Нагъл Бакшиш
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Paul_Oakenfold
- Потребител
-
За тва навсякаде в бг с двата мои най-верни приятели казват се макаров и валтер(може и калашников ама малко голям и няма каде да го скрия:)!!!!!!!!!Иначе в бг бакшишите са големи простаци ама патронче има за всеки:) Абе вернмо що не се заредите с поедин пистолет хем ще ви е по-спокойно хем по-сигурно:)!!!
Hot Rods that's another story!!!!!!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Paul_Oakenfold написа:бакшишите са големи простаци ама патронче има за всеки:) Абе вернмо що не се заредите с поедин пистолет хем ще ви е по-спокойно хем по-сигурно:)!!!
Да, и после трябва да го лежиш в панделата. М/у другото има голями простаци, но има и доста свестни хора. Аз лично преди около две години попаднах на много свестен и интелигентен човек, от тогава само с него си пътувам из софия като ми се наложи. Имал е доста възможности да ме натовари защото ме е прибирал в пиян като дъска, но никога не се е правил на циганин

- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
Paul_Oakenfold написа:За тва навсякаде в бг с двата мои най-верни приятели казват се макаров и валтер(може и калашников ама малко голям и няма каде да го скрия

ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Който живее в люлин знае колко е разстоянието от кооперативния пазар до люлин 10 излиза около лев4е а един ми каза 3 лева аз му се развиках и се изкарах някав връзкар и казах 4е ще му спрат лиценза
и си минах без пари 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2