Диференциал Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Диференциал Е90
Здравейте колеги! Предстои ми смяна на диференциала, но надписите по него ме объркват. Ако някой ми каже за какво става дума ще съм благодарен. На стария има 2 надписа +GF+HE HP07480/2 3 и 7 515 438. В realoem.com излиза 33107524318. Колата - Е90, 318i, 129кс. ,2007г.
Re: Диференциал Е90
Забравих да добавя ,че тези надписи се виждат на диференциала като легна под колата без да е свален.
И сам да си продължа темата
Препоръчайте ми майстор за ремонт на диференциала. Оказва се труден за намиране втора употреба.
Препоръчайте ми майстор за ремонт на диференциала. Оказва се труден за намиране втора употреба.Re: Диференциал Е90
Подмених диференциала с втора употреба(с друго предавателно число) и шумът изчезна. Маслото на моя беше пълно с стружки.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Съжелявам колега при бензиновите Е90 го има този проблем със стружките във диференциала. Оправил си проблема и ти желая без аварийно шофиране 

Благодаря колега! От 3.23 предавателно число минах на на 3.43. Сега е по добре от преди с оригиналния на градско и извънградско. Но на магистралата оборотите отиват доста нагоре т.е. това е недостатъка. Като цяло на мен ми харесва повече от оригиналния. Колата е малко по пъргава. 

- Guberkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: N46b20
- Мечтае да кара: BMW F10 M550i V8 TT
awful написа:Съжелявам колега при бензиновите Е90 го има този проблем със стружките във диференциала. Оправил си проблема и ти желая без аварийно шофиране
Колега, само не ми стана ясно това - какво общо има агрегата отпред какво гориво гори нафта или бензин , с това какъв е диференциала отзад
7 мнения
• Страница 1 от 1