Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- camino79
- Потребител
-
- Кара: Квото може
- Мечтае да кара: Katheryn Winnick
- Детайли за колата: Талига
Re: Мотористите във форума!
Моите се самонатискат, като си завъртя главата наляво. Няма спасение. Но пък не е и голям проблем. Повечето имат гласови команди за Сири, от дистанционното не знам дали има такава нужда. Между другото Сена 5 вади по-добро качество на интеркома от Сена 10. Не знам дали е тенденциозно и при другите марки/модели по-малко функционалните да са с по-добър звук.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
Atsalov написа:ivokomandos написа:https://linsonmoto.bg/interkom-za-mototsiklet-cardo-packtalk-bold?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=FB_CARDO&utm_content=6242170163172&fbclid=IwAR30Y4sRYEaq7j1lNCds7oGGHM5cHBeVWqLytVlkv3ZOf09Z-Yk3FPlY244
https://linsonmoto.bg/interkom-komplekt ... _uXZLxD2Jg
Здравейте колеги, някой ползва ли тези интеркоми или такъв на марката, да каже впечатление?
Малко по-нагоре бях питал и аз. Лично съм се спрял на слим модела, липсва шума при видока скорост и е доста по красив като изпълнение. Мен ме притеснява употребата му със зимни дрехи, че съм до каската с какво ли не и ми е трудно да се извъртам-та да не се самонатискат бутоните. Също не видях дистанционно за кардо, сена-имат.
Ако решите, може да направим масова покупка, аз ще договоря цена
Каква ориентировъчна цена на брой можеш да докараш, горе долу, те имат дуо модели с 2 броя, там може и да се докара, още по-добра цена? В момента в лоуис имат промоция 800лв.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Ще пробваме тази която казваш иначе може да ги поръчаме от там. Аз също искам дуо
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
Ами добре пиши какво си успял да договориш, за мен ще трябва едно дуо слим, нека и други колеги които искат да пишат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Таз година мислех за duke 790 или 890 ма нема да е явно. Та поне гоми се наканих да взема.
Послушах хората, дето разбират, че задната джанта не е за 150 гума.
Чакам и накладки sbs и съм готов.

Послушах хората, дето разбират, че задната джанта не е за 150 гума.
Чакам и накладки sbs и съм готов.

Обслужване, обуване и после мога да купя. 
Аз още го мисля за нов 2020 модвл, че 21цата е същият като само за цвета плащаш едни 1500лв отгоре.
Обаче същевременно за тия пари има ЗХ14ка дето ще ми е точен на размери, но пък си е тежко животно, а не е и ново. А ми е мерак за ново. Пък и двата ще са на лизингако избера та и там има значение. Абе дилема да искаш.

Аз още го мисля за нов 2020 модвл, че 21цата е същият като само за цвета плащаш едни 1500лв отгоре.
Обаче същевременно за тия пари има ЗХ14ка дето ще ми е точен на размери, но пък си е тежко животно, а не е и ново. А ми е мерак за ново. Пък и двата ще са на лизингако избера та и там има значение. Абе дилема да искаш.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
bum_bum написа:А са кажете масло за верига с кво се чаха от текстилно яке
С ново

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Да бе
Със спрей за вериги става, но го свърших и за сега действам с бензин. Ако някой не даде идея ще ходя да купувам.

Със спрей за вериги става, но го свърших и за сега действам с бензин. Ако някой не даде идея ще ходя да купувам.
Аз щях да предложа спрей за верига, защото почистващото му свойство е много силно. Но не уврежда ли тъкан/цвят?
- camino79
- Потребител
-
- Кара: Квото може
- Мечтае да кара: Katheryn Winnick
- Детайли за колата: Талига
Керосин, обаче много смърди
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
bum_bum написа:А са кажете масло за верига с кво се чаха от текстилно яке
То само ще си се махне

Ubi dubium, ibi libertas
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте, като стана дума за накладки, ползвали ли сте TRW, задни накладки имате ли мнение? Трябва ли да сменям комплект предни и задни или са си независими, че предните сами дебели колкото желязото, имат 1, 2 сезона, според мен.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз поне бях на тая тема, че стоковите ми са яко дървени, слаб първоначален байт и никаква модулация. От това, което четох най-доброто е SBS.
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
Oсновно използвани за Стандартни спирчани системи и доказани накладки :
- FERODO (Italia) - тук просто коментара е излишен защото марката е превърната в Нарицателно -> Нямаш "феродо" на накладките/съединителя.........
- NEW FREN (Italia) - това е подразделение на FERODO
- BREMBO (Italia) - Проблема е че заради името в БГ се предлагат на безбожни цени а реално са много качествени и не са толкова скъпи!
- SBS (EU) - Проблема на високия клас е цената!
- EBC (UK) - Това е един доказан производител!
- GALFER (USA) - Тук ценичките са добри а накладките работят най-добре с Дисковете на марката
- BRAKING (Italia) тук има малко смесени коментари според мен проблема е като с ГАЛФЕР - тия накладки работят най-добре с тия дискове ............... но всеки си решава
- BREMBO
- ACCOSSATO
- GALFER
- WILWOOD
Тук говорим за Накладки който са за специални спирачни апарати и се произвеждат само от няколкото изброени марки по горе и нямат нищо общо със спирачните апарати с които идва окомплектован мотоциклета от завода!
Това е от мотофорума.
- FERODO (Italia) - тук просто коментара е излишен защото марката е превърната в Нарицателно -> Нямаш "феродо" на накладките/съединителя.........
- NEW FREN (Italia) - това е подразделение на FERODO
- BREMBO (Italia) - Проблема е че заради името в БГ се предлагат на безбожни цени а реално са много качествени и не са толкова скъпи!
- SBS (EU) - Проблема на високия клас е цената!
- EBC (UK) - Това е един доказан производител!
- GALFER (USA) - Тук ценичките са добри а накладките работят най-добре с Дисковете на марката
- BRAKING (Italia) тук има малко смесени коментари според мен проблема е като с ГАЛФЕР - тия накладки работят най-добре с тия дискове ............... но всеки си решава
- BREMBO
- ACCOSSATO
- GALFER
- WILWOOD
Тук говорим за Накладки който са за специални спирачни апарати и се произвеждат само от няколкото изброени марки по горе и нямат нищо общо със спирачните апарати с които идва окомплектован мотоциклета от завода!
Това е от мотофорума.