Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Витанов » 18 Дек 2020, 15:25

Какво ли си мисли Tony weeks на горната снимка докато отброява? " Боже откъде го изкопаха тоя!" :lol:

Майтапа настрани ама Маьорга няма равен на тема простотия, ама и копеленцето много държи и е уникален изруд! Истински гангстер- пуши, пие, смърка чука всичко! :mhihi:

Голяма откачалка! https://www.youtube.com/watch?v=AkRF2G1__1U https://www.youtube.com/watch?v=pHr3P7qlk4k
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Дек 2020, 22:42

Това пускано ли е в във форума, че го взех от Миланския?
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/ ... 5a-P3YTNx8
Някак си съм го пропуснал по трасето, но много интересно държание от двамата. Единият лае като малкото куче по пътя, което често виждаме да лае по големите, другия пък общо взето го поглежда просто без особено вълнение. Иначе и във въпросния форум мненията са като тука и в процентно съотношение имаше май само един, който защитаваше Пулев, че всичко му било сценично поведение и част от играта, а всички хранещи го са просто хейтъри и типични Българи. :mhihi: Явно навсякъде е едно и също.
Но пък ме накара да си припомня това, където Кличко обясняваше, че Пулев бил много добър(от уважение към съперниците като цяло по-скоро, едва ли към самия него), но същевременно, че такъв простак досега не бил имал за съперник:

https://www.sportlive.bg/sport/other/kl ... glM3ZVxmPw
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 18 Дек 2020, 23:19

Гледай тук и си вземи някоя пуканка. :mhihi:

https://www.youtube.com/watch?v=SCfrrW-2EHA
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 18 Дек 2020, 23:40

Съсипаха го :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 19 Дек 2020, 16:04

Това вече е причина за неправилната подготовка, ако е вярно кофти наистина..

https://www.sportal.bg/news.php?news=878410
I am beton!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Дек 2020, 16:27

Витанов написа:Това вече е причина за неправилната подготовка, ако е вярно кофти наистина.. https://www.sportal.bg/news.php?news=878410

Пълни глупости! Гледат по всякакъв начин да оправдаят срама. И баш па от Софиямед :mhihi: ...нямам думи.
Между другото така и така сте си платили DAZN, гледайте довечера или по-скоро утре Канело vs Смит. Много интересен мач ще бъде! :yes:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 19 Дек 2020, 17:20

Витанов написа:Това вече е причина за неправилната подготовка, ако е вярно кофти наистина..

https://www.sportal.bg/news.php?news=878410

Може и да е вярно нищо не казвам, но играта му срещу Джошуа не беше по-зле така да го наречем от другите му мачове. Същата работа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 19 Дек 2020, 23:03

Знам ли бабата инвалид на количка с диабет и кръвно го изкара тоя ковид за седмица с парацетамол и некъф антибиотик. Свяко ми на 65 добро здраве положителен една вечер имал 37.2 и това е. Леля ми го изкара малко по-тежко, седмица вкъщи с кашлица и после седмица в болница и сега ми вика чувствам се по-добре от преди. :shock: А на нея болестите и се броят на пръстите на краката и ръцете и може да не стигнат.. пръстите. Познавам обаче едно семейство на 40г. и двамата щяха да пукнат иначе здрави без придружаващи.. Предполагам кобрата го е изкарал леко.
I am beton!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 25 Дек 2020, 2:15

Брееееех, че простотии са се изсипали тука амаааааа. Брех и специалисти, амааааа.
Аз да попитам специалистите - някой от вас на спаринг някога яви ли се или вие просто ей така, да се изявите? Предварително бил ясен резултата. Предопределено било. Простотии на поразия. Ценни мнения, точно колкото са и ценни навред мненията по техническите теми. Пълно с глупости и един през друг се прескачат компетентни разни да си припяват един друг небивалици.

Какво значи предопределен резултат????
НЯМА предопределени резултати в живота! НЯМА! Гледам ви е трудно да се светвате за елементарни неща. С какво да дам пример? С оня самонадеяния през 1939? С бързия си сигурен блицкриг? С големия Наполеон ли? Със големите съвременни холивудски герои, дето и извънземните ги е страх от тях, видиш ли, пък си тръгнаха посрани даже от бедния Виетнам,а от тогава насам само джафкат отдалеч? За кого? Ако искате за Симеон да ви говоря? Що не вземете поне да си прочитате свръх глупавите мнения преди да ги поствате, а? :kuku:

Специалисти, давайте по-мъжката викам аз, само с джафкане не става. Не сте интересни. Ходи момчето, би се! Ако някой е сторил повече, да заповяда и да критикува. Ако пък е мижав и нищо не е сторил, ми че да си трае и да не се обажда, какво толкова, логично е. Седиш си там равен с тревата и толко. То не става само да я отвориш една голяма и да се пъчиш колко много можела да поеме тя. Пулев има недостатъци, при това сериозни, никой не оспорва. Недостатъци, дразнещи, да. И аз му се гневя за някои от тях.

И??????

Основателен повод ли е това да плюя по себе си и корените си? Достатъчен довод ли е това да стана жалък? :kuku:
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Дек 2020, 9:23

Начи утре се записвам на състезание по тежка атлетика.

Какво значи предопределено? Ония тласкали по 200 кила. И кво от това, няма да се предавам я. Току виж стане чудо и яз с мойте 100 ги бия всичките.

После отивам да се пробвам на 100 метра. Булгар, булгар! Ще ги бия всичките.

И накрая отивам на бокс. То па това е спорт на случайностите и от къде да знае човек. Може да го ковна в брадата и да стана новия шампион.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Дек 2020, 10:14

:mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 25 Дек 2020, 11:08

Ако излизаш пред цял свят и представяш цяла България като в същото време се правиш на клоун и шут и излагаш ВСИЧКИ НИ...ми много ясно,че ще го хейтя големия биткаджия...мисля е ясно тук кой е жалкия!

Жалко,че повечето хора явно не могат да погледнат нещата отстрани как излеждат...пред погледа на останалия свят...

накратко моята версия е следната:

Излиза СЕЛЮ от балканите 2 дена тръби "Tomorrow i will show you x1000 " ,по време на мача се хили , плези, подскача и т.н. в третия рунд вече е загубил... след мача... редовното "аз бях по добрия" .

Винаги съм мразел тезата,че и л@йно да е щом е българско трябва да се подкрепя,НЕ не трябва!!!Когато си човек за уважение и с достойнство и се държиш мъжки на ниво,тогава ще бъдеш подкрепян без значение дали си от Зимбабве или от България!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 25 Дек 2020, 11:46

Представя всички ни? Мен никога не ме е представял.
Не се чувствам изложен от неговото представяне, не бих се почуствал и горд ако се беше държал както вие бихте искали.

От много години бокса при най-тежките, е като в кеча. Всеки играе роля за повече пари.
Джентълмена, който е пример за обществото, никога не е лежал в затвора и оспорвал съдийско решение, победи лошия звяр от Русия... ъъъ извинетИ България.

Театър една вечер и 5 сандала в банковата сметка, вие си чувствайте засегнати колкото искате.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 25 Дек 2020, 12:13

Цирковете се правят преди мача. По време на мача да се хилиш като пача е неуважение към спорта и противника, а след мача и то при положение че са те били кат маче у дерек да ходиш да се дървиш на шампиона е груба селска проява.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Дек 2020, 12:27

ivoaudi написа:Брееееех, че простотии са се изсипали тука амаааааа. Брех и специалисти, амааааа.
Аз да попитам специалистите - някой от вас на спаринг някога яви ли се или вие просто ей така, да се изявите? Предварително бил ясен резултата. Предопределено било. Простотии на поразия. Ценни мнения, точно колкото са и ценни навред мненията по техническите теми. Пълно с глупости и един през друг се прескачат компетентни разни да си припяват един друг небивалици.

Какво значи предопределен резултат????
НЯМА предопределени резултати в живота! НЯМА! Гледам ви е трудно да се светвате за елементарни неща. С какво да дам пример? С оня самонадеяния през 1939? С бързия си сигурен блицкриг? С големия Наполеон ли? Със големите съвременни холивудски герои, дето и извънземните ги е страх от тях, видиш ли, пък си тръгнаха посрани даже от бедния Виетнам,а от тогава насам само джафкат отдалеч? За кого? Ако искате за Симеон да ви говоря? Що не вземете поне да си прочитате свръх глупавите мнения преди да ги поствате, а? :kuku:

Специалисти, давайте по-мъжката викам аз, само с джафкане не става. Не сте интересни. Ходи момчето, би се! Ако някой е сторил повече, да заповяда и да критикува. Ако пък е мижав и нищо не е сторил, ми че да си трае и да не се обажда, какво толкова, логично е. Седиш си там равен с тревата и толко. То не става само да я отвориш една голяма и да се пъчиш колко много можела да поеме тя. Пулев има недостатъци, при това сериозни, никой не оспорва. Недостатъци, дразнещи, да. И аз му се гневя за някои от тях.

И??????

Основателен повод ли е това да плюя по себе си и корените си? Достатъчен довод ли е това да стана жалък? :kuku:

Колега, вие ако сте по-навътре в бокса, как ще коментирате съпоставка на предвставянето на нашия претендент за титлата и това на Поветкин, Руиз, Дилън Уайт. За един преател питам, дето ги е гледал тия мачове :mhihi:

ПС:Не се смеем само ние, целия свят се смее... Всъщност на мен ми е малко тъжно

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата