Брак или не ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от M3_CSL » 27 Яну 2007, 12:14

Мерси колеги и аз си мислех че нищо няма да стане от нея, но исках да ви попитам и вас.
А за интцидента само като се сетя и побеснявам. Един случай в който да си спазвам правилата и да си карам спокойно. Както никога карах най-вдясно, с разрешената скорост 50км/ч. И изведнъш пред мене някаква огромна пропаднала шахта заемашта цялото платно (дясно). По това време имасхе голям трафик и нямаше как да се престроя в лявото. Всичко става за секунди. Виждам в последния момент шахтата и се опитах с рясък завой да мина малко поне от страний а не да тсопна посредата. Падам в дупката, отам пукам задна гума, сигурно е малко поскочила задницата и колата занася, а и със спукана гума е неуправляема. Немога нищо да направя. Оттам, да ги еба скапаните волфаджий, се удрям в кофи (две) за боклук оставени на платното. Смачквам и двете кофи и ги обраштам. Смачквам преден десен калник който запира в гумата и я блокирва. Калата става съвсем неоправляема. Отам кофите ли ми изблъскаха, какво стана незнам но колата отиде в насрешното. Удрям едно рено (савсем леко ) и се спирам в бордура. Но оттам една маршрутка минимум с 80 км/ч ме размазва. (на снимката се виждат и кофите и реното)
Look the Devil in the Angel eyes!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330ci

Мнение от 6tur4o » 27 Яну 2007, 12:27

дам виждат се и кофите и реното и опела на един мои колега които е паркирал на бурдиура и са го смачкали кофите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 27 Яну 2007, 12:48

бахти ужаса... жалко наистина за колицата, ще ти мъчно, но няма начин или поне не си струва да се прави. мама им пе*ераска на пътното! преди 2 седмици някъде едно е36 пак беше паднало в пропаднала шахта на Обиколна и пак беше станало мазало. трябва да се направи нещо, щото само време трябва и няма да има само огънати ламарини ами и кръв на пътя...
---

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 27 Яну 2007, 12:49

Много кофти случка по добре не се занимавай да я правиш (не че не може) нямаш сметка.
По въпроса за застрахователите зависи каде е каското ако е в БулИнс
те при тотална щета предлагат две възможности 1 дават ти по голям процент от застраховката и колата остава при тях и 2 дават ти по малък процент от застраховката и си взимаш колата
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Яну 2007, 13:27

Интересно ми е в случая какво са ти написали в акт-а.... "несъобразяване с пътната обстановка" вероятно.... ей това е най-голямата селяния.... караш с позволената скорост при нормални условия и наличието на огромна дупка на платното е "несъобразяване" от твоя страна.... :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от M3_CSL » 27 Яну 2007, 13:40

Много кофти за колегата ти с Опела, но на мястото дойдоха всички възможни институций, правиха експертиза мериха снимаха и всичко необходимо. Заклучението беше че не съм аз виновен ами пътната обстановка. Не ми писаха акт. Това доказва че нямам никаква вина.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Яну 2007, 13:58

Това не може да бъде!!!!! :yes: :bchug: :bowdown: Не мога да повярвам!!!!

Иначе по-добре я разпродай на части колко можеш... щото не само ще дадеш много пари да я оправиш, а и винаги ще знаеш, че колата е била направо размазана... и не се знае след няколко месеца - година какво може да се случи... На баща ми колата я удави потопа в Елин Пелин и околията и от тогава перфектната Vectra започна бавно да умира... и сега постоянно дава проблеми...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 27 Яну 2007, 14:05

M3_CSL написа:Много кофти за колегата ти с Опела, но на мястото дойдоха всички възможни институций, правиха експертиза мериха снимаха и всичко необходимо. Заклучението беше че не съм аз виновен ами пътната обстановка. Не ми писаха акт. Това доказва че нямам никаква вина.

Сигурно ставам нахален вече, ама ..... няма ли общината да ти плати колата, или това си е работа на застрахователите от кого ще си търсят парите?? :roll:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 27 Яну 2007, 14:15

Гледах те по новините, наистина много неприятна случка, добре че сте живи и здрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Яну 2007, 14:16

M3_CSL написа:Много кофти за колегата ти с Опела, но на мястото дойдоха всички възможни институций, правиха експертиза мериха снимаха и всичко необходимо. Заклучението беше че не съм аз виновен ами пътната обстановка. Не ми писаха акт. Това доказва че нямам никаква вина.

в такъв случай може да съдиш общината и да ти изплатят колата ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 27 Яну 2007, 16:42

Stanchev написа:

в такъв случай може да съдиш общината и да ти изплатят колата ;)

Така е! И те съветвам да го направиш и даже да намериш нещо от рода на господари на ефира щом имаш официално становище, че нямаш вина. Ще ги осъдиш 100% и ще ти дадат 10тина бона за колата и за тва, че е можело да пострадаш сериозно. Само си вземи добър адвокат и направи случая публичен, ако не те притеснява. Медийте ще ти помогнат с удовоствие, а това стене ли няма как да не ги осъдиш общината ;)

Успех

Потребител
Аватар

Мнение от M3_CSL » 27 Яну 2007, 18:48

Още на другия ден заведох дело срещу общината. Но не за колата, защото застрахователите се заемат с въстановяванет й, а за телесни повреди на майка ми. Понеже тя беше от страната на удара. Случаят е медийен. Даваха го по телевизията и по веснитсите. Но Общината си измива рацете и прехварля вината на фирмата правила пътя и на Волф!

Потребител
Аватар

Мнение от M3_CSL » 28 Яну 2007, 0:06

Нямам намерение да я продавам на части. Ако някой иска мога да му я продам тсялата так. BMW 318i 95г.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 28 Яну 2007, 0:44

съболезнования за Е36 а на вас добре че сте живи и здрави,а тия общиняри и секви държавни помиярски институций газ до дупка не им даваи вода да пият.........за колата БРАК очевидно а по между другото повечето застрахователи плащат:1-100% колата ти я плащат и ти я прибират,2-80% колата ти я плащат и си я взимаш.А всъщност не мога да разбера защо има такива исказвания от типа "дано да имаш каско" ми всеки нормален човек които има дори и нек'в 14г. Орел ше си плати каското а какво остава за ентусиаст които притежава БМВ все пак да си имаме уважението.Колега купи си друга личен съвет а между другото ако можете извадете медицинско за няк'в вид телесни повреди на майка ти и пак газ на общинските копеляци успех :yes: :arrow:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 28 Яну 2007, 1:19

не се занимавай .. тавана наганат .. остави зимай парите и търси друга .. :(

ПредишнаСледваща

Назад към E36