Чисто нова или стара кола?
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Чисто нова или стара кола?
acho.rs написа:Не съм си и помислял да сравнява голфодпобни с ено и деет тидиии с каквато и да е кола.
Горяха докато не ги хванаха, че мамят с емисиите

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Хибридите са окей, но основно са на бюджетните марки, което означава лошо качество, а ел колите са толкова завишени на цена, че или е по-евтино да си вземеш двг и да наливаш 5 години, като Е-ъп и подобни или са толкова скъпи, че за тези пари вече няма значение колко гори, като теслата.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
немо написа:acho.rs написа: Хибридите са за балъците, Ел коли са за балъците, новите коли са за балъците...
Недей да бъдеш краен,всяка монета има 2 страни,не генерализирай,базирайки се на собствената си гледна точка.
Е аз се опитах да обясня рационално, че има коли които не да нашите пазари, че в мегаполисите колите горят не на 100км а на моточас (който при хибрида е 0/100), че НИКОЙ в САЩ, Япония или голям град в в Китай няма да купи дизелов хечбек с ръчни скорости... Но... Явно доста хора имаме свободно време и всеки влиза просто да си каже каквото му е на душата.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Стартова цена 85 000лв в Дубай, и няма да мислиш какво ще се счупи, лопне и т.н.
2021г
Не ми се живее в Европа с всички еко булшити. 4800 кубика атмосферен редови 6, цели мостове отпред и отзад.

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk

Не ми се живее в Европа с всички еко булшити. 4800 кубика атмосферен редови 6, цели мостове отпред и отзад.

ръб написа:Стартова цена 85 000лв в Дубай, и няма да мислиш какво ще се счупи, лопне и т.н.2021г
85 000 за кола от 98ма ми се вижда много.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
nxn написа:85 000 за кола от 98ма ми се вижда много.
На мен ми се вижда даже екстра, ако не е ръждивец, и с радост бих си я карал 10-15 години, дори колкото изкара, в окопите, в които караме в София напоследък

Чакам да пуснат някакво електрическо офроуд подобие на Cyber truck и нищо друго не ми трябва

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ръб
- младши ентусиаст
-
Кефи ме как напоследък се качвам в нови коли и виждам как за сметка на всичката пластмаса вътре компенсират с таблети навсвкъде, и някак минава номера.
Един познат си взе С300 2018 година, и колата сама по себе си си е пластмасова отвсякъде. Обаче има разбира се таблет в средата и черен лак боя по пластмаси тук там и готово. Вече е премиум.
Един познат си взе С300 2018 година, и колата сама по себе си си е пластмасова отвсякъде. Обаче има разбира се таблет в средата и черен лак боя по пластмаси тук там и готово. Вече е премиум.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Я земете да си прочетете "Когато светът си събуваше потурите".
Хм,хм...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Nickelback написа:nxn написа:85 000 за кола от 98ма ми се вижда много.
На мен ми се вижда даже екстра, ако не е ръждивец, и с радост бих си я карал 10-15 години, дори колкото изкара, в окопите, в които караме в София напоследък![]()
Чакам да пуснат някакво електрическо офроуд подобие на Cyber truck и нищо друго не ми трябва"Таблети" даже и не искам, ама ако ми дотрябват, ще му сложа
Е нали имаш черок, за какво ти е още 1 камион

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Щото мислА да видя скоро какво може на чертата докато все още ни продават бензин по бензиностанциитеmadafaka_donkele написа:Nickelback написа:nxn написа:85 000 за кола от 98ма ми се вижда много.
На мен ми се вижда даже екстра, ако не е ръждивец, и с радост бих си я карал 10-15 години, дори колкото изкара, в окопите, в които караме в София напоследък![]()
Чакам да пуснат някакво електрическо офроуд подобие на Cyber truck и нищо друго не ми трябва"Таблети" даже и не искам, ама ако ми дотрябват, ще му сложа
Е нали имаш черок, за какво ти е още 1 камион

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
този патрул освен по пяска нали знаете, че да се кара на друго място не става? примитивен, здрав кашон смятан да върви до 80км/ч...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Те затва патроладжиите плюят БМВ-тата, ама като видят, че с 20 литра мотор, вадещ 50 коня не става и баш БМВ трилитровка дизел мятат под капака, че да вземе да мръдне тоа туч
Така и не ги разбрах кво толко им е специалното на тея патроли, че ги обявават по 10-15к в сток вариант
Ултра завишена ми се струва цената 

- ръб
- младши ентусиаст
-
Защото няма друг джип от завода да излиза с толкова здрави мостове и раздатки и кутии. И фабрично локър отзад.
Аз като търсех преди година също ми се овидяха 13500лв, ама нямаше по-евтина опция. Цените им си растат вече нагоре.
За сметка на това десетки километри по чукари, поляни, планини на пълна газ, нищо не е мръднало. А гледам си е с Нисански амортисьори и щанги, джипа е 97г.
БМВ мотори се слагат тук, щото за нашите пазари има само слабия 2.8 ТД6 и чупещия се 3.0ди.
В арабския свят си имат 4.8 редови 6 бензин, в повечето случаи на по 1000+ коня. Там БМВ чепели не се монтират.
Аз като търсех преди година също ми се овидяха 13500лв, ама нямаше по-евтина опция. Цените им си растат вече нагоре.
За сметка на това десетки километри по чукари, поляни, планини на пълна газ, нищо не е мръднало. А гледам си е с Нисански амортисьори и щанги, джипа е 97г.
БМВ мотори се слагат тук, щото за нашите пазари има само слабия 2.8 ТД6 и чупещия се 3.0ди.
В арабския свят си имат 4.8 редови 6 бензин, в повечето случаи на по 1000+ коня. Там БМВ чепели не се монтират.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Патрола има 2 минуса - дизеловите двигатели и парттайм задвижването.
I love the sound of V8 in the morning...
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Моджо написа:Я земете да си прочетете "Когато светът си събуваше потурите".
Иначе казано:момчета,свиквайте с боклуците за еднократна употреба,щото иначе няма икономически растеж

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....