УЖАСНО МНОГО СЕ РАДВАМ - МЕРЦЕДЕС СЕ САМОНАСРАХА !!!
Модератор: Общи модератори
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Субтитрите са готови, качих ги в unacs.subs.bg , но ще бъдат видими след одобрението от администратор. Кажете къде да ги кача, за да могат да се теглят? Или да ги пратя на някой администратор, да ги сложи на хостинга?
Sve, за разликата между тунела и халето ще разбереш като изгледаш репортажа със субтитри, той човека обяснява;)
Sve, за разликата между тунела и халето ще разбереш като изгледаш репортажа със субтитри, той човека обяснява;)
Митко Ганчев написа:Субтитрите са готови, качих ги в unacs.subs.bg , но ще бъдат видими след одобрението от администратор. Кажете къде да ги кача, за да могат да се теглят? Или да ги пратя на някой администратор, да ги сложи на хостинга?
много мерси за субтитрите..интересно предаване

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ау супер, качили са ги! Вече съм горд от себе си, утрепах 5-6 часа и поне един човек ги е гледал! Ето и линка:
http://subs.unacs.bg/get.php?id=29491
Някои изречения не са дословно преведени, но съм се постарал да няма смислови разминавания. От аматьор толкова;)
Моля да се обърне специално внимание на последния ред (превод:...)
http://subs.unacs.bg/get.php?id=29491
Някои изречения не са дословно преведени, но съм се постарал да няма смислови разминавания. От аматьор толкова;)
Моля да се обърне специално внимание на последния ред (превод:...)

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Мерси много за субтитрите
Ето Ви и директен линк,от където да ги теглите http://subs.unacs.bg/get.php?id=29491

Ето Ви и директен линк,от където да ги теглите http://subs.unacs.bg/get.php?id=29491

Tux0 Ca !

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Alexi написа:линка не работи нещо ...
На търсене като напишеш Nebelcrash излизат;) Ако некой нещо хич не може да ги дръпне, мога да ги пратя и на мейл;)
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Еееееееее, най ги обичам разбирачите.
Защо всички не са кат оня пича от Сааб форума. Дойде, поздрави ни, пусна готин линк с БМВта и това беше . . .немаше глупости, немаше БМВ туй, БМВ онуй . . жив и здрав да е, евала му правя.
А за другите . . . докато вие си губите времето да гледате класациите коя кола най много продава, ние си гледаме оборотомера . . . и пътя през страничните джамове . . . такаче
Защо всички не са кат оня пича от Сааб форума. Дойде, поздрави ни, пусна готин линк с БМВта и това беше . . .немаше глупости, немаше БМВ туй, БМВ онуй . . жив и здрав да е, евала му правя.
А за другите . . . докато вие си губите времето да гледате класациите коя кола най много продава, ние си гледаме оборотомера . . . и пътя през страничните джамове . . . такаче

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Bustter
- младши ентусиаст
-
WeiSTD написа:Еееееееее, най ги обичам разбирачите.
Специално за вас:
http://youtube.com/watch?v=aTNFBv7Djco
http://vid.data.bg/1k97e9em#vid - Луд луд!!! Тоя със жилтата М3ка просто е луд!

От фена на "другата" марка, притежаващ Е36ца и...

p.s. Не съдете прекалено бързо!
Митко Ганчев написа:Sve, за разликата между тунела и халето ще разбереш като изгледаш репортажа със субтитри, той човека обяснява;)
Приятелю,
Репортажа съм го гледал както трябва, вярвай ми

Ти не разбра какво се опитах да кажа...
Според мен една система която е потенциално опасна тябва да работи при всички условия които са нормални за употреба и на самия автомобил! Не може да ме убеждава някой че е нормално системата да не сработи при "някакви" условия, които шофьора не е в състояние да види/оцени при нормално шофиране: това е тунел - работи, това не е тунел - не работи.
Накратко - или работи винаги, или не се въвежда в експлоатация!
- Bustter
- младши ентусиаст
-
Sve написа:Митко Ганчев написа:Sve, за разликата между тунела и халето ще разбереш като изгледаш репортажа със субтитри, той човека обяснява;)
Приятелю,
Репортажа съм го гледал както трябва, вярвай ми
Ти не разбра какво се опитах да кажа...
Според мен една система която е потенциално опасна тябва да работи при всички условия които са нормални за употреба и на самия автомобил! Не може да ме убеждава някой че е нормално системата да не сработи при "някакви" условия, които шофьора не е в състояние да види/оцени при нормално шофиране: това е тунел - работи, това не е тунел - не работи.
Накратко - или работи винаги, или не се въвежда в експлоатация!
Е вече нали работи..
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Според мен, наи-голямата грешка на Мерцедес в случая е, че са искали да направят филмчето атрактивно, но на практика лажат зрителите с тая даска. Иначе сам склонен да вярвам, че системата наистина работи при всякаква патна обстановка, и че каквато и да било ситуация от реалния живот не наподобява това хале, все пак един господ знае какви железа има набутани там!
А че не трябва да се пуска не сам сагласен, в краина сметка тя само подпомага човека, според мен в наи лошия случаи може да не помогне, но не и да навреди. Всичко зависи някак от околната среда, и в самолета те карат да си спреш телефона, но това не значи че самолета не трябва да влиза в експлоатация нали?

- Bustter
- младши ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:Според мен, наи-голямата грешка на Мерцедес в случая е, че са искали да направят филмчето атрактивно, но на практика лажат зрителите с тая даска. Иначе сам склонен да вярвам, че системата наистина работи при всякаква патна обстановка, и че каквато и да било ситуация от реалния живот не наподобява това хале, все пак един господ знае какви железа има набутани там!А че не трябва да се пуска не сам сагласен, в краина сметка тя само подпомага човека, според мен в наи лошия случаи може да не помогне, но не и да навреди. Всичко зависи някак от околната среда, и в самолета те карат да си спреш телефона, но това не значи че самолета не трябва да влиза в експлоатация нали?
Чакаи сега нали, казаха че били забравили да предупредят шофьора че системата е изключена? Немския ми е като китаиски и гледах само удара...:
http://youtube.com/watch?v=EZD8STpUpCo
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-