Мултимедия Андроид, БМВ е46, 330и
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Мултимедия Андроид, БМВ е46, 330и
Здравейте! Омръзна ми от тези мк4 навигации и се реших да търся Андроид. Предлагат ми най-скъпо 10-та версия, 8-ядрена, 64 ром. До колкото разбрах, трябват и кабели, от багажника (усилвателя) до отпред. Всичко излиза около 680-700 лв. с кабелите. Отделно си намерих и ibus, с цел да чете всички данни от компютъра на колата.
Въпросът ми е коя мултимедия да избера. Да търся ли най-скъпата, или да взема по-лек вариант? Някой не продава ли тук?
Въпросът ми е коя мултимедия да избера. Да търся ли най-скъпата, или да взема по-лек вариант? Някой не продава ли тук?
AcoTo®
Re: Мултимедия Андроид, БМВ е46, 330и
Такава ли искаш да инсталираш колега ?
Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Гледай да е с 4Гб РАМ, че гледам продават Андроид 10 с 1Гб
На Ерисин са с някой лев по-скъпи, но мисля имат поддръжка, предлагат и кабел, и ibus адаптера.
Размера на дисплея по вкус.

На Ерисин са с някой лев по-скъпи, но мисля имат поддръжка, предлагат и кабел, и ibus адаптера.
Размера на дисплея по вкус.
идеята ми е да бъде нещо, което върши работа. Предлагат ми с 4 ядра, Андроид 10. Отделно намерих ай бъс за 56 лв.
AcoTo®
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Това ползвам
https://erisin.bg/bmw/E46/erisin-ES8162B-android10
Купена е от другаде за 590лв и за две години е забила само веднъж, за разлика от предната, която беше с 1 Гб РАМ и често се налагаше да рестартирам.
https://erisin.bg/bmw/E46/erisin-ES8162B-android10
Купена е от другаде за 590лв и за две години е забила само веднъж, за разлика от предната, която беше с 1 Гб РАМ и често се налагаше да рестартирам.
Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
AcoTo®
Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
И аз поръчах вчера Ерсин но от офицялната им страница от алиекспрес от Германия и вече пътува и ми илезна 430 лв с 8 ядресен процесор, 4 гБ рам и 64 ром. Сега я чакам да видим какво ще дойде тука същата е 650 лв.

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
И аз поръчах вчера Ерсин но от офицялната им страница от алиекспрес от Германия и вече пътува и ми илезна 430 лв с 8 ядресен процесор, 4 гБ рам и 64 ром. Сега я чакам да видим какво ще дойде тука същата е 650 лв.
дай линк да видя
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
dxd написа:kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
дай линк да видя
BGN 437.25 | Erisin ES6996B 9" Android 10.0 Car Stereo 64G TPMS DAB+ CarPlay+ for BMW E46 M3 Rover 75 Multimedia GPS
https://a.aliexpress.com/_mMcrv4N

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
kolov написа:dxd написа:kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
дай линк да видя
BGN 437.25 | Erisin ES6996B 9" Android 10.0 Car Stereo 64G TPMS DAB+ CarPlay+ for BMW E46 M3 Rover 75 Multimedia GPS
Супер,мерси.
dxd написа:kolov написа:dxd написа:kolov написа:Acoto® написа:Спрях се на Ерисин. Благодаря, колега! Точно това се иска от един страхотен форум - взаимопомощ!
дай линк да видя
Предполагам че до петък ще дойде и ще кача снимки
Супер,мерси.

- h0r4ex
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
И аз направих същото и си поръчах от ерисин от алиекспрес и мина митница даже без мито
Не виждам смисъл да взимаш от БГ представител, понеже има доста надценка.

Bayerische Motoren Werke AG
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
Днес успях да я монтирам, лично на мен ми хареса, много е удобна, тъча е супер, единствено имах малко затруднения при монтажа със декоративната лайсна заради по-голямия дисплей. И се наложи малко със макетен нож да отнема отстрани, защото не можеше да влезне, но незнам дали е така,
Намерих едно момче в олх, който на 3Д принтер е направил лайсната за захващане на климатроника единствения дедостатък е че малко настъча напред самото управление, ако ми остане време по на там като се стопли ще се опитам да го преправя, за да влезне малко по-навътре и да застане на равно в пепелника.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно избутване kolov от 17 Яну 2021, 23:36

14 мнения
• Страница 1 от 1