УЖАСНО МНОГО СЕ РАДВАМ - МЕРЦЕДЕС СЕ САМОНАСРАХА !!!
Модератор: Общи модератори
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
bravo написа:XaMaB написа:THUNDER написа: Доказателство е ЛИПСАТА на статии в спец-пресата опровергаващи "Даймлер-Крайслер"![]()
![]()
може ли 100 000 евро и яз няма да пиша против тях.
Нещо ми подсказва , че имаш общо с Ауто Билд или ?
Оооо, греша по-скоро извинявай .
П.П. THUNDER немога да разбера до кога ще ги защитаваш . Дали е Хонда дали Мерцедес все тая разбери , те винаги ще има какво да кажат те са МЕРЦЕДЕС ! Много ясно че ще излезе накрая шефа на развойния отдел , че те всички под него няма да се очудя ако са уволнени . Може би е така , може би проблема е в халето , ама такива цигански номера с дъски и прочие и заговор с АутоБилд хехееееее аре нема нужда ......
Да бяха Дачия да кажа аматьори ама не са .
Защо ми се струва, че изпод казаното от теб "прозира" омраза и ненавист към МВ

И как разбра, че ги защитавам (и не само тях) от поста ми

Стига сте чакали някаква "издънка" от страна на конкуренцията за да нападате язвително бре - не се ли замисляте, че е първосигнално и плоско??
Всъщност ТИ лично гледал ли си материала на Stern TV ?
Live and let Die!
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Съгласна съм с Bravo не става въпрос за БМВ срещу Мерцедес!Аз имам предпочитания към БМВ,но това не означава,че мерцедес са трошки все пак!наистина се изложиха доста стабилно,гледах го филмчето!Просто човек не може да си повери 100% живота на сензори,защото винаги просто може да не бъде отчетена опасноста!Не са си доразработили работата и наистина съм съгласна с това,че "дъртия" се оправдаваше като ученичка!

THUNDER ти мен ли виzира6 ?
както и да е каzах каквото имам , няма да се потретвам .
исках темата да е силна и да покаже не6то по-сериоzно от гаф , вие ми направихте психо профил .....
За някой е гаф , zа някой насиране , zа други не е ни6то , всеки има право на мнение .
Темата се иz4ерпа отдавна.
както и да е каzах каквото имам , няма да се потретвам .
исках темата да е силна и да покаже не6то по-сериоzно от гаф , вие ми направихте психо профил .....
За някой е гаф , zа някой насиране , zа други не е ни6то , всеки има право на мнение .
Темата се иz4ерпа отдавна.
Най-мразя да съм прав!!!
- Bustter
- младши ентусиаст
-
Лошото е че нас грешките ни правят по-силни сега системата си работи и S класата се продава повече от 7цата и А8 взети заедно 

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Лошото е че нас грешките ни правят по-силни сега системата си работи и S класата се продава повече от 7цата и А8 взети заедно

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Bustter написа:Лошото е че нас грешките ни правят по-силни сега системата си работи и S класата се продава повече от 7цата и А8 взети заедно
А кои сте вие...?

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Bustter написа:Лошото е че нас грешките ни правят по-силни сега системата си работи и S класата се продава повече от 7цата и А8 взети заедно
а ти кой си, къде си ,там стой си ...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Alexi написа:Bustter написа:Лошото е че нас грешките ни правят по-силни сега системата си работи и S класата се продава повече от 7цата и А8 взети заедно
а ти кой си, къде си ,там стой си ...
Пак някой, който си е повярвал, че може да дойде тук, ОТ НИКЪДЕ и да проповядва друга РЕЛИГИЯ. ДА ама НЕ!!!
Защо не НИ оставят на мира, да сме си заблудени и да си караме кошерите

п.с. представих си как си купувам 190-тка

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Иво, знаеш ли как се правят субтитри? Принципно съм навит, а и днеска може да имам време. Ама не знам с програма ли става напасването или как?
Не знам какво толкова скандално виждате в цялата случка, човека обясни че асистента действа във всякакви ситуации като тунели мостове и т.н. Просто за да е по реалистично филмчето има нужда от мъгла, затова се прави в халето, където асистента не работи. Ако наистина работи навсякъде извън него както се кълне човека от мерцедес, голяма работа че в халето не се пуска!
Не знам какво толкова скандално виждате в цялата случка, човека обясни че асистента действа във всякакви ситуации като тунели мостове и т.н. Просто за да е по реалистично филмчето има нужда от мъгла, затова се прави в халето, където асистента не работи. Ако наистина работи навсякъде извън него както се кълне човека от мерцедес, голяма работа че в халето не се пуска!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Митко Ганчев написа:Иво, знаеш ли как се правят субтитри? Принципно съм навит, а и днеска може да имам време. Ама не знам с програма ли става напасването или как?
http://subs.unacs.bg/soft.php

Tux0 Ca !

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-