчезна, иначе ми е най-лесно да я заключа и се престава със простите теми! Въпроса е че тръгнахме да приказваме интересни неща, ама ... събеседника изчезна

Колеги, не мога да разбера какво обидно сте намерили в публикацията ми. Претендирам да съм възпитан човек и рядко обиждам с причина, а без причина - никога волно. Ако неволно съм използвал дума или израз, който е обиден, моля да ми го покажете и се аргументирате и съм готов да се извиня. Ако думата "чукундур" е тази, тя е синоним на наименованието на характерен зеленчук с характерни форма и цвят - ряпа, на която и по цвят, и по форма прилича показаното возило, което за някой има някаква прилика с БМВ. да се засегне от това сравнение обаче има право само главния дизайнер на неидентифицирания метален, може би и движещ се субект, който навярно не е авторът на темата от форума. А прикачването на прозвища в автомобилостроенето е започнало отдавна и никой до сега не се е обидил. Може би е започнало от Форд Т - Ламаринената Лизи, след това Войнишкият хляб на Ханомаг, спомнете си Бръмбърът на Фолксваген, Грозното пате на Ситроен 2 ЦВ, Слонът на Мерцедес 140. Ами Пръдливият /предизвиквате ме да употребя израза/ Ханс - Вартбург, и нито един собственик на Вартбург не се е разсърдил, Сапунерката Трабант - всичките не особено галантни галени имена. А иначе и аз съм за добър тон в общуването във форума и най - малко съм привърженик да се нарушава. За чест на членовете на общността БМВ, не съм и попадал на сериозно негово нарушаване. Смятам, че и занапред ще общуваме така.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Диляне, ти модератор ли си или лукова глава
Това е БМВ форум - тоест място, където пишат хора, които харесват БМВта. Опелджийте си имат форум - там да си реват, колко подло БМВ са им откраднали дизайна на асконата и са направили по нея Е30
Тук всички ще им се нахвърлят и ще бъдат прави. Като не им харесват БМВтата - да палят и с 200 към http://www.opelclub-bg.com/forum/

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
viper написа:Диляне, ти модератор ли си или лукова главаТова е БМВ форум - тоест място, където пишат хора, които харесват БМВта. Опелджийте си имат форум - там да си реват, колко подло БМВ са им откраднали дизайна на асконата и са направили по нея Е30
Тук всички ще им се нахвърлят и ще бъдат прави. Като не им харесват БМВтата - да палят и с 200 към http://www.opelclub-bg.com/forum/
Може и да съм лукова глава - мен също не ме кефи като някой се заяждат, но пък последното нещо което ре редно да правим е да седим и да се псуваме!
Мисля че е признак на лошо възпитание да седим и да ругаем, нека дадем добър пример - все пак няма да се излагаме!
Както добре виждаш лесно може да теглиш по една майна и от там се почва една дълга и широка на която и знаем ясно края! Заключена тема и пак просташки изказвания!
Не мисля че ни прави на нас част да обръщаме внимание на плоски заяжданици и за това помолих да се спазва добрия тон! Щото има хора който само сейр чакат!
Мисля че не е местото точно в тая тема да се разправяме за това!
Точно за това има ЛС - да си решаваме личните въпроси извън публичните теми!
Смятам че няма какво повече тук да се добави освен някоя глупост!

58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4