В Showroom скоро....
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
с уговорката без да се обиждат хората, които имат общо с това предаване ето и моето мнение:
За втори път го гледам и то защото исках на видя какво сте сторили с колата на Гъзара (исках да видя двигателя на тази 325и
)
Не съм професионалист журналист, но искам да изявя мойто разочарование от коментарите за тестваните коли и репортажите. Конкретно за теста на лексуса и 3er не можах да разбера защо "този автомобил" е по-добър от "онзи". Турту каза, че окачването му не е толкова спортно и има копчета, дето приличат на копчета в друг модел. Добре, но това за мене е сравнение в стил "скълъпено за 10 мин колкото да има нещо"
Никаква дума за комфорт, щом е спортен автомобил трябва да се каже нещо и за ускорение, макс. скорост, двигател и не на последно място и спирачки и спирачен път! Ето тези фактори интересуват един любител на спортни автомобили! Очевидно липсват КОМПЕТЕНТНИ журналисти на това предаване! Турту е автомобилен експерт, но дали журналистиката е неговото призвание - незнам ... За другите двама колеги, бих им препоръчал да си репетират дискусиите и текстовете поне 5 мин преди снимки. Незнам всъщност каква е ролята на всеки един от тях освен да се чудят кой на кого да прехвърли топката. Един водещ с ясна концепция за водене и предаване на информацията на зрителя, ще бъде много по успешно решение. Да не говоря за стила на обличане на всичките трима коментатори, който за мене не отива на едно автомобилно предаване. Не е нужно да сте в кожа или с костюми, но едни дънки и блузка е несериозно
това си е лично мое мнение и не искам никой да обидя, напротив се надявам, че от мойта критика ще достигне нещо до ушите на "виновните" за съществуването на предаването което като замисъл много ми хареса
За втори път го гледам и то защото исках на видя какво сте сторили с колата на Гъзара (исках да видя двигателя на тази 325и

Не съм професионалист журналист, но искам да изявя мойто разочарование от коментарите за тестваните коли и репортажите. Конкретно за теста на лексуса и 3er не можах да разбера защо "този автомобил" е по-добър от "онзи". Турту каза, че окачването му не е толкова спортно и има копчета, дето приличат на копчета в друг модел. Добре, но това за мене е сравнение в стил "скълъпено за 10 мин колкото да има нещо"

това си е лично мое мнение и не искам никой да обидя, напротив се надявам, че от мойта критика ще достигне нещо до ушите на "виновните" за съществуването на предаването което като замисъл много ми хареса

Туртурело - Русе спокойно! Ти чувство за хумур нямаш ли си?
Без излишни нерви. А дали е Аутобилд, или Топгиър в случая няма кой знае колко голямо значение
. Важно е кво казаха и че аз не съм съгласен с това, като не обвързвам никого с мнението си. Както и това, че някой не ми е симпатичен също си остава за мен нали така?
Чиърс!
П.С. Напълно подкрепям мнението на Чегевара над мен!

Чиърс!
_!_
... пич не знам какво да кажа .. всъщност знам, но не искам да го пиша!
пс. Само да добавя, че не съм журналист. Аз съм инструктор и работя за BMW, ролята ми в това предаване е да карам колите и да си давам безпристрастно мнението за тях - как се държат на пътя, как са изработени, когато мога пързалям автомобилите за да им е кеф на зрителите, когато мога правя и бързи обиколки за време, но за съжаление не всичко стига до ефир заради времетраенето на предаването!
пс. Само да добавя, че не съм журналист. Аз съм инструктор и работя за BMW, ролята ми в това предаване е да карам колите и да си давам безпристрастно мнението за тях - как се държат на пътя, как са изработени, когато мога пързалям автомобилите за да им е кеф на зрителите, когато мога правя и бързи обиколки за време, но за съжаление не всичко стига до ефир заради времетраенето на предаването!
Space написа:Туртурело - Русе спокойно! Ти чувство за хумур нямаш ли си?Без излишни нерви. А дали е Аутобилд, или Топгиър в случая няма кой знае колко голямо значение
. Важно е кво казаха и че аз не съм съгласен с това, като не обвързвам никого с мнението си. Както и това, че някой не ми е симпатичен също си остава за мен нали така?
![]()
Чиърс!
имам чувство за хумор, за ХУМУР - нямам! Като пишеш нещо обаче има значение, а особено като не правиш разлика между AutoBild и TopGear. Нервен съм по принцип и особено като някой шушляк се направи на интересен и коментира някой, когото не познава! Оплясках един от друг форум, защото много му знаеше устата пред компютъра, гледай да не си следващия .. !
между другото новата ц класа на мерцедес е много приятна изненада... като седнеш зад волана и разбираш веднага че не е 3та серия, но колата е много по-добра от предишната ц-класа. поне тука мерцедес са останали верни на философията си - двигател със много въртящ момент навсякъде във оборотите, окачване ориентирано повече към комфорт, приятна ръчна трансмисия... не мисля че ц-класата е директна конкуренция на 3та серия- колата поради нещата които споменах по-горе обслужва по-различна клиентела, но е по-добра от предишната във всяко отношение.. поне за мене..
аз лично мисля обаче че най-сериозния конкурент на 3та серия (без м3) е инфинити г35 (нисан скайлайн?).. колата е сходна по усещане, пипната във всяко отношение и една идея по-евтина.. ако съм ограничен финансово много сериозно щях да се замисля преди да предпочета 3та серия и щях да ходя внимателно да тествам едно инфинити преди да фърля парите за бмв-то...
аз лично мисля обаче че най-сериозния конкурент на 3та серия (без м3) е инфинити г35 (нисан скайлайн?).. колата е сходна по усещане, пипната във всяко отношение и една идея по-евтина.. ако съм ограничен финансово много сериозно щях да се замисля преди да предпочета 3та серия и щях да ходя внимателно да тествам едно инфинити преди да фърля парите за бмв-то...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Владо на пистата ли изгубихте миенето на левия фар

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Turturelo написа:Виктор го изгуби някъде по чуждестранните магистрали ..
Това се случи някъде по отсечката Болоня - Падова

Пътя разбира се беше перфектен,но явно пластамсарката ,не е скрепена толкова добре и от високите скорости на моменти (над 230 км/ч) беше литнала

Колата е много бърза и явно заради факта, че от една скорост на горе се самоолекотява

Аз пък се изкефих на пързалянето на БМВ-то по време на предаването

Георги Пенчев
Turturelo написа:Оплясках един от друг форум, защото много му знаеше устата пред компютъра, гледай да не си следващия .. !
Тези думи говорят много за теб, но не в положителен смисъл!!!
Като не ти изнася мнението на някой казваш, че го пребиваш значи ?!
И кога имаш време да тестваш коли като си такъв голям бияч?
Да не си си сбъркал професията?!
Чудно как голям човек занимаващ се със сериозни неща може да падне до там, че да се бие с хора от форумите!!!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Turturelo написа:Виктор го изгуби някъде по чуждестранните магистрали ..

А и на мен не ми допадна това че е доста кратко и много бедно на каквито и да е данни за автомобилите, самото предаване не беше доизпипано , но все пак евала за ентусиазма и затова че намериха кое с кое да сравняват

Вики, много се чудих дали наистина това ще е твоята кола, но накрая ...... габаритите и това че е без нави ми допълни сигурноста, а именно 100 % - ТЯ

А кокво имаше в предвид водещия като каза че и двете са с "спортни" пакети

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна BMW lover на 28 Яну 2007, 19:12, променена общо 1 път
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
оффффф не съм го записал....
уж бях настроил видеото, то нъцки - не можах и да го гледам - някой да има идея къде мога да го гледам предаването......
ПС: И моля без лични нападки в моята тема

ПС: И моля без лични нападки в моята тема

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
BMW lover написа:Turturelo написа:Виктор го изгуби някъде по чуждестранните магистрали ..

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d