Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2021
25
25%
2022
27
27%
2023
12
12%
2024
6
6%
2025
1
1%
2026
1
1%
2026+
28
28%

Общо гласове : 100
Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите? 2021

Мнение от badboy21 » 19 Дек 2020, 0:29

steeN написа:
TNT написа:Аз по-скоро виждам вълна към Терминал 1 и 2 за съжаление. Щото като се прибереш при мама и тате, нямаш работа... и такива решения по-бързо се взимат.

То много така разправят как щели да заминат с години, ама едно е да говориш, друго е да го направиш. Много малко хора имат преносими професии освен това и като се преместят няма да си продъжат кариерата, а ще трябва да почнат от нула горе долу.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Кадърен ли си,имаш ли ги уменията,и си на ти с езика,за година-две максимум,ще бъдеш оценен и в чужбина,където и да идеш,появрвай ми,после покажеш ли желание и умения за работа,става лесно и приятно :bchug:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Дек 2020, 3:26

TNT написа:
b_u_b_o написа:а не да седят затворени от родителите им пред някой екран щото е "по-безопасно", пък и по-лесно...

Любимо ми е като чуя някой как си е овъртял детето в телефони и гривни с ГПС, нон стоп да се следи къде е и т.н. :mhihi: Ебаси биг Брадъра. Мен служебно са ме следели така и е супер кофти, а си представям как се чувства дете на 12 години.

Има един лаф:

"Едно време имах три теории за гледане на деца и нито едно дете. Сега имам три деца и нито една теория"

Пожелавам ти най-искрено три щерки през три години. Вече катериш 40-така, ако не ме лъже паметта. Ще те питам след време :ok:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Дек 2020, 6:35

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 19 Дек 2020, 7:20

Това ОК ли е, че цената ми се вижда примамлива за къща в Бояна, ма да няма нещо скрито.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j160301678215233&slink=6657d8&f1=1
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 19 Дек 2020, 9:27

Това е редова къща ака “хоризонтален блок”. Дворът ти е 120м2 и имаш някой от 1 или от 2 страни.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Дек 2020, 12:18

BMW_POWER написа:Има един лаф:

"Едно време имах три теории за гледане на деца и нито едно дете. Сега имам три деца и нито една теория"

Пожелавам ти най-искрено три щерки през три години. Вече катериш 40-така, ако не ме лъже паметта. Ще те питам след време :ok:

Остарял си и отдавна те лъже много паметта :ok: По твоите сметки, след 3-тата дъщеря ще съм по-близо до 40 вече :mhihi: Ама виж, в на приятелката родата баба й има 2 еднакви братя :mhihi: Та може да стане някаква комбинация 1 + 2 след време :ok:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Дек 2020, 16:35

TNT написа:
BMW_POWER написа:Има един лаф:

Остарял си и отдавна те лъже много паметта :ok: По твоите сметки, след 3-тата дъщеря ще съм по-близо до 40 вече :mhihi: Ама виж, в на приятелката родата баба й има 2 еднакви братя :mhihi: Та може да стане някаква комбинация 1 + 2 след време :ok:

Паметта ми ме лъже отдавна ... много избирателно при това ;)

Но както виждаш, на прав път съм :yes: Няма лошо и комбинацията 1+1...+2 (акцидант), както му викат местните :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Дек 2020, 17:12

Гледах сайта на мой клиенти, ирландци, строят къщи там и гледам нови къщи, завършени по £ 150 хил или EUR 170 000 което спрямо нашите цени в София ми се струва евтино :dunno:
Да вярно че е в ирландския прованс но все пак :dunno:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Дек 2020, 14:56

Е то тука сме хай-лайф, само милионери. Имаше едно предаване по Travel Channel - House Hunters. Още там разбрах колко е скъпо тук. В държави, където е драстично по-платено - цените на жилищата са по-евтини.

BMW_POWER написа:Но както виждаш, на прав път съм :yes:

Аз нямам 30, ама катеря 40-така :mhihi: На пръв път, направо магистрала :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Дек 2020, 16:24

barty написа:Гледах сайта на мой клиенти, ирландци, строят къщи там и гледам нови къщи, завършени по £ 150 хил или EUR 170 000 което спрямо нашите цени в София ми се струва евтино :dunno:
Да вярно че е в ирландския прованс но все пак :dunno:

Пазара в БГ може да е всичко, но в крайна сметка продължава да се определя от "търсене и предлагане". Защо търсенето и плащането са възможни е друг въпрос, но това е причината в София да са такив цените. Не, че ми харесва, просто е такава ситуацията.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Дек 2020, 17:29

TNT написа:Аз нямам 30, ама катеря 40-така :mhihi: На пръв път, направо магистрала :mhihi: :mhihi:

На 26 си :mhihi:

Лапе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Дек 2020, 19:53

нали си търся хралупа под наем и повечето обяви от ч. л. са дадени, но обявата стои..
тъпичко..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 20 Дек 2020, 20:07

Bogat-Beden написа:нали си търся хралупа под наем и повечето обяви от ч. л. са дадени, но обявата стои..
тъпичко..

То има и пет тона фалшиви обяви, които също са инструмент за сваляне и вдигане на цените. Отделно като звъннеш и те картотекират. Разбира се винаги току що са го дали :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Дек 2020, 20:41

Знам, потърпевш съм бил и от двете, едното не мисля, че оправдава другото..
Даже взаимно се подсилват - хората си казват или никога повече от ч.л. или никога повече от брокер..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Дек 2020, 22:06

sub_eleven написа:...

По-скоро инструмент за изнервяне на хората. Цените не се влияят от такива неща. Иначе ме кефи, че разни големи брокерски къщи си плащат да ги "интервюират" и да говорят някакви глупости... също пари на вятъря, ама те си знаят :) Примерно излизаха да обясняват как офис пространството нямало да му се птрази това, щото договорите били дългосрочни :mhihi:.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата